Заглавие: Re: Vanquish нов детектор от Minelab Съб Сеп 14, 2019 5:36 pm
Едва ли, кутията на електрониката е направена на 3D принтер Или матрицата е направена зле ..., има такива големи луфтове че може да влезе мравка .
adminn Admin
Заглавие: Re: Vanquish нов детектор от Minelab Съб Сеп 14, 2019 10:28 pm
Приятно гледане:
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
colin96 Консул
Заглавие: Re: Vanquish нов детектор от Minelab Съб Сеп 14, 2019 10:51 pm
Еб.... си и стика, и ергономията. Не разбирам защо такава голяма фирма трябва да се опитват да копират ХP. Толкова ли не можаха да доразвият собствения си стик от го файнд серията. На мен лично като концепция много повече ми допада, а и е доста по компактен,както в момента претендират за компакност. A пък по копчетата за настройки силно напомня за гарет. Както и да е, дано пак казвам да може и някаква работа да върши. Тепърва ще видим и възможностите му. https://www.youtube.com/watch?v=dazNZAWL78w както Владо каза, антената и на мен ми хареса. Ще бъде интересно дали ще е съвместима е Екинокса.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Vanquish нов детектор от Minelab Нед Сеп 15, 2019 10:00 am
Това са снимки от известния руски блогър Иван Краус, които ми изпрати преди малко направо от събитието Detectival във Великобритания Засега коментарът относно външния вид, е че са на нивото на серията ACE въпросът е вътре какво има, но определено ме разочароваха за външен дизайн. Като гледам тези снимки и виждам двойно де сондите се сещам как преди 8 години говорех на Fisher Garrett , Teknetics, че двойно D сонда е неизбежна в Европа и особено на места с минерализирана почва тогава. Те се смееха и ми казваха, че многото техни инженери знаели много повече от мене. Само да Ви припомня, че в България двойно сонди се правят от 90-те години на миналия век.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Vanquish нов детектор от Minelab Нед Сеп 15, 2019 10:42 am
От както се помня като търсач фирмата Майнлаб винаги е окомплектовала детекторите си със ДД сонди...
Буксата на сондата е като на Маската - 5 пина...
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Vanquish нов детектор от Minelab Нед Сеп 15, 2019 2:19 pm
Като видях къде му е батерията и че при всяко зареждане трябва да се вади забравете да издържа под вода ! А след десетото сваляне и слагане на батерията и на дъжд няма да издържа .
vanbg Консул
Заглавие: Re: Vanquish нов детектор от Minelab Нед Сеп 15, 2019 3:49 pm
Нещо страшно се случва на пазара на детектори , и необяснимо за мен. Вместо борбата да е за нещо по-добро и качествено то стана обратното.
Nexus metal detectors Консул
Заглавие: Re: Vanquish нов детектор от Minelab Нед Сеп 15, 2019 4:15 pm
vanbg написа:
Нещо страшно се случва на пазара на детектори , и необяснимо за мен. Вместо борбата да е за нещо по-добро и качествено то стана обратното.
Борбата е за последния лев на масовия потребител.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Vanquish нов детектор от Minelab Нед Сеп 15, 2019 9:27 pm
Заглавие: Re: Vanquish нов детектор от Minelab Вто Сеп 17, 2019 5:59 pm
Е ,ту малака ей ....У кучи г...з ги завря Кенгурата ...
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Vanquish нов детектор от Minelab Сря Сеп 18, 2019 10:03 am
От Майнлаб ни потвърдиха, че моделите, които са били показани на Детективъл са прототипи и ако електрониката е тази, то пластмасовите детайли няма да бъдат в този по-груб вид, който виждате на снимките и видеата.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
markantony Преторий
Заглавие: Re: Vanquish нов детектор от Minelab Сря Сеп 18, 2019 11:41 am
Ми те са "оакаха" веки.Сега , с каквото и да са "бършат" , пак на "ако" ша мирише ...
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Vanquish нов детектор от Minelab Чет Сеп 19, 2019 8:12 pm
Заглавие: Re: Vanquish нов детектор от Minelab Вто Яну 14, 2020 9:02 am
За тази таблица лесно може да видите разликите в различните модификации на Vanquish
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Vanquish нов детектор от Minelab Пет Яну 17, 2020 11:13 pm
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Vanquish нов детектор от Minelab Нед Яну 19, 2020 6:53 pm
Става доста интересно!!! Голяма битка ще се заформи между Нокта Макро Симплекс и Майнлаб Ванкиш Очакваме и при Ванкиш голяма лудница.
bogo Новобранец
Заглавие: Re: Vanquish нов детектор от Minelab Нед Яну 19, 2020 8:30 pm
Не знам дали го има вече в България,но укаинците му расцепиха главата да видят каква му е платката.Галено му казват-Ваня.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Vanquish нов детектор от Minelab Нед Яну 19, 2020 9:44 pm
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Vanquish нов детектор от Minelab Чет Яну 23, 2020 2:40 pm
Vanquish: побеждавам, надвивам, подчинявам, преодолявам, покорявам, превъзмогвам... Какво, кога, кого? Ето това са въпросите, които възникват четейки тези най-популярни значения на Vanquish. За мен основната цел на Codan Corp. е серията на Garrett ACE.
Nexus metal detectors Консул
Заглавие: Re: Vanquish нов детектор от Minelab Чет Яну 23, 2020 7:06 pm
Себе си.... Майнлаб като си въобразяват, че са най-най побеждават, надвиват, подчиняват, преодоляват, покоряват, превъзмогват само себе си, защото няма кой друг. Признавам, че много ги бива на имена и пропаганда. Там нямат равни.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Vanquish нов детектор от Minelab Сря Яну 29, 2020 8:57 pm
Търсене с Майнлаб Vanquish
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Vanquish нов детектор от Minelab Пон Фев 03, 2020 8:48 pm