Garrett ACE 250 Sport е нормален АСЕ 250 като към комплекта са прибавени по-голямата сонда и слушалки. Това е търговско означение а не някаква модификация на този апарат
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Последната промяна е направена от imperio на Съб Ное 21, 2009 1:38 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Когато е окомплектован с голямата сонда АСЕ 250 се превръща в доста сериозен апарат Дълбочината се увеличава с около 20 процента. На замърсени терени и с малката и с голямата сонда бачка отлично. На орудени терени дълбочината може да спадне значително но апарата в повечето случаи демострира прилично поведение и може да се търси. Грунд баланса е фиксиран фабрично. След около седмица ще пусна доста подробен материал за този апарат за тези коити се интересуват без да имам претенции че ще е нещо задължаващо.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Последната промяна е направена от imperio на Съб Ное 21, 2009 1:38 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Благодаря Imperio и за да не ти задавам повече с глупави въпроси относно апарата искам ако можеш да ми го сравниш със Minelab Explorer XS тъй като аз познавам отлично работните му параметри кажи ми според теб кой е с по добра дълбочина дискриминация и работа на орудено
Аз съм на ясно че XS е доста стар апарат но ме интересува Гарета по добър ли е или по лош от XS-a тъй като със вториа съм работил и съм на ясно как работи на орудено и на каква дълбочина хваща различна големина монети за това се интересувам да знам има ли смисъл да си купя нов Гарет или да си търся някоя машинка втора ръка
Колегата AEMILVS го каза - експолорера и АСЕ са съвсем различна категория апарати макар XS да е стар модел. Ако пред теб стои дилемата ново АСЕ 250+голяма сонда за 780 лева, или апарат "тежка" категория втора ръка за 1000 лева, бих ти препоръчал втория вариант. Ако можеш да намериш такъв апарат за тия пари разбира се
По принцип и аз го бих взел но точно този модел трудно се намира и то на вън и минава 850-900 лв а да ти го доставят става златен и за това търся нещо от този клас или поне да има същите характеристики при работа
Колега Imperio във Англия се намират Explorer XS do 900лв имам приятели които бачкат там и мога да ги нагърбя да ми вземат и живот и здраве по коледа ще ми го донесът без да давам нито лев за транспорт но гледам да намеря оптималния и бърз вариянт да се сдобия с добър монетар и то в най-кратък срок там е проблема
Под 1000 лева ако държиш да е вносен White's Prizm IV не е лош вариант.
ами някакав пич днес писа във форума за доставка на апарати от англия.виж той какво може да ти предложи.
Видях темата ще му пиша и на него но едва ли ще ми предложи нещо по евтино от това което биха ми намерили аверите но ще поразпитам и този човек може да има нещо което да ме заинтересува стига да не е някакъв главорез
Под 1000 лева ако държиш да е вносен White's Prizm IV не е лош вариант.
Видях ти офертите и поразпитах но не можах да намеря някой който да е работил с този апарат и за това се въздържах но и той е вариянт ако не се докопам до нещо по добро
Колегата AEMILVS го каза - експолорера и АСЕ са съвсем различна категория апарати макар XS да е стар модел. Ако пред теб стои дилемата ново АСЕ 250+голяма сонда за 780 лева, или апарат "тежка" категория втора ръка за 1000 лева, бих ти препоръчал втория вариант. Ако можеш да намериш такъв апарат за тия пари разбира се
XS -а е много добра машина, проблема при него и при другите модели Експлоръри е че земния баланс е фиксиран с тример (за да не свири орудени камъни)...Ако същия се изведе на потенциометър и всеки път машината се балансира спрямо почвата става убиец, при наличие на активни камъни се балансира над самия камък като стойноста на потенциометъра е близка или равна до тази на фабрично настроения тример. Цялата тази операция се прави с цел увеличване на дълбочината в земята когато почвата е с по-малка минерализация ! И с потенциометър и с тример пробиването през орудени камъни е все така зле просто машината ги мълчи, мълчи и евентуалните монети под тях !
imam go oaprta garetata с компект е с голчмата сонда и слушалки 6те му се нарадвам за 2-3 седмици и мойе да го купи6 с намаление от мен изкам да си купч не6то много яко георадар и за това
[ ходих на морето на две различни места единя път ми брумна главата имаше ншщо като ражда в пясака ама звънеше и на цветно на друго място отккрих някоя др монета това в холандия