Металотърсач Makro Gold Racer - тест със силно минерализирана скала
+3
vanbg
Gandalf
mdetectors.bg
7 posters
Автор
Съобщение
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Металотърсач Makro Gold Racer - тест със силно минерализирана скала Пет Фев 17, 2017 1:46 pm
Един бърз тест на металотърсач Makro Gold Racer работещ на 56Khz Той е уникален за търсене на самородно злато, но в същото време работи перфектно и в силно минерализирани почви, което е обикновено трудно за металотърсачи работещи на викоси честоти.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Металотърсач Makro Gold Racer - тест със силно минерализирана скала Пет Фев 17, 2017 8:26 pm
mdetectors.bg написа:
Един бърз тест на металотърсач Makro Gold Racer работещ на 56Khz Той е уникален за търсене на самородно злато, но в същото време работи перфектно и в силно минерализирани почви, което е обикновено трудно за металотърсачи работещи на викоси честоти.
Тоя металотърсач изяжда хляба на много други! И взе, все повече да ми харесва! Един пръдльо, беше казал че на клипчета не можело да се вярва, но все пак ако има истина в някое друго клипче в нета, а те все повече се увеличават, то значи че е чук! Сравняват го с Teknetics T2 Ltd, който пък е с по-нов процесор от Fisher F75 Ltd., и следователно по-добър! Та на сравненията, Makro-то излиза по-добрия!
vanbg Консул
Заглавие: Re: Металотърсач Makro Gold Racer - тест със силно минерализирана скала Пет Фев 17, 2017 8:44 pm
Gandalf , не философствай ами си купи нещо , че вече дразниш яко . Това е най яката машина , така че взимай и бегай . / Щом по въздушни тестове взимаш решения си ми ясен / .
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Металотърсач Makro Gold Racer - тест със силно минерализирана скала Пет Фев 17, 2017 8:47 pm
vanbg написа:
Gandalf , не философствай ами си купи нещо , че вече дразниш яко . Това е най яката машина , така че взимай и бегай . / Щом по въздушни тестове взимаш решения си ми ясен / .
Брато, много си тъп! Това че не съм писал в резюмето дали имам МД, не значи че нямам! Сещаш ли се?
vanbg Консул
Заглавие: Re: Металотърсач Makro Gold Racer - тест със силно минерализирана скала Пет Фев 17, 2017 8:55 pm
Голям комплексар си , това поне ми е ясно. Нямаш пост в който да не обиждаш някой .
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Металотърсач Makro Gold Racer - тест със силно минерализирана скала Пет Фев 17, 2017 8:57 pm
vanbg написа:
Голям комплексар си , това поне ми е ясно. Нямаш пост в който да не обиждаш някой .
Това го написа, защото беше затапен и нямаше какво друго да напишеш! Ми да беше помислил!
Nexus metal detectors Консул
Заглавие: Re: Металотърсач Makro Gold Racer - тест със силно минерализирана скала Пет Фев 17, 2017 9:27 pm
mdetectors.bg написа:
Казваш камъка е силно минерализиран. Това как да се разбере от видеото? Дай една проба на павето дето ти го донесох в магазина, че да имам някакъв репер за тоя апарат.
adminn Admin
Заглавие: Re: Металотърсач Makro Gold Racer - тест със силно минерализирана скала Съб Фев 18, 2017 12:57 am
vanbg написа:
Абе теста въздушен ама с тоя камък да знаеш, че много апарати са се изложили.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Заглавие: Re: Металотърсач Makro Gold Racer - тест със силно минерализирана скала Съб Фев 18, 2017 8:29 am
adminn написа:
Като например?
vanbg Консул
Заглавие: Re: Металотърсач Makro Gold Racer - тест със силно минерализирана скала Съб Фев 18, 2017 10:16 am
adminn написа:
vanbg написа:
Дори и така да е , има няколко причини да не вярвам на тези тестове /това не означава че апарата е лош / и те са следните: - на въздушен тест не вярвам / до сега детектор от клип с такъв тест не съм си взимал-няма и да взема / - от тези камъни които не знам от кой район са /може би никога няма да ми се наложи да търся сред тях / - няма как да си направя заключения - има и още причини да не вярвам - И основното -"Аз във въздуха не търся"
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Металотърсач Makro Gold Racer - тест със силно минерализирана скала Съб Фев 18, 2017 10:25 am
Nexus metal detectors написа:
adminn написа:
Като например?
Металотърсачът Makro Gold Racer е проектиран, като металотърсач от средния клас, който да е перфектен за търсене на самородно злато, но и да е перфектен монетар, но в средния клас металотърсачи. В този смисъл той е конкурент, на Fisher Gold Bug, Fisher F44, Garrett AT Gold, Fisher F19, Fisher F5, Teknetics Omega, Teknetics G2 ..... имайки в предвид, че Makro Gold Racer работи на най-висока честота 56Khz, от всички изброени, е учудващо как с толкова минерализирана скала прави дискриминация и то на режим дискриминация по звук.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Металотърсач Makro Gold Racer - тест със силно минерализирана скала Съб Фев 18, 2017 10:30 am
vanbg написа:
adminn написа:
vanbg написа:
Дори и така да е , има няколко причини да не вярвам на тези тестове /това не означава че апарата е лош / и те са следните: - на въздушен тест не вярвам / до сега детектор от клип с такъв тест не съм си взимал-няма и да взема / - от тези камъни които не знам от кой район са /може би никога няма да ми се наложи да търся сред тях / - няма как да си направя заключения - има и още причини да не вярвам - И основното -"Аз във въздуха не търся"
Заповядай в магазина и си вземи металотърсача за да тестваме. Този камък ми е даден от инж. Войнов и е от Вискяр Пернишко - и фазата му е 83-86 в зависимост от металотърсача. Фазата си е фаза квото за този това и за онзи Ще има доста събори на БАТСЗМ тази година и ще има време за тестове в земя. Въпреки това - това не е въздушен тест, а тест със силно минерализиран камък. Не е 100% от реалноста, но е отправна точка.
vanbg Консул
Заглавие: Re: Металотърсач Makro Gold Racer - тест със силно минерализирана скала Съб Фев 18, 2017 10:50 am
Аз в магазини не търся и тестове в тях не правя , два от детекторите ми са излезнали от твоя магазин и не мисля че трябва да се връщат отново там / и не съм ги купил след тестове в магазина а след като съм видял резултати в реални условия / не разбрах какво ви изнервя та изписахте толкова много по темата. Или искате да няма коментари .
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Металотърсач Makro Gold Racer - тест със силно минерализирана скала Съб Фев 18, 2017 11:14 am
vanbg написа:
Аз в магазини не търся и тестове в тях не правя , два от детекторите ми са излезнали от твоя магазин и не мисля че трябва да се връщат отново там / и не съм ги купил след тестове в магазина а след като съм видял резултати в реални условия / не разбрах какво ви изнервя та изписахте толкