Заглавие: Re: БАТСЗМ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ВИ КАНЯТ НА ТРАДИЦИОННИЯ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ЗЛАТОТЪРСАЧИТЕ НА 01.ЮЛИ.2017 до с.БОРОВЦИ/БЕРКОВИЦА Пон Юли 03, 2017 6:45 am
Българска Телеграфна Агенция отрази събора на БАТСЗМ не само в Българските новини но и международната си емисия. „Търсачи на злато и метеорити се събраха на събор край Берковица“ http://www.bta.bg/bg/c/BO/id/1608220
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: БАТСЗМ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ВИ КАНЯТ НА ТРАДИЦИОННИЯ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ЗЛАТОТЪРСАЧИТЕ НА 01.ЮЛИ.2017 до с.БОРОВЦИ/БЕРКОВИЦА Пон Юли 03, 2017 7:51 pm
Хубав събор е станал,браво. Показателно е и отразяването му в доста медии , а журналистите добре отразяват мероприятията на легитимни организации занимаващи се с хобито детектинг и промиване на самородно злато .Само отразяването на събора от БТА е достатъчно.
Още за събитието: http://www.kmeta.bg/zlatotursachi-ot-cyalata-strana-na-subor-kraj-reka-burziya http://www.kmeta.bg/shefut-na-zlatotursachite-nad-1500-bulgari-izdurja-drevniyat-zanayat
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: БАТСЗМ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ВИ КАНЯТ НА ТРАДИЦИОННИЯ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ЗЛАТОТЪРСАЧИТЕ НА 01.ЮЛИ.2017 до с.БОРОВЦИ/БЕРКОВИЦА Пон Юли 03, 2017 8:48 pm
На видеото качено се вижда че сте направили готин събор , особено състезанието с металотърсачи е супер, имало е доста адреналин .
За жалост аз не можах да присъствам защото съм от Южна България .
adminn Admin
Заглавие: Re: БАТСЗМ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ВИ КАНЯТ НА ТРАДИЦИОННИЯ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ЗЛАТОТЪРСАЧИТЕ НА 01.ЮЛИ.2017 до с.БОРОВЦИ/БЕРКОВИЦА Пон Юли 03, 2017 8:57 pm
За приятелите ни от Южна България сме подготвили още 2 събора и един семинар в Пловдив.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: БАТСЗМ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ВИ КАНЯТ НА ТРАДИЦИОННИЯ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ЗЛАТОТЪРСАЧИТЕ НА 01.ЮЛИ.2017 до с.БОРОВЦИ/БЕРКОВИЦА Пон Юли 03, 2017 10:28 pm
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: БАТСЗМ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ВИ КАНЯТ НА ТРАДИЦИОННИЯ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ЗЛАТОТЪРСАЧИТЕ НА 01.ЮЛИ.2017 до с.БОРОВЦИ/БЕРКОВИЦА Вто Юли 04, 2017 9:50 am
Колкото съборите на БАТСЗМ стават по-големи толкова по-вече хора ни подкрепят и съборите стават още по-големи. Да Ви споделя малко статистика относно този събор на 01 ЮЛИ 2017 Имаме рекорди както при броя участници в състезанията по металдетектинг, така и при броя на участващите при промиването. Относно броя на посетителите на събитието: хората на съборите на БАТСЗМ са толкова много, че броенето им практически е невъзможно и затова броя на колите е по-миродавно. Охраната на събора отговаря за реденето на автомобилите на паркинга и от там имаме данни за автомобилите /а от дрона също се вижда, но там е към определен момент/. На 01 ЮЛИ 2017 общо 158 автомобила са посетили събитието през целия ден, като в един момент най-много са били 120. Като се има в предвид, че в автомобил са минимум 2 ма души, а доста често и 4 човека - приблизителния брой на посетилите събора в рамките на целия ден са над 340 души. И това въпреки огромната жега! Успех на ВСИЧКИ!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: БАТСЗМ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ВИ КАНЯТ НА ТРАДИЦИОННИЯ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ЗЛАТОТЪРСАЧИТЕ НА 01.ЮЛИ.2017 до с.БОРОВЦИ/БЕРКОВИЦА Сря Юли 05, 2017 11:32 am
