Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
голден GOLD lorenz врътка deus пират нишани Simplex miladinka wave mask nexus TEKNETICS маск Coil Fisher tesoro Minelab kupuvam prodavam Spectrum VANQUISH грунда МЕТАЛОТЪРСАЧИ Майнлаб nokta

Ще бием ли Италия

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
Гост
Гост

Ще бием ли Италия Empty
ПисанеЗаглавие: Ще бием ли Италия   Ще бием ли Италия EmptyВто Сеп 08, 2009 11:23 am

Как мислите ще спечелим ли.Ще се повтори ли онази паметна среща на Прак де Пренс 1993.

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ bounce lol!
Върнете се в началото Go down
imperio
Цезар
Цезар
imperio

Ще бием ли Италия Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ще бием ли Италия   Ще бием ли Италия EmptyВто Сеп 08, 2009 11:33 am

А дано. И Ирландците да падат cheers

НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG
Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Гост
Гост

Ще бием ли Италия Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ще бием ли Италия   Ще бием ли Италия EmptyВто Сеп 08, 2009 12:05 pm

imperio написа:
А дано. И Ирландците да падат cheers

Дано и ние малко късмет да имаме.Заслужават тези момчета да се класират на голям форум щот вече годинките им се трупат
markantony
Преторий
Преторий
markantony

Ще бием ли Италия Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ще бием ли Италия   Ще бием ли Италия EmptyВто Сеп 08, 2009 1:36 pm

ITALI -BULGARIA 2-3
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

Ще бием ли Италия Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ще бием ли Италия   Ще бием ли Италия EmptyЧет Сеп 10, 2009 10:44 pm

С мишок като Ст.Стоилов нямаше как да стане това....Станислав Ангелов е техничен халф,той ми го сложил в защитата...Тунчев къде е,В.Илиев? В.Божинов всички знаят,че срещу Италия ще е нахъсан до краен предел,а го пусна в края...А Сърмов? Много хляб трябва да яде преди да започне като титуляр в такъв мач срещу такъв отбор....
ELATION
Легионер
Легионер

Ще бием ли Италия Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ще бием ли Италия   Ще бием ли Италия EmptyНед Мар 14, 2010 8:18 pm

Коментара ми е малко закъснял,но в момента се пита>- Можем ли изобщо да бием някого?
Деиствителност,колкото и да е болезнена.
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

Ще бием ли Италия Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ще бием ли Италия   Ще бием ли Италия EmptyНед Мар 14, 2010 8:22 pm

ELATION написа:
Коментара ми е малко закъснял,но в момента се пита>- Можем ли изобщо да бием някого?
Деиствителност,колкото и да е болезнена.

с мишока не,никой..
ELATION
Легионер
Легионер

Ще бием ли Италия Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ще бием ли Италия   Ще бием ли Италия EmptyНед Мар 14, 2010 8:56 pm

Ами то това май само БФС не искат да го проумеят!
pet1r90
Цезар
Цезар
pet1r90

Ще бием ли Италия Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ще бием ли Италия   Ще бием ли Италия EmptyНед Мар 14, 2010 10:40 pm

Рачков казва - българия Италия 6-0 http://vbox7.com/play:6c8ed976

Ще бием ли Италия
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» италия

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: