Заглавие: 2 в 1 Nokta Makro Pulsedive Пон Май 20, 2019 10:30 pm
Това е новият модел на Нокта Макро, който представлява едновременно пинпойнтер и металотърсач, които могат да бъдат използвани както на суша, така и на дълбочина до 60 метра. Това е моделът Nokta Makro Pulsedive. 2 в 1 https://www.shop.imperio.bg/nokta-pusle-dive
Това е видеото на общото представяне
Това пък е един от първите впечатляващи тестове
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
adminn Admin
Заглавие: Re: 2 в 1 Nokta Makro Pulsedive Пон Май 27, 2019 10:16 pm
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
de_Marco Новобранец
Заглавие: Re: 2 в 1 Nokta Makro Pulsedive Пет Юни 28, 2019 8:41 am
Имате ли вече реални соленоводни тестове с Pulsedive-а колеги? Удачен ли е този 2 в 1 вариант и стабилна ли е сглобката при тези смени? Правили ли сте сравнителен тест със Scuba tector-а на Quest? До момента само един такъв съм намерил в Youtube, но не е във водата. Бях се насочил към Scuba tector-a, но сега съм разколебан, заради по-удобната комуникация с комшиите. Кой от двата ще ми препоръчате? Как стои въпроса с гаранционната и извънгаранционната поддръжка при Nokta Makro? Благодаря предварително!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: 2 в 1 Nokta Makro Pulsedive Съб Юни 29, 2019 1:33 pm
Здравейте колеги Както знаете всеки един модел който предлагаме е тестван от много търсачи с които поддържаме връзка за да придобием най-правилна представа. В това отношение не прави изключение и ситуацията с Pulsedive на Makro Nokta. Вече няколко колеги го тестват за подводно търсене и отзивите са много повече от положителни. Категорично това е най-добрия в този клас за гмуркане. Ето и първите резултати с него от един от най светнатите гмуркачи в България.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
de_Marco Новобранец
Заглавие: Re: 2 в 1 Nokta Makro Pulsedive Пон Юли 08, 2019 10:35 am
Новия Pulsedive 2 в 1 на Nokta Makro.
Тест с монети от 5 ст, 10ст, 20ст, 50ст, 1лв. показаха ето тези резултати - между 10 и 13 см.
Тъй като уреда е стабилен и няма паразитни и лъжливи сигнали, тествах с поставяне на монета от 10ст. върху стеблото на търсещата сонда. (монетата се поставя в такова положение, че да е най-близо до сондата, без тя да я засича)
Резултатите бяха недвусмислени - дълбочината на засичане се увеличи средно с 4 см!
Не съм тествал все още в солена вода, но PI уред не би трябвало да има проблем с това.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: 2 в 1 Nokta Makro Pulsedive Пет Юли 10, 2020 12:02 pm
Ето още един начин на ползване на металотърсача Pulsedive
adminn Admin
Заглавие: Re: 2 в 1 Nokta Makro Pulsedive Вто Юли 21, 2020 9:54 pm
Тест с 20см. голяма сонда на мокър много либерализиран морски пясък по Южното Черноморие
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
de_Marco Новобранец
Заглавие: Re: 2 в 1 Nokta Makro Pulsedive Пет Авг 07, 2020 7:51 pm
Колеги, влязла е солена вода под капачката на моя апарат. Оставен е отворен да изсъхне, но не проработи. Предлагате ли гаранционен и извън гаранционен сервиз? Купен е предната пролет и бях много доволен от качествата му. Надявам се да е поправимо, тъй като точно мислех да му взема и голямата сонда. Благодаря предварително...
adminn Admin
Заглавие: Re: 2 в 1 Nokta Makro Pulsedive Пет Авг 07, 2020 8:02 pm
Солената вода е безпощадна. Звънни на официалния представител www.mdetectors.bg