Заглавие: Въпроси на новобранец. Пон Мар 15, 2021 6:44 pm
Здравейте бъдещи колеги! От няколко месеца насам ми влезе мухата за металдетектор. Интереса ми е чисто от хоби гледна точка, в смисъл на това, че ми харесва приключението да ровя насам натам и да излизат интересни неща. Предполагам ви е писнало от едни и същи въпроси, но ако може да ме посъветвате за избор на металотърсач... нямам никакъв опит и надявам се да не ви звуча глупаво:
1. Лоша идея ли е да се купи търсач втора употреба със фактура?
2. Според вас за търсене най-вече по планини кой модел е по-добър: - Equinox 800 или Deus-a, или може би ORX е достатъчен ?
Иска ми се да взема най-доброто за бюджета ми от около 2000лв, но след толкова много четене наистина съм объркан към какво да се насоча..
solid Легионер
Заглавие: Re: Въпроси на новобранец. Вто Мар 16, 2021 7:48 am
Вземи ЦТХ3030 втора ръка стабилен на терените и със перфектна дискриминация ще знаеш че железа не копаш
Рис Консул
Заглавие: Re: Въпроси на новобранец. Вто Мар 16, 2021 8:14 am
solid написа:
Вземи ЦТХ3030 втора ръка стабилен на терените и със перфектна дискринация ще знаеш че железа не копаш
,, ДА , АМА НЕ !'' -П.БОЧАРОВ - по начина ти на мислене за железата си личи , че си от някоко години в хобито . иначе за ЗОЗО-ТО си прав - стабилен , ама плитък. плитък, ама стабилен
solid Легионер
Заглавие: Re: Въпроси на новобранец. Вто Мар 16, 2021 1:57 pm
Търсач съм от 35години ти сигурно и толкова не си живял през ръцете са ми минали толкова много Металотърсачи и се дръж малко като мъж не като децата със Emoticoni дали е плитък или дълбок 3030 то мисля че не си ти човека да го оцени
Matter Новобранец
Заглавие: Re: Въпроси на новобранец. Сря Мар 17, 2021 12:20 pm
Благодаря на всички за мненията в темата и като лични съобщения! След много чудене и пресмятане в крайна сметка се спрях на Equinox 800. Понеже не разбирам и не ми се рискува, реших да си закупя нов детектор. Сега ще трябва да си продам мотора, но определено това хоби ми изглежда по вълнуващо, в някаква степен по безопасно, а и мога да го практикувам със семейството. Ще се радвам да се запознаем на някой събор!
adminn Admin
Заглавие: Re: Въпроси на новобранец. Сря Мар 17, 2021 6:20 pm
Matter написа:
Благодаря на всички за мненията в темата и като лични съобщения! След много чудене и пресмятане в крайна сметка се спрях на Equinox 800. Понеже не разбирам и не ми се рискува, реших да си закупя нов детектор. Сега ще трябва да си продам мотора, но определено това хоби ми изглежда по вълнуващо, в някаква степен по безопасно, а и мога да го практикувам със семейството. Ще се радвам да се запознаем на някой събор!
Очакваме календара на съборите за 2021
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Рис Консул
Заглавие: Re: Въпроси на новобранец. Сря Мар 17, 2021 8:17 pm
solid написа:
Търсач съм от 35години ти сигурно и толкова не си живял през ръцете са ми минали толкова много Металотърсачи и се дръж малко като мъж не като децата със Emoticoni дали е плитък или дълбок 3030 то мисля че не си ти човека да го оцени
Правиш много правописни грешки -твърде много дори и за прост легионер .ако ти- през 1986 година си разполагал с металдетектор , щеше да клъцаш камънье до 1990 година под свирепия поглед и ритниците на милиционерите .после щеше да спечелиш достатъчно, за да се уригваш на хайвер и елитни вина до края на живота си -на някой спокоен остров например .И ИЗОБЩО НЯМАШЕ ДА СЕ ПРАВИШ НА ВЕЛИК ВЪВ ФОРУМИТЕ И ДА СЕ ПЕНЯВИШ КАТО ЕПИЛЕПТИК и така- от колко месеца изкопаваш от почвата бирени капачки с детска лопатка ?
solid Легионер
Заглавие: Re: Въпроси на новобранец. Сря Мар 17, 2021 8:56 pm
Ти си типичен Селски Бег забележи че почти не влизам във Форума и не ме интересува келешкото ти държане човека си намери Детектор и със пожелание за много цветни сигнали Късмет Колега
Matter likes this post
Matter Новобранец
Заглавие: Re: Въпроси на новобранец. Сря Мар 17, 2021 9:04 pm
Благодаря!
Рис Консул
Заглавие: Re: Въпроси на новобранец. Сря Мар 17, 2021 9:18 pm
solid написа:
Ти си типичен Селски Бег забележи че почти не влизам във Форума и не ме интересува келешкото ти държане човека си намери Детектор и със пожелание за много цветни сигнали Късмет Колега
най-после !- половин час те чаках да избършеш пяната - влизаш във форумите под различни никове - типичен синдром ,,форумен експерт'' -ето линк за твоя синдром : https://fibro.bg/efekt-na-daning-kryuger-ilyuziya-za-prevazhodstvoto/
solid Легионер
Заглавие: Re: Въпроси на новобранец. Сря Мар 17, 2021 10:20 pm
Смешно Коте мисля че повече ти ходи Ти май не гледаш със какви детектори работя Бирените капачки ги вадих със Стрелката със темперитурния Баланс и лопатата беше Руска със Дрянов сап мисля че бъркаш човека
solid Легионер
Заглавие: Re: Въпроси на новобранец. Сря Мар 17, 2021 10:39 pm
Рис написа:
solid написа:
най-после !- половин час те чаках да избършеш пяната - влизаш във форумите под различни никове - типичен синдром ,,форумен експерт'' -ето линк за твоя синдром : https://fibro.bg/efekt-na-daning-kryuger-ilyuziya-za-prevazhodstvoto/
Не съди за хората по себе си Може би си търсиш сродна Душа аз не отговаря на твойте изисквания не съм толкова ПРОСТ