Nexus metal detectors Консул
Заглавие: Re: БАТСЗМ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ВИ КАНЯТ НА ТРАДИЦИОННИЯ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ЗЛАТОТЪРСАЧИТЕ НА 01.ЮЛИ.2017 до с.БОРОВЦИ/БЕРКОВИЦА Сря Юли 05, 2017 2:49 pm
Очевидно добре организирано събитие. Би било много цивилизовано всичките лапачи дето са се налапали с награди да пишат по едно благодаря тука. Така де. Някой си скъсва задника да организира забавления, раздава безплатни бири и какво ли не и на никой не му дреме.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: БАТСЗМ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ВИ КАНЯТ НА ТРАДИЦИОННИЯ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ЗЛАТОТЪРСАЧИТЕ НА 01.ЮЛИ.2017 до с.БОРОВЦИ/БЕРКОВИЦА Сря Юли 05, 2017 3:31 pm
Обикновенно пичовете звънкат лично и благодарят, а голяма част от тях дори не влизат по форуми, но като цяло се радвам, че хората идват си прекарват хубаво и че мероприятията са все по-големи и по-големи.
satir Легионер
Заглавие: Re: БАТСЗМ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ВИ КАНЯТ НА ТРАДИЦИОННИЯ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ЗЛАТОТЪРСАЧИТЕ НА 01.ЮЛИ.2017 до с.БОРОВЦИ/БЕРКОВИЦА Сря Юли 05, 2017 8:25 pm
Жоре,аз бях един от ,,ЛАПАЧИТЕ",но за да станеш лапач първо трябва да си сипеш гориво в колата за да присъстваш на това събитие/в случая аз от Пазарджик/ а имаше доста лапачи които едва ли бяха привлечени от едната бира която бе само за участниците в състезанието с металотърсачи,не за всички присъстващи. Присъстващите бяха много за жалост на някои коментатори от другия синод.Организацията бе на супер ниво а за лапачите налапали награди е чист късмет и е част от шоуто.Кой,какви девиденти печели от организирането на подобни мероприятия всеки сам може да прецени за себе си.
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: БАТСЗМ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ВИ КАНЯТ НА ТРАДИЦИОННИЯ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ЗЛАТОТЪРСАЧИТЕ НА 01.ЮЛИ.2017 до с.БОРОВЦИ/БЕРКОВИЦА Сря Юли 05, 2017 8:58 pm
Присъстващите бяха много за жалост на някои коментатори от другия синод.Организацията бе на супер ниво а за лапачите налапали награди е чист късмет и е част от шоуто.Кой,какви девиденти печели от организирането на подобни мероприятия всеки сам може да прецени за себе си.[/quote]
Другият синод не може да събере хора да изчистят една поляна ,пък на откриването на събора си са били 7 човека.... Плюенето срещу силен насрещен вятър има негативен ефект концентриран върху плюещият , на вятъра не му пука... Пък и хората се усетиха какво става .
Заглавие: Re: БАТСЗМ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ВИ КАНЯТ НА ТРАДИЦИОННИЯ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ЗЛАТОТЪРСАЧИТЕ НА 01.ЮЛИ.2017 до с.БОРОВЦИ/БЕРКОВИЦА Сря Юли 05, 2017 10:59 pm
satir написа:
Жоре,аз бях един от ,,ЛАПАЧИТЕ",но за да станеш лапач първо трябва да си сипеш гориво в колата за да присъстваш на това събитие/в случая аз от Пазарджик/ а имаше доста лапачи които едва ли бяха привлечени от едната бира която бе само за участниците в състезанието с металотърсачи,не за всички присъстващи. Присъстващите бяха много за жалост на някои коментатори от другия синод.Организацията бе на супер ниво а за лапачите налапали награди е чист късмет и е част от шоуто.Кой,какви девиденти печели от организирането на подобни мероприятия всеки сам може да прецени за себе си.
