Заглавие: Как да си направим подлакътник за металотърсач Съб Май 13, 2017 10:34 am
Не че се случва често, но все пак е досадно, когато се счупи подлакътника на металотърсача. Ето един прост начин да си направим бързо нещо, което да го замества съветът ми е да се ползва 10 сантиметрова PVC тръба. Проверете сами кой размер ще Ви е необходим.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Рис Консул
Заглавие: Да , ама НЕ ! Съб Май 13, 2017 8:18 pm
Аз преди направих така , от такива тръби 2-3 подлъкатника, ама са много чупливи пущините !
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Как да си направим подлакътник за металотърсач Съб Май 13, 2017 8:27 pm
Рис написа:
Аз преди направих така , от такива тръби 2-3 подлъкатника, ама са много чупливи пущините !
На Вълчев стиковете на първите му монетари бяха от ПВЦ-тръби, но пък бяха добри машинки.
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Как да си направим подлакътник за металотърсач Съб Май 13, 2017 9:53 pm
На Вълчев много монетари са идвали при мен за ремонт но не съм срещал с ПВЦ подлакътник.Нямам време да снимам всеки но този определено го снимах. Ето как изглежда.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Как да си направим подлакътник за металотърсач Нед Май 14, 2017 8:52 pm
OMD Detectors написа:
На Вълчев много монетари са идвали при мен за ремонт но не съм срещал с ПВЦ подлакътник.Нямам време да снимам всеки но този определено го снимах. Ето как изглежда.
Това е късен модел, и не е нужно всичко което е за ремонт да идва при теб.
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Как да си направим подлакътник за металотърсач Нед Май 14, 2017 9:19 pm
Много си прав,ремонтирам апарати само на приятели и апарати на групата ни.Другите ги пращам да си търсят производителя,Никога не съм търсел пари за ремонт,просто и оправям апаратите и толкова.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Как да си направим подлакътник за металотърсач Нед Май 14, 2017 9:47 pm
OMD Detectors написа:
Много си прав,ремонтирам апарати само на приятели и апарати на групата ни.Другите ги пращам да си търсят производителя,Никога не съм търсел пари за ремонт,просто и оправям апаратите и толкова.
Nexus metal detectors Консул
Заглавие: Re: Как да си направим подлакътник за металотърсач Пон Май 15, 2017 10:34 am
Рис написа:
Всички Нексъс детектори от 2004 до началото на 2009 бяха с подлакътници от 100 мм ПВЦ и няма нито един счупен, но тръбите са черни от Англия с много високо качество на материала. Сега Нексъс подлакътниците са изработени от Алуминиево-Магнезиева ламарина, боядисани прахово във вакуум.