Не,не е-просто сме сигурни в едно,че Minelab Equinox 800 е наи-добрия избор за цената си, защото за първи път за дадена цена се предлага повече и то-доста повече...Браво на Minelab- чакаме software update за изчистване на бъговете и - все напред!
Колега на дали ще присъствам,пак казвам-интересува ме мнението на хората които ежедневно работят с уреда,които ходят,намират и т.н. Не ме интересуват тестове и да си доказваме кое е по-по-най.Нищо няма да промени мнението ми за машината. написа:
Ако с ъпдейта който се очаква в началото на септември се оправят някои от основните недостатъци мисля че тази машина щр застане на челно място и то за доста дълго време. Да не забравяме че се очаква и 12х15 сонда, и дано да поправят този бъг с изчерняването в определени почви. Между другото апарати от първата серия която беше пусната работят коренно различно от следващите серии.
Колега KRONOS,kъде в новините на Майнлаб прочете,че може да се ъпдвейта Еквинокса а на това отгоре и голяма антена,образовай ни ако обичаш.ПОЗДРАВИ
Не съм прочел, а им написах мейл в който ми отговориха че се пише ъпдейт който се очаква в края на лятото.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Металотърсач Minelab Equinox Чет Авг 16, 2018 12:17 am
kronos555 написа:
denzel1 написа:
Колега KRONOS,kъде в новините на Майнлаб прочете,че може да се ъпдвейта Еквинокса а на това отгоре и голяма антена,образовай ни ако обичаш.ПОЗДРАВИ
Не съм прочел, а им написах мейл в който ми отговориха че се пише ъпдейт който се очаква в края на лятото.
Блажени са вярващите Физиката е еднаква за всички включително и за Майнлаб. Има моменти когато ти се иска да направиш нещо, но не се получава (в случая убийството на едночестотните детектори). За момента Майнлаб убиха само своя CTX3030 и нищо друго ! След дългото чакане на Еквинокса сега дълго се чака нов софтуер... Имам един познат тестер на Майнлаб от Германия, до сега през него са минали 15 бр., в момента при него има 4 Еквинокса (изпратени са му през последните два месеца) и четирите работят различно т.е. са с различни софтуери и всеки си има своите недостатъци. Най-фрапиращите са че две от машините не откъсват на големи сребърни и бронзови монети. Тия Еквинокси дето не очерняват дълбоките монети оцветняват здраво всеки пирон който е по-дълбоко от 10 см. Германеца казва че на практика всички единични честоти са неизползваеми, от тях няма никаква полза, само на Multi Еквинокса работи прилично.
Не е точно така, нокса работи много добре на 15 и 20кхц там не изчернява и дълбочината е добра, но съм съгласен че всяка работи по различен начин, например моята чува много добре големи монети от всякакъв метал както и примерно 10-15монети долепени, но някои по дълбоки сигнали ги изчернява много, точно това се надявам да поправят с новия софт.
Не е точно така, нокса работи много добре на 15 и 20кхц там не изчернява и дълбочината е добра, но съм съгласен че всяка работи по различен начин, например моята чува много добре големи монети от всякакъв метал както и примерно 10-15монети долепени, но някои по дълбоки сигнали ги изчернява много, точно това се надявам да поправят с новия софт.
Владо ти го каза много точно, няма еднакво работещи еквинокси, просто ти си късметлия с твоя.
Блажени са вярващите Физиката е еднаква за всички включително и за Майнлаб. Има моменти когато ти се иска да направиш нещо, но не се получава (в случая убийството на едночестотните детектори). За момента Майнлаб убиха само своя CTX3030 и нищо друго ! След дългото чакане на Еквинокса сега дълго се чака нов софтуер... Имам един познат тестер на Майнлаб от Германия, до сега през него са минали 15 бр., в момента при него има 4 Еквинокса (изпратени са му през последните два месеца) и четирите работят различно т.е. са с различни софтуери и всеки си има своите недостатъци. Най-фрапиращите са че две от машините не откъсват на големи сребърни и бронзови монети. Тия Еквинокси дето не очерняват дълбоките монети оцветняват здраво всеки пирон който е по-дълбоко от 10 см. Германеца казва че на практика всички единични честоти са неизползваеми, от тях няма никаква полза, само на Multi Еквинокса работи прилично.
