Заглавие: Re: ACE-250-ВИДЕОТЕСТ Сря Окт 14, 2009 10:18 am
Колеги някой слагал ли е на ACE-250 потенциометър за регулиране на звука, ако е възможно моля някой да пише как става
zempar Цезар
Заглавие: Re: ACE-250-ВИДЕОТЕСТ Сря Окт 14, 2009 11:51 am
правил съм си слушалки , от тия дето са за gsm с въртящ се потенциометър и става много добре , а за да контролиреш говоритела на машината питай някой майстор , но мисля че трябва да прекъснеш плюсовия кабел на говоритела и там да закачиш потенциометъра
diabloGT Новобранец
Заглавие: Re: ACE-250-ВИДЕОТЕСТ Сря Окт 14, 2009 11:56 am
Ясноо уж и аз ползвам слушалки ама .... ми се ще да му сложа един регулатор ще се консултирам да видя какво ще ми кажат Благодаря все пак
K7650 Легионер
Заглавие: Re: ACE-250-ВИДЕОТЕСТ Чет Окт 15, 2009 7:10 am
имам вече сондата - но май нама да ми върши работа тежка е и при няколко часова работа , умората е задължителна апаратчето - ако може да се каже че може да се балансира без да мени сигнала с нея се сменят .... ако има свободно време ще я пробвам на полигон - все пак имам стингер с оргинална та сонда се хващат най дребните предмети с тази трябва да ги забравим
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ACE-250-ВИДЕОТЕСТ Чет Окт 15, 2009 7:53 am
Ммм Даа - Натам се очакваше да отидат нещата - Ма нали си обичаме все да побългаряваме - Друго си е с чука и телта.
NERON Цезар
Заглавие: Re: ACE-250-ВИДЕОТЕСТ Чет Окт 15, 2009 9:09 am
аз си слагам обикновени слушални на вратлето и звукът ми идва перфектен не ми трябват никакви потенциометри ако искате пробваите и вие
K7650 Легионер
Заглавие: Re: ACE-250-ВИДЕОТЕСТ Чет Окт 15, 2009 8:57 pm
Тук е показано как става - но има ли смисъл от такова разглобяване не знам https://www.youtube.com/watch?v=XpBAxqjYDQI
Тетсвах новата сонда - държи се стабилно на мокър морски пясък с едно деление намалена чъствителност за час - шепа стотинки емисия 1962 г - няколко бирини кутийки на повече от 50 см - катинар с заключвалючващо мендеше на около 40 см капачки от бутилки - можеби повече от 50 на 20 см дълбочина вярно е че апарата се променя до неознаваемост - иначе няма как да изкара една и две стотинки от тези стари реколти теста е на на плажа къмпинг Крапец катинара - може би е на няколко стотин години - под него въглени
kiril-limona Легионер
Заглавие: Re: ACE-250-ВИДЕОТЕСТ Вто Юни 01, 2010 5:42 pm
PHOENIX написа:
Само да добавя че понякога имам чувството че 150'тката е по дълбока ? може би съвем малко но е по дълбока ... незнам причината но с оригиналните сонди бие с половин сант
Това за Гарета АСЕ- 150 ли става на въпрос.
Гост Гост
Заглавие: Re: ACE-250-ВИДЕОТЕСТ Вто Юни 01, 2010 7:40 pm
по принцип да, но в никакъв случай да не се разабира че е по добра, по нервна е и при 250ятката си има пинпоинт и повече степени на регулиране на чувствителноста... и др.
maksim12 Консул
Заглавие: Re: ACE-250-ВИДЕОТЕСТ Сря Юни 02, 2010 7:21 pm
silver. написа:
имам чувството че с тази антена ацето е ненадминат апарат,незнам как работят хлт-тата или гти 2500 ама 1 лев го хваща на 40см
ако е стоял 1000 години вземята 1 лев мойе би ште го хване така абсурд не фантазираи апарата е добур но 1 лев на 40 см никога нека будем реалисти
maksim12 Консул
Заглавие: Re: ACE-250-ВИДЕОТЕСТ Сря Юни 02, 2010 7:26 pm
NERON написа:
аз си слагам обикновени слушални на вратлето и звукът ми идва перфектен не ми трябват никакви потенциометри вако искате пробваите и вие
слушалки вуобште не ползвам колега така се заплитам в храстите 4е полудявам кудето е говорителут ако искам да не ме 4ува никои залепям туксо на говорителут и така оставам тих когато няма зрители махам тиксото и си слу6ам силен сигнал
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: ACE-250-ВИДЕОТЕСТ Пон Мар 07, 2011 9:49 pm
леле егати небивалиците нещо почвам да си мисля че тия форуми са само за реклама 40см -1 лев ами 1а с---я би трябвало на 50 см който има GPX направо да го хфърля
Колеги имам гарет 250 от 2 години.за плажа е перфектен-там не ти трябва кой знае каква дълбочина-аз съм доволен-НО на полето или баира......нещо не ме кефи.не знам с голямата антена как ще работи-кажете заслужава ли си да я купувам-или да търся друг апарат..................който пази крушата -той ще яде круши.