Казано е относно твърдението, че морската вода не му понася..Е, понася на моя Equinox 800 и на много други. Този детеkтор е перфектен за плажа-на брега и във водата-имам само хубави думи за казване относно това,как се представя тук на Западния бряг на USA. Може би твоя Еquinox 800 е глътнал вода-случва се вероятно и е болно да се случи точно на тебе(мене, когото и да е било....). Как Minelab реагира в твоя случаи? Виждам, че го няма в колекцията ти от детектори-разочарован ли си?
Казано е относно твърдението, че морската вода не му понася..Е, понася на моя Equinox 800 и на много други. Този детеkтор е перфектен за плажа-на брега и във водата-имам само хубави думи за казване относно това,как се представя тук на Западния бряг на USA. Може би твоя Еquinox 800 е глътнал вода-случва се вероятно и е болно да се случи точно на тебе(мене, когото и да е било....). Как Minelab реагира в твоя случаи? Виждам, че го няма в колекцията ти от детектори-разочарован ли си?
На колега е за това не е вписан в моята графа но имам наблодение и не е лош апарат преди няколко месеца на конкурс друг познат спечели подобен във Валенсиа и на второто излизане глътна вода предполагам че случаиност
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Металотърсач Minelab Equinox Чет Авг 09, 2018 1:02 am
Вероятно е така, защото няма оплаквания за вода в елеkтрониката за разлика от CTX3030. Аз имах CTX3030 и още на първото потапяне в Черно море краи Варна пое вода и беше неизползваем за времето на цялата ми ваканция в Родината. Добре, че имах един White's Surf PI Dual Field за резервен, че този апарат спаси положението.... Сигурно има Equinox 800 поели вода, но не са много. За сега-браво на Minelab. Ще очакваме тестовете на хилядолетието за различни модели металотърсачи, за да видим накрая кой-кой е!
Ако с новия софт( края на август) поправят някой от бъговете мисля че този апарат няма да има конкуренция, дано да по скоро пуснат и голямата антена.
На почва с фаза над 80 го няма, дори Fisher F75 + го пребива. Подготвяме тестове на такъв полигон Октомври И нека всеки който иска да види на живо нещата да заповяда. Между другото това е поредната седмица, когато ходя за самородно злато в планини, където земята постоянно е 85, така че не си мислете, че това са само камъни. Има цели планини с такава минерализация в България.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
mdetectors.bg написа: Между другото това е поредната седмица, когато ходя за самородно злато в планини, където земята постоянно е 85, така че не си мислете, че това са само камъни. Има цели планини с такава минерализация в България.
Между другото,с какъв апарат търсиш самородното злато при тази минерализация?
Между другото,с какъв апарат търсиш самородното злато при тази минерализация? написа:
Много добър въпрос... Да с такава голяма минерализация се справя само пулса и се копае всичко - то не може да е на дълбоко при големите числа на грунда...
Днес Екуинокса се запозна с почва 88-90 GB. и трябва да ви кажа че се представи много добре.Не вярвах че има такава земя - беше си почва с малко камъни. Ще излезне че през камъните му е трудно но в такава почва е много добре. Един от сигналите беше на 25 см. и леко го очерняше което си е супер.
Колеги предлагам в раздела за Екуинокс да пишем само хора които ползваме този уред.Наблюдения,тестване на различни настройки,предимства и недостатъци.Затова се регистрирах за да намеря съмишленици,да науча нещо ,да си помагаме.Омръзна ми да чета глупости и тъпи сравнения от хора които дори не притежават уреда.Като в селската кръчма,всеки си хвали стоката и на всеки коня тегли повече от другите.От днес до Коледа да се опитвате да ми покажете ,че уреда не става,пак няма да го заменя с друг.Това ми харесва и това ще си ползвам.Затова нека да разискваме важните неща,а не на колко хваща левче или гърненце.Всичко е късмет.
mdetectors.bg написа: Между другото това е поредната седмица, когато ходя за самородно злато в планини, където земята постоянно е 85, така че не си мислете, че това са само камъни. Има цели планини с такава минерализация в България.
