Така нареченото подгряване на новите модели металотърсачи вече отнема страшно много време. Някой път се говори за новия модел повече от година, така че и аз очаквам че най-рано началото на следващата година ще бъде пуснат при дистрибуторите. В такива случаи обикновено се пуска тестови бройки, които са тествани на различни места по света. Съветите се отразяват в крайния модел Това често пъти отнема доста време.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Подождем и посмотрим! След "Равноденствието - Equinox", кой ще купи от скъпите модели на "Бай Лаба". Никой! И в двата смисъла, ако е толкова добра, като я дават, или осирането ще е пагубно.
Колега какво имаш в предвид, ако знаеш нещо напиши!
Понеже каквото и да напиша за детектора няма да е реално без да съм го проверил си запазвам правото на коментар за по късно. Очаквам една от първите машинки влезнали в Бг. да е скоро в ръцете ми.
Малко инфо , Minelab Equinox основно се произвежда в Малайзия. Последното което ми казаха е че заявките са много а и се работи още по разширяването на менюто, което ще доведе до забавянето му.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Металотърсач Minelab Equinox Чет Дек 07, 2017 9:21 am
vanbg написа:
Последното което ми казаха е че заявките са много а и се работи още по разширяването на менюто, което ще доведе до забавянето му.
Да бе Заявките бяха много...., но сега хората масово искат да им се върнат парите които са дали като предплата ! Дистрибуторите са бесни щото те са между чука и наковалнята .
Появи се някаква информация за предстоящите доставки за Европа. Датата, която е обявена е за 17 декември, т. е. след няколко дни. За сега от Minelab няма официално съобщение. Остава да чакаме още малко за да видим дали наистина ще започнат продажбите на обявената дата, или ще се окаже фалшива новина... Коледа наближава. Идеалният подарък...
MINELAB EQUINOX 600 - 3 програми/режима - парк, поле, плаж - 4 работни честоти 5khz,10khz, 15khz, Multi - вградена връзка с bluetooth слушалки
MINELAB EQUINOX 800 - 4 програми/режима - парк, поле, плаж, злато - 6 работни честоти 5khz,10khz, 15khz, 20khz, 40khz, Multi - вградена връзка както с bluetooth така и с безжични слушалки
Логично е по-скъпия да има повече екстри които са във връзка с възможността да работи на допълнителните 20-40 килохерца и точно затова има и допълнителна програма за самородно злато. Minelab Multi-IQ е патент на майлаб който използва комбинация от основни честоти за да преизчисля в постоянно зависимост от условията данните за засечения метален сигнал това е признание че старата система BBS/FBS която при изчислява безброй честоти е твърде бавна и тронове точно затова и малък загубиха позиции при VLF металотърсачите през последните години.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Бяхме предвидили специално презентация в магазина в София, в който се предлага Майлаб - магазин Клондайк на Цар Симеон 160, но в резултат на поредната забава в старта ще отложим тази презентация на новите модели на Minelab за края на следващия месец или по-точно за другата година.
Това е много хубаво,че има такава вероятност. И в този ред на мисли, малко встрани от темата, искам да попитам вносителите как точно става снабдяването с металдетектори. Контактуват директно с производителя и се снабдяват директно от него, или примерно през официален представител да речем за региона. Примерно източна Европа. Мисълта ми е дали всички официални представители на Minelab примерно, са равнопоставени, или първо предимство получават определени големи клиенти и региони, и по късно и по малки дистрибутори. Ааа и ако има тестове по Коледа и Нова година, нека да разберем за това предварително ..
Това е много хубаво,че има такава вероятност. И в този ред на мисли, малко встрани от темата, искам да попитам вносителите как точно става снабдяването с металдетектори. Контактуват директно с производителя и се снабдяват директно от него, или примерно през официален представител да речем за региона. Примерно източна Европа. Мисълта ми е дали всички официални представители на Minelab примерно, са равнопоставени, или първо предимство получават определени големи клиенти и региони, и по късно и по малки дистрибутори. Ааа и ако има тестове по Коледа и Нова година, нека да разберем за това предварително ..
Разбира се, че големите пазари правят дистрибуторите големи, а от там и по-важни за прозиводителите на металотърсачи. Първо се изпълняват поръчките на държави като: Великобритания, Испания, Франция, Русия, донякъде Германия и Турция, защото само Истанбул е 18 милиона души след това са Полша, Чехия, Холандия .... Това е правилото, но има и изключения при зареждането с новите модели. Преди за Европа нещата на Майнлаб идваха от Ирландия, но след финансовите проблеми завода в |Ирландия беше затворен и сега дистрибуторите в Европа получават стоката от Австралия.
Благодаря, много точно и изчерпателно. Точно това питах. Беше ми интересно да знам дали не пращат да речем 200 бройки за Англия, 300 за Америка 3 за България едновременно примерно при представянето на нов уред. Но от поста ти разбирам, че първите партиди отиват при големите пазара, а за нас малко по късно. Благодаря. Между другото, вече има официално изявление от Minelab за доставка в края на януари. Така, че не остана много време...
Дано да оправдае очакванията в противен случай както се казва МНОГО ШУМ ЗА НИЩО. Лично аз искам да видя тест дали EQUINOX-а чува златните синджирчета - Ако е като Майнлаб ескалибур- НЕ МЕРСИ. За тези които не знаят Ескалибура чува всичко с изключение на златни синджири -покажеш ли му ги мълчи като комунист на разпит