всичко е менте ,систерцията от 5 км си и личи ,поне кажи колко даде за 2те можеби 5лв? Един това лято пробутваше ментета в нашия край и му чупиха и 2та крака с чук ,така че не е майтап работа опичай си акъла.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: римска монета ? Пет Сеп 25, 2009 8:10 am
delgogo написа:
давам ти ги с още 3 нули отзад
Ако беше казал 2 нули можеше и да са размисля дали да не свалим още една нула.И понеже каза че си новак значи че некой ти вдева кво да искаш като цена макар че то пак е много далеч от реалностите на Българският пазар.Та кажи му на тоз някой че съм съгласен -20 с три нули ма ИНФЛАЦИОННИ.
Уауууууууу delgogo , ей сеа ги видях, много са яки монетите и сигурно вече си ги продал. Много са хубави тия зелените с големите глави и оная с двете глави и сигурно ги даваш много скъпо, аз като начинаещ мога да ти предложа 1500лв. за тая с двете глави и по 1000 за зелените ама не знам на кой са, може и да им искаш повече сиурно. Кажи дали те устройва.
Като съм нов не означава, че съм тъп. Но явно някой Е след като си мисли така. И след всички форуми и всички каталози, които видях не мисля, че тези монето са фалшиви. Зная къде съм ги намерил, зная колко струват, защото мога да чета. А тези които искат да ми помогнат и са светсни мога да им изкажа моите големи благодарности и готовноста си да помагам и аз с каквото мога.
Като съм нов не означава, че съм тъп. Но явно някой Е след като си мисли така. И след всички форуми и всички каталози, които видях не мисля, че тези монето са фалшиви. Зная къде съм ги намерил, зная колко струват, защото мога да чета. А тези които искат да ми помогнат и са светсни мога да им изкажа моите големи благодарности и готовноста си да помагам и аз с каквото мога.
всеки трагва от някаде, питай затова е форума,питаш ли мен, когато е нямало интернет и книги как сам ги научил, имаше само английски католози които трабваше да преснимаме, и ги научаваш на английски, сега за твойте монети парвата е измислен фалшификат, 2 и 3 са често срещани монети по нашти земи, може и ти да си ги намерил, но моето мнение че някой се е опитал да ги чисти и след това боядисал нескопосано, сестерция на траян в това састояние 70-130 лв, агрипата 60-100лв ,ако се почистят и реставрират и имаш познати в ебей може да им вземеш малко по добра цена
[quote="delgogo"]Специално за Стан4о 960 ще кажа ще ти ги дам за 1 лев. Ама златен, емисия 2002 г.[/quote/] ........................... - Аде нема да те репликирам в Мой си стил - Колегите та Светнаха ако ти не си са светнал сам - или така ти е удобно.Да ти кажа сал че Реплики не само на монети съм продавал от преди 10 години та и сега кат са намерат Балъци - но аз не се вписвам в таз Категория.Виж на приятелят си Ауреус - може да ги продадеш и за 2бр. зл. лв. емисия 2002 - Разберете си са Двамцата. ........................................................
Виж на приятелят си Ауреус - може да ги продадеш и за 2бр. зл. лв. емисия 2002 - Разберете си са Двамцата. ........................................................
Мерси баси кефа! Само некой да ми каже колко пара е тоя златен лев и кви са тия зелените големите с главите дет треа да ги купя?! Иначе сичко купувам нищо не продавам и съм племенник на Христосков леля му, демек големата работа-колекционер
Ми - 1 зл.лев Ив.Рилски-24 карата злато.Емисия 2002 г.Проба -Аu 999/1000. Тегло -15.55гр.Външен диаметър 24.5мм.Гурт -гладък.Цена според зависи - Влезни у Дир`а в клуб Нумизматика -там са по специалисти по тез съвременни пари и цената им.Иначе и Майка си да питаш или Вуйчо си Хистосков те ща вденат по добре по въпроса за преснопатинираните -тез със зелените глави дет им викаш.
Ми - 1 зл.лев Ив.Рилски-24 карата злато.Емисия 2002 г.Проба -Аu 999/1000. Тегло -15.55гр.Външен диаметър 24.5мм.Гурт -гладък.Цена според зависи - Влезни у Дир`а в клуб Нумизматика -там са по специалисти по тез съвременни пари и цената им.Иначе и Майка си да питаш или Вуйчо си Хистосков те ща вденат по добре по въпроса за преснопатинираните -тез със зелените глави дет им викаш.
Ай ся у Дир-а да съм влезнел цени да гледам, ти там ли питаш за цените? А за теа патинираните да го еба има един мноо прост лек, язе плюем върху главата на тоа дет са го нарисовали на таа убаа голема глава и тръкам и после ако се боядисъм кат яце великденско да го еба начи съм балък да го еба или па с маааалко спирт па стаа, гледай шоу кат извадим шишенцето на Томи лошо му стаа това па от вуйчо съм го видел
относно монетата на агрипа на колегата delgogo цената и варира от 240 до 360 евро
Гост Гост
Заглавие: Re: римска монета ? Пет Мар 19, 2010 8:32 pm
Наскоро преди 2 месеца на пазара "Георги Кирков" в София видях един човек които редум с запалки батерии и други дранкулки продаваше и копия на римски монети като тия дето е темата за тях,та мога да ви кажа и цените;систерции-5 лв. денари-3 лв. даже каза на едро прави отсъпка.