Кой монетар вади монети най добре между железни боклуци
+4
OMD Detectors
vvurbanov
ven
snaiperista
8 posters
Автор
Съобщение
snaiperista Легионер
Заглавие: Кой монетар вади монети най добре между железни боклуци Чет Ное 02, 2017 4:23 pm
Колеги забелязах че ливадите които са страшно много замърсени от железни сигнали, там е истината, но въпроса е кой монетар може да вади точно там хубавите сигнали които са между железата ?
ven Новобранец
Заглавие: Re: Кой монетар вади монети най добре между железни боклуци Чет Ное 02, 2017 4:50 pm
Според мен XP Deus колега. Имам го от няколко месеца, но поне в това се убедих, че вади цвят между железата.
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: Кой монетар вади монети най добре между железни боклуци Чет Ное 02, 2017 7:10 pm
Трябва да се познава апарата.
Последната промяна е направена от vvurbanov на Чет Ное 02, 2017 10:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Кой монетар вади монети най добре между железни боклуци Чет Ное 02, 2017 7:16 pm
Бърз апарат с малка антена.
vanbg Консул
Заглавие: Re: Кой монетар вади монети най добре между железни боклуци Чет Ное 02, 2017 7:29 pm
Много са детекторите които могат да се справят с задачата . Както колеги споменаха трябва правилната сонда , апарата да е бърз / с бързо възстановяване / и точната настройка за да извлечеш максимума .
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Кой монетар вади монети най добре между железни боклуци Чет Ное 02, 2017 8:06 pm
Колеги аз знам добре че се използва по малка антена, но въпросът ми беше кой монетар вади цвета който е ПОД ЖЕЛЕЗАТА , въобще има ли такъв, тук става въпрос за страшно замърсено, място което се е замърсявало много дълго време, естествено в случая ще се изключва желязото, защото всичко хубаво е под железата, но кой го може
vanbg Консул
Заглавие: Re: Кой монетар вади монети най добре между железни боклуци Чет Ное 02, 2017 8:44 pm
Вярвате - не вярвате те това е.
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Кой монетар вади монети най добре между железни боклуци Пет Ное 03, 2017 7:02 pm
snaiperista написа:
Колеги аз знам добре че се използва по малка антена, но въпросът ми беше кой монетар вади цвета който е ПОД ЖЕЛЕЗАТА , въобще има ли такъв, тук става въпрос за страшно замърсено, място което се е замърсявало много дълго време, естествено в случая ще се изключва желязото, защото всичко хубаво е под железата, но кой го може
Колега каня те на пролет на откриването на сезона на БАТСЗМ - Ловеч. Ще има много апарати и сам ще си отговориш на въпроса, има апарати които дърпат сигнали между и под железата, вземи си и камера за да снимаш. Ако пък и си член на БАТСЗМ ще си тръгнеш и с един пинпойнтер пък може и с апарат, наградите са много. Остави ми на лични телефона си за да те поканя с другите колеги.
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: Кой монетар вади монети най добре между железни боклуци Съб Ное 04, 2017 12:35 am
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Кой монетар вади монети най добре между железни боклуци Съб Ное 04, 2017 8:53 pm
https://m.youtube.com/watch?v=qWenrozQ58o
Мога да кажа че този клип е по реален, понеже има разтояние, все пак в реалност в неорана земя парата е на дълбочина около 20-30см а железата са малко над нея около 5-15см в зависимост от почвата, но този клип се доближава по реално !
IVOOO Новобранец
Заглавие: Re: Кой монетар вади монети най добре между железни боклуци Пон Ное 06, 2017 1:27 pm
snaiperista написа:
Мое мнение е, че всеки монетар дори в средния клас го може.Само е нужно търсача да е свикнал с него.А ако ще да е най-скъпия ако го дам на някой който за първи път се занимава с хобито пак няма да има шанс да го направи.Ако си извадил над 50 000 сигнала с машината си реално ти ще си дискриминацията. Поне аз така работя.
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Кой монетар вади монети най добре между железни боклуци Вто Ное 14, 2017 9:23 pm
IVOOO написа:
snaiperista написа:
Мое мнение е, че всеки монетар дори в средния клас го може.Само е нужно търсача да е свикнал с него.А ако ще да е най-скъпия ако го дам на някой който за първи път се занимава с хобито пак няма да има шанс да го направи.Ако си извадил над 50 000 сигнала с машината си реално ти ще си дискриминацията. Поне аз така работя.
Браво щом си станал ти дискриминацията а не апарата, то тогава не ти трябва даже и монетар, за жалост аз не мога да се похваля така, то като цяло до сега имам само 10-15ч работа, абсолютен новобранец съм, нищо не разбирам, даже на скоро почнах да се опитвам да търся и тепърва ще се уча как се търси !
vanbg Консул
Заглавие: Re: Кой монетар вади монети най добре между железни боклуци Вто Ное 14, 2017 9:49 pm
Доста ще трябва да потренираш , ще видиш че с времето нещата се случват все по добре.
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Кой монетар вади монети най добре между железни боклуци Сря Ное 15, 2017 12:51 am
vanbg написа:
Доста ще трябва да потренираш , ще видиш че с времето нещата се случват все по добре.
Така е колега, така е , всичко с времето си, рано или късно се случват и хубави неща, благодаря за хубавите думи Преди бях изгледал доста клипове с пират, после изгледах доста и с ф5 с ултимейт 33см, след това гледах доста клипове и с ф75 лтд с ултимейт 33см , просто искам да кажа че съм изгледал доста клипчета с други три монетара, най много ми харесаха клиповете които изгледах с ф75 лтд дано ме разбираш какво искам да кажа
markantony Преторий
Заглавие: Re: Кой монетар вади монети най добре между железни боклуци Чет Ное 16, 2017 9:40 pm
vanbg написа:
Вярвате - не вярвате те това е.
Сал не можах да разбера... - поради что се срамува да говори на Български ... господин майстора, в Енглезия , разбирам ...ама тук ...??
vanbg Консул
Заглавие: Re: Кой монетар вади монети най добре между железни боклуци Чет Ное 16, 2017 9:54 pm
Клипа е направен за Англия и сниман близо до Пловдив . Тук го пуснахме за да се видят част от възможностите на този металдетектор .
Кой монетар вади монети най добре между железни боклуци