Нека първо чуем мнението относно горепосочените проблеми на Екинокса ( главната причина за тези проблеми ) на всепризнатия експерт ОМД - Анонимния , после и аз ще повърна нещо скромно по въпроса
Какво да ти напиша приятелю ? Закачи един осцилоскоп на TX и ще видиш сам, мини през всички програми за търсене и ще пукнеш от смях какво точно се променя. С това няма как да се реализира убийството на едночестотните детектори. Също и поне аз не виждам с какво може да се подобри този плажен детектор. За плаж става и това е всичко.
Какво да ти напиша приятелю ? Закачи един осцилоскоп на TX и ще видиш сам, мини през всички програми за търсене и ще пукнеш от смях какво точно се променя. С това няма как да се реализира убийството на едночестотните детектори. Също и поне аз не виждам с какво може да се подобри този плажен детектор. За плаж става и това е всичко.
Колега дай допълнително информация конкретно. Някакви цифри за какво говориш? Нека стане ясно на всички.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Гледам всеки дава мнение и ръси глупости, като поработите пет шест месеца с апарата ще ви станат ясни някои работи. Само ще кажа че за момента само ака инттоник може да пребори нокса( тествано и проверено) Тази машина работи абсолютно спокойно и усилена до край на места където всичките ми машини до сега не са работили както трябва, но за това се иска познаване на почвите и избиране на подходящия алгоритъм за даденото място.
Гледам всеки дава мнение и ръси глупости, като поработите пет шест месеца с апарата ще ви станат ясни някои работи. Само ще кажа че за момента само ака инттоник може да пребори нокса( тествано и проверено) Тази машина работи абсолютно спокойно и усилена до край на места където всичките ми машини до сега не са работили както трябва, но за това се иска познаване на почвите и избиране на подходящия алгоритъм за даденото място.
Колко е числото на почвата, ако е Макс. 68 ми е ясно.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Бъдете по-конкретен , моля ...и не ми се измъквайте като МОКРА ВРЪВ с тези общи приказкиии... Сичките ,, експерти " почнахте да се ИЗСУЛВАТЕ от шамарите като български европишманполитици Аудиторията очаква да чуе мнението ви за спектралния анализ на излъчването на Екинокса ( барем направи копи пейст от некой реномиран форум ) и също така анализ на софтуера му от гледната точка на теория на сигналите и информациятааа .Така може екипът на Минелап , който е разработил тази иначе съвсем нелоша бандурка , да ви покани, о АНОНИМНИ , за да отстраните някои пропуски на екипа
За да проверим се събрахме три Екуинокса взимани от различни пратки и държави и се оказа че поне нашите работят еднакво.
Ти като си толкова отворен ела с детектор който да ги бие. Носиш по съборите една торба камъни и се мислиш за голямата работа. За последен път ти казвам просто не си слагай ху. там където не трябва . Не се закачай на моите постове , ще береш ядове. Поемам критика само от хора професионалисти и разбиращи от детектори . Кой си ти бе Сир / обратното на Рис / или Вонйов.
За да проверим се събрахме три Екуинокса взимани от различни пратки и държави и се оказа че поне нашите работят еднакво.
Ти като си толкова отворен ела с детектор който да ги бие. Носиш по съборите една торба камъни и се мислиш за голямата работа. За последен път ти казвам просто не си слагай ху. там където не трябва . Не се закачай на моите постове , ще береш ядове. Поемам критика само от хора професионалисти и разбиращи от детектори . Кой си ти бе Сир / обратното на Рис / или Вонйов.
Няма да споря с теб с приказки . Ще домъкна леко модифицирана Маска 1 , работеща на 13,6 килохерца и ще видиш къде зимуват раците... Друго - нека не забравяме , че интернет е ВИРТУАЛНА реалност и една от целите му е хората да се дзверят в тази реалност , за да не обръщат внимание в какъв коптор живеят... и да спорят за незначителни нещица , и ( конкретно за българите, дето са кибритлии и злобни ) да се намразват допълнително и да се ловят за пищовите по най-малкия повод Аз писах , щото един пост бе пуснат - Сря Авг 15, 2018 3:17 pm Ти обаче дипломатично си замълча след този пост... или поне не бе агресивен... причината я знаем, разбира се... Нищо ново под слънцето... и по отношение на Екинокса , и в човешките отношения...
Войнов , как да го сравнявам Маинлаб Екуинокс с твоя детектор като ти сам се буташ където не трябва. Говорим за мултифункционален апарат който е случайно и противоводен - поне до 3 м. Ще ги сравним и на края ще ги потопим във водата да видим и там как ще се представят. Нали това искаш , да си конкурент на този металдетектор , пропускаш че това не е само тояга за размятане.