Между другото,с какъв апарат търсиш самородното злато при тази минерализация?
Xp deus ... не само самородно злато, но и метеорити.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Колеги предлагам в раздела за Екуинокс да пишем само хора които ползваме този уред.Наблюдения,тестване на различни настройки,предимства и недостатъци.Затова се регистрирах за да намеря съмишленици,да науча нещо ,да си помагаме.Омръзна ми да чета глупости и тъпи сравнения от хора които дори не притежават уреда.Като в селската кръчма,всеки си хвали стоката и на всеки коня тегли повече от другите.От днес до Коледа да се опитвате да ми покажете ,че уреда не става,пак няма да го заменя с друг.Това ми харесва и това ще си ползвам.Затова нека да разискваме важните неща,а не на колко хваща левче или гърненце.Всичко е късмет.
Колега тъкмо ще имаш възможността да разучиш допълнително металотърсачът и да участваш в паралелни тестове на събора на първи септември в Старозагорски бани https://www.imperio.biz/t10914-topic#122248
Точно затова ще направиме тези тестове за да се видят нещата, а не само да се пишат халюцинации по форумите.
Колега на дали ще присъствам,пак казвам-интересува ме мнението на хората които ежедневно работят с уреда,които ходят,намират и т.н. Не ме интересуват тестове и да си доказваме кое е по-по-най.Нищо няма да промени мнението ми за машината.
Колега на дали ще присъствам,пак казвам-интересува ме мнението на хората които ежедневно работят с уреда,които ходят,намират и т.н. Не ме интересуват тестове и да си доказваме кое е по-по-най.Нищо няма да промени мнението ми за машината.
И аз точно това викам мене ме интересуват мнения на хора, които ползват металотърсачи и го вземам постоянно. Когато обаче си с един металотърсач на определено място нямаше с какво да го сравниш. Затова се правят тестовете и то паралелни тестове. Не знам защо си решил че някой иска да промени мнението ти самия аз продавам Equnox https://www.shop.imperio.bg/minelab-metalotarsachi Просто Вчера имах възможност да се засека с един мой приятел с този металотърсач. Направихме паралелни тестове на супер минерали здравната планина, на която бяхме. Определено той знае как да си настрои металотърсача и определено и двамата бяхме доста разочаровани от резултата затова написах и моето мнение, а за да не съм голословен ще направиме и тестове с повечко хора към Пловдив, но на тежка земя.
Колега, тази тема така се е развила, защото беше направена дори, когато нямаше нито един уред Еквинокс в България. Как да пишат тогава собственици само в нея Ако имаш въпроси си отвори друга тема с конкретен въпрос и все някой ще ти отговори. Имай предвид, че ти каквото искаш да четеш или чуеш другите може да не ги интересува много. Затова създай тема с твои критерии и въпроси или чети/пиши като другите тук
Вие си играете с малки камъчета , вижте хората с какви правят тестове.
Този тест е абсолютно безсмислен. Метала трябва да се движи заедно с камъка а най-добре е ако нещата са наистина в земята и да се движи сондата максимално близо до това което се случва при истинско търсене.
Когато се чете текст , му казват четете между редовете . А когато гледате видео , гледайте внимателно защото виждате това което искате а не някои подробности. За съжаление ще ме разберат само някои колеги с Екуинокси.
Когато се чете текст , му казват четете между редовете . А когато гледате видео , гледайте внимателно защото виждате това което искате а не някои подробности. За съжаление ще ме разберат само някои колеги с Екуинокси.
Аааааа, това е тайно общество, подобно на организациите на собственици на Ситроен Този тест е пълна скръб.
Не,не е-просто сме сигурни в едно,че Minelab Equinox 800 е наи-добрия избор за цената си, защото за първи път за дадена цена се предлага повече и то-доста повече...Браво на Minelab- чакаме software update за изчистване на бъговете и - все напред!