Аха. Понеже си сипал гориво в колата няма нужда от благодарност. А ако на следващия събор взема, че опъна и аз една голема палатка и раздам куп томболни награди благодаря ще има ли или трябва да ви сипя най-напред гориво в колиците?
satir Легионер
Заглавие: Re: БАТСЗМ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ВИ КАНЯТ НА ТРАДИЦИОННИЯ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ЗЛАТОТЪРСАЧИТЕ НА 01.ЮЛИ.2017 до с.БОРОВЦИ/БЕРКОВИЦА Чет Юли 06, 2017 3:36 am
Явно не си осмислил идеята за наградите били те от производители или от търговци.Нали това е един вид реклама.Ти видял ли си жена да роди със стиснати крака.Не чети какво пише в другия форум,че са били няколко човека на събитието.Наградите бяха много,но и присъстващите бяха достатъчно много.Разбира се ,че съм благодарен на организаторите и спонсорите на събитието,но твоя изказ е обиден.Това дали ще предоставяш апарат за награда или не това си е лично твое решение.Следващия събор нека да няма никакви награди и ще видиш колко хора ще присъстват.....аз ще бъда там защото това за което сме се събрали ми допада дори без награди и безплатна бира.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: БАТСЗМ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ВИ КАНЯТ НА ТРАДИЦИОННИЯ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ЗЛАТОТЪРСАЧИТЕ НА 01.ЮЛИ.2017 до с.БОРОВЦИ/БЕРКОВИЦА Чет Юли 06, 2017 9:13 am
Тази година отбелязахме няколко рекорда /четете по-горния ми пост с факти и записи от дрона/, но наградите не бяха основната причина. И миналата година наградите не бяха малко. Ако трябва да сме точни точно за томболата нямаше най-много хора, т.е. някой дойдоха да си прекарат добре и си тръгнаха заради жегата. Ако беше само за томболата всички щяха да дойдат в 17 часа и толкова, но не ... цял ден идваха хора и си прекарваха добре. Е да жегата беше яка, но хората дойдоха. Мисълта ми е, че повечето хората не идват само за томболата. Като имам време ще седна да Ви понапиша как се правят събори в Англия и ще се учудите, колко комерсиални са техните събития, ама супер комерсиални
Заглавие: Re: БАТСЗМ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ВИ КАНЯТ НА ТРАДИЦИОННИЯ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ЗЛАТОТЪРСАЧИТЕ НА 01.ЮЛИ.2017 до с.БОРОВЦИ/БЕРКОВИЦА Чет Юли 06, 2017 10:39 am
satir написа:
Явно не си осмислил идеята за наградите били те от производители или от търговци.Нали това е един вид реклама.
Нека ти обясня как работи рекламата по цял свят. Хората отиват на дадено събитие, което се отразява от медии, но и от УЧАСТНИЦИТЕ по различните форуми. На съборе сте били 300 но форумите се четат от хиляди които не са присъствали на събора. А сега обясни ми на мен като производител заслужава ли си да бия 700 км път, да дам детектор за 2000 Евра за да направя реклама пред 300 човека (ако са били толкова въобще)?
Ако печелившите не отразят лично по форумите наградния фонд тая реклама има само стойност на крещене на селския мегдан.
Тука сте се научили производители и търговци да ви правят селями и да ви идват на крак с подаръците сиреч рекламата. Я иди в една Англия и виж дали някой ще ти даде безплатно един бонбон дори.
Обаче ви се иска нещата тук да бяха както са в цивиличования свят. Ами станете цивилизовани бе хора.
А сега си задай въпроса колко още производители и търговци мислят като мен? Отговора е виж колко от тях посещават съборите.
satir написа:
Следващия събор нека да няма никакви награди и ще видиш колко хора ще присъстват.....
