Заглавие: Сбирка в Стара Загора на 27.01.2018 Вто Яну 02, 2018 10:42 am
На 27.01.2018г. от 10.00ч. в гр.Стара Загора в ресторант ,,Чевермето” на втория етаж в залата ще се проведе събрание където ще бъдат подновени членските карти на членовете на БАТСЗМ и ще бъдат раздадени нови за който желае.Членския внос е 15лв. за нови членове и 10лв. за подновяване на старите членове.Искам да напомня на всички колеги които ще дойдат да посетят сбирката ,и са намерили някакви камъни или метални късове с металдетектор или без него да ги изпилят в единия край за да може да им се направи тест за никел и кобалт.Теста открива наличието на никел в метеоритите, а е известно че 99% от всички метеорити имат съдържание на никел. Никеловия тест се използва в дерматологията за откриване на наличието на никел в концентрации от порядъка на 1:10,000 и е достатъчно чувствителен да открие и най-малкото микроскопично съдържание на никел.Ето ви линк на мястото на сбирката.
Заглавие: Re: Сбирка в Стара Загора на 27.01.2018 Съб Яну 13, 2018 7:57 pm
Нека всички, които присъстват да вземат намерени парчета, за които се съмняват, че са метеорити, защото ще има безплатни тестове от уникална машина на място. Рентгенова флуоресценция (XRF) - е една от най-добрите аналитични техники за извършване на елементен анализ във всички видове проби, без значение дали са течности, твърди вещества или леки пудри. Това е широко използван, доказан метод за анализ и определяне чистотата на пробата на благородните метали. Повече достъпност и бързото извършване на XRF-анализ е отлична алтернатива на химическия анализ. XRF-анализатор позволява за няколко секунди да се извършва анализ на злато, сребро, платина и други скъпоценни материали, изследване на метали в руди, концентрати и дава възможност за правилната класификация на видовете метеорити. Това води до повишаване на доверието на потребителите и гарантиране на надеждността на продавача. Предвид настоящата международна цена на златото и метеоритите, определянето на пробата, чистотата на метала и правилната класификация става изключително важно.
Заглавие: Re: Сбирка в Стара Загора на 27.01.2018 Сря Яну 17, 2018 6:46 pm
На събитието ще взема и Металотърсач Golden Mask 4 PRO S-W106 MDETECTORS - 18Khz с 20х15SEF и всеки ще може да го тества за възможността за засичане дори най-малките парченца самородно злато. Който желае Нека да взема и неговия металотърсач за самородно злато за да ги сравним
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
adminn Admin
Заглавие: Re: Сбирка в Стара Загора на 27.01.2018 Чет Яну 25, 2018 7:57 pm
Всеки който си мисли че има металотърсач за самородно злато да го носи. Колегите са подготвили различни парченца самородно злато за да ги тестват.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Сбирка в Стара Загора на 27.01.2018 Съб Яну 27, 2018 1:51 pm
Досега не бях ходил на сбирката в Стара Загора, но тази година лично посетих и бях страшно учуден как продължение на четири часа от 9 сутринта до един имаше опашка на хора, които подновяваха членски внос или стават членове на БАТСЗМ... Търсачите отдавна припознаха асоциацията БАТСЗМ, като единствения им представител в България.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Сбирка в Стара Загора на 27.01.2018 Съб Яну 27, 2018 3:10 pm
Повече от 100 нови члена и около 80 подновени карти, това е до 13ч
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Сбирка в Стара Загора на 27.01.2018 Съб Яну 27, 2018 5:32 pm
mdetectors.bg написа:
Досега не бях ходил на сбирката в Стара Загора, но тази година лично посетих и бях страшно учуден как продължение на четири часа от 9 сутринта до един имаше опашка на хора, които подновяваха членски внос или стават членове на БАТСЗМ... Търсачите отдавна припознаха асоциацията БАТСЗМ, като единствения им представител в България.
Много си прав за това че търсачите вече знаят коя е тяхната организация, от началото на годината съм изпратил около 60 бланки за членство в БАТСЗМ. Освен в Ловеч ме търсят търсачи от Плевен,Троян,Левски,Тетевен и още доста градаве около мен.Това е повече от показателно.
vanbg Консул
Заглавие: Re: Сбирка в Стара Загора на 27.01.2018 Съб Яну 27, 2018 6:45 pm
Видяхме се старите муцуни , запознахме се с нови и обменихме опит. Срещата беше ползотворна за всички присъстващи. Успех и следващия път х2.
vanbg Консул
Заглавие: Re: Сбирка в Стара Загора на 27.01.2018 Съб Яну 27, 2018 6:46 pm
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Сбирка в Стара Загора на 27.01.2018 Съб Яну 27, 2018 7:51 pm
OMD Detectors написа:
mdetectors.bg написа:
Много си прав за това че търсачите вече знаят коя е тяхната организация, от началото на годината съм изпратил около 60 бланки за членство в БАТСЗМ. Освен в Ловеч ме търсят търсачи от Плевен,Троян,Левски,Тетевен и още доста градаве около мен.Това е повече от показателно.
Ако онези осем лица разберат, че най-близките им приятели ни станаха членове ще им прилошее, но рано или късно ще го разберат...
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Сбирка в Стара Загора на 27.01.2018 Съб Яну 27, 2018 8:39 pm
Нормална е на хората и писна да ги правят на глупави и да ги лъжат и баламосват с години, те сега са заети да блокирват профили във фейсбук че кофти ги разкриха.