първо излизане с цибола , добро апаратче с отлична дълбочина бърза скрост на възтоновиване отлична дискриминация идеален за търсене на монетки , включваш и търсиш .
Заглавие: Re: TESORO CIBOLA -мнения Чет Мар 25, 2010 12:19 am
Кой е по добрия избор Минелаб х тера 705 или цибола
pgd Консул
Заглавие: Re: TESORO CIBOLA -мнения Чет Мар 25, 2010 9:27 am
според мен циболата колега.... преди време звънях в шумен исках да си взема хтерра70 нямаше оше 705 човека ми каза да ги забравя като машини били плитки но пък от друга страна чел съм постове на колеги коита са си доволни ....все пак моето мнение е че циболата е по дълбока
stater Про-Консул
Заглавие: Re: TESORO CIBOLA -мнения Чет Мар 25, 2010 10:04 am
Според мен колеги без да искам да засягам никого Minelab X-Terra705 е поне с класа над всичко носещо марката Tesoro а колкото до г-н Румен Кънев от Шумен аз лично досега колкото пъти съм го питал за качествата на даден детектор то толкова пъти съм получавал взаимно противоречащи се мнения и достигнах до извода че той просто хвали това което има в момента в наличност и гледа да го продаде естествено като задължително ти пробутва една от неговите бобини които вдигат дълбочината поне с 30 санта.Аз не мога да проумея едно как може Minelab да допускат такъв човек да ги представлява в България който плюе де факто точно по тях твърдейки че даден уред не става за нищо.
pgd Консул
Заглавие: Re: TESORO CIBOLA -мнения Чет Мар 25, 2010 12:45 pm
колега сигурно е така за Румен говоря иначе циболата бих я сменил само за апарата който ти си написал под аватара си тесоро ,фишер,минелаб.уайтс все тая бачкайте с кеф
amm Преторий
Заглавие: Re: TESORO CIBOLA -мнения Чет Мар 25, 2010 1:14 pm
stater написа:
Според мен колеги без да искам да засягам никого Minelab X-Terra705 е поне с класа над всичко носещо марката Tesoro а колкото до г-н Румен Кънев от Шумен аз лично досега колкото пъти съм го питал за качествата на даден детектор то толкова пъти съм получавал взаимно противоречащи се мнения и достигнах до извода че той просто хвали това което има в момента в наличност и гледа да го продаде естествено като задължително ти пробутва една от неговите бобини които вдигат дълбочината поне с 30 санта.Аз не мога да проумея едно как може Minelab да допускат такъв човек да ги представлява в България който плюе де факто точно по тях твърдейки че даден уред не става за нищо.
ето го новия дилар на Минелаб , голям специалист е и много познава техниката направо е готов ти си луд бре , исказал си се много неподготвен май .
колега остави малко сигнали и за колегите с minelab шега не се обиждайте.... до преди малко коментирах с жената че не е от първа важност апарата (тя е любител фотограф и ползва полупрофесионален апарат) колкото мерака на човека. много цветни сигнали колега
Чакаме,колега всички го чакаме,но за проучване сиболката е трепач!!!Днес я тествах и вчера малко,много леко апаратче!!!На пинпойнт може би и ще бие тежона в дискриминация или ще е равна с него!!!За стандартните антени говорим 8-9инча!В дискриминация е по плитка около 3-4см от тежона,но дискриминатора,като че ли е по добър от на тежона!?!?!Не съм свикнал още на звука й,но така ми се струва от първите тестове!!!Златото го реже на същото място както и тежона.Засега толкоз по нататък и в реални условия ще пиша как е.