Аз съм бил на такива събирания без награди и съм видял колко идват.
Заглавие: Re: БАТСЗМ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ВИ КАНЯТ НА ТРАДИЦИОННИЯ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ЗЛАТОТЪРСАЧИТЕ НА 01.ЮЛИ.2017 до с.БОРОВЦИ/БЕРКОВИЦА Чет Юли 06, 2017 10:46 am
mdetectors.bg написа:
Мисълта ми е, че повечето хората не идват само за томболата. Като имам време ще седна да Ви понапиша как се правят събори в Англия и ще се учудите, колко комерсиални са техните събития, ама супер комерсиални
Махни томболата и ще видим. А за Англия не започвай дори. Там има томбола но за да участваш трябва да си купиш билет 20 паунда. Обаче за да стигнеш до закупуването на тоя билет най-напред трябва да си купиш входен билет за цялото събитие. За Детективал 2017 това са 60 паунда за три дена, като това е единствен вариант. Не ти дават билет само за един ден и това се прави с цел елиминиране на търсачите на томболни далавери.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: БАТСЗМ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ВИ КАНЯТ НА ТРАДИЦИОННИЯ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ЗЛАТОТЪРСАЧИТЕ НА 01.ЮЛИ.2017 до с.БОРОВЦИ/БЕРКОВИЦА Чет Юли 06, 2017 11:07 am
Не може само да се мисли за пряката реклама, защото по-изгодно от Google рекламата няма, т.е. с бюджета ми за реклама 2300лв. за XP Deus RC и WS4 и подарени 300 списания IMPERIO.BG за около 3000лв. ще си осигуря много добра реклама по друг начин. Тук става дума за ангажимент към Колегите, които се занимават с промиването на злато и металдетектинга. Колкото по-големи са тези събития толкова се променя обществената нагласа към металдетектинга. На първо време това става с медиите, а след това и с обществата като цяло. Това е правилния път за да се промени нещо. Между другото BtV трябваше да пуснат репортаж на живо на обед, но лирсата на достатъчно надежно 4G провали това начинание.
colin96 Консул
Заглавие: Re: БАТСЗМ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ВИ КАНЯТ НА ТРАДИЦИОННИЯ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ЗЛАТОТЪРСАЧИТЕ НА 01.ЮЛИ.2017 до с.БОРОВЦИ/БЕРКОВИЦА Чет Юли 06, 2017 3:20 pm
Тук съм съгласен с някои мнения, и не съм съгласен с други. Вярно е, че ще има хора, които ще отиват за келепира, но едва ли при всички това ще е първата мисъл. Аз лично съм присъствал на три, може би четири събора, преди когато имах възможност. И нищо не съм спечелил от томбола нито на първия, нито на втория и тн. И това не ме е интересувало и не ме е накарало да не ходя на следващия. Замисълът на тия събори според мен е много по различен от това да се печелят награди.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: БАТСЗМ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ВИ КАНЯТ НА ТРАДИЦИОННИЯ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ЗЛАТОТЪРСАЧИТЕ НА 01.ЮЛИ.2017 до с.БОРОВЦИ/БЕРКОВИЦА Пет Юли 07, 2017 3:13 pm
Събора е отразен и в новинарския сайт на XP http://www.xp-detectors.co.uk/xp-newsletter-july-2017/
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: БАТСЗМ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ВИ КАНЯТ НА ТРАДИЦИОННИЯ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ЗЛАТОТЪРСАЧИТЕ НА 01.ЮЛИ.2017 до с.БОРОВЦИ/БЕРКОВИЦА Вто Юли 11, 2017 11:29 am
Толкова бяха много наградите, че може да съм изпуснал някой Успех на Всички Търсачи!
БАТСЗМ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ВИ КАНЯТ НА ТРАДИЦИОННИЯ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ЗЛАТОТЪРСАЧИТЕ НА 01.ЮЛИ.2017 до с.БОРОВЦИ/БЕРКОВИЦА