Е ще изчакаме да видим и в България цената, пък тогава ще решаваме. Иначе тука я имат в наличност ама не знам някой дали я е тествал. Може да отида в събота до дилъра да я погледна.
Цената ще е 468лв, първия път като питах ми казаха 360, сега знам че е смарт антена и има много електроника в нея, ама цената ми се вижда доста висока. За сега ще си откажа поръчката и ще изчакам да видя мнения.
Чехите от LovecPokladu са изработили на 3д принт приставка за Екуинокса която позволява детектора да се монтира на телескоп на Голден маск.Става по-лек и по-компактен.Пратиха ми линк за поръчка,ако има желаещи ще го дам.Телескопа и допълнителните елементи струват 215€.
Въпрос към напредналите с Minelab Equinox, на колко държите IRON BIAS-а ? Че днес на 0 едвам се откопах на пирончета и не само..., като го сложа на 3-5 става много бавен.
На 0 аз го държа,а пироните и йелезата ги свири с смесен звук,а някой ги бълбука и накъсва. На 5 кхц, го превклювам ако не съм толкова сигурен. на поле1 работя. А ако под електропроводи се работи само поле2 и задължително iron bias ot 2 до 4 и минимално свалям сенса,няма почти никакви смущения.
Въпрос към напредналите с Minelab Equinox, на колко държите IRON BIAS-а ? Че днес на 0 едвам се откопах на пирончета и не само..., като го сложа на 3-5 става много бавен.
Най добре е на 0, за последните десет излета имам изкопано само едно желязце, но беше. ковано и пак се усеща по звука че не е цвят.
На плаж, конкретно на плаж 1, при които условия на 7 дава най добри данни.За друг терен мисля че 2 или 3 е оптималната настройка. Настройка 0 е прекалено агресивно.
Някой поработи ли вече с новата 15 инчова сонда. По форумите има доста противоречиви мнения относно дълбочината. Но все пак ще е хубаво да се прочетат и при нашите условия как е.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Металотърсач Minelab Equinox Чет Сеп 12, 2019 7:45 am
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Minelab Vanquish Пет Яну 03, 2020 11:19 pm
Плюсове и минуси на Майнлаб Ванкиш:
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Моля ви не сравняваите Minelab Equinox 800 с Minelab Vanquish....Няма база за сравнение.... Е, Vanquish е убиеца на Garrett ACE без съмнение, но до там!!! Best of luck!!!
Ако си го направиш сам. Това нещо е от един цял профил от началото до края и не се разглобява и събира при транспортиране. Аз на моя и телескопичен стик му направих.
Ако си го направиш сам. Това нещо е от един цял профил от началото до края и не се разглобява и събира при транспортиране. Аз на моя и телескопичен стик му направих.
Колега може ли малко подробни снимки на телескопичния стик и как си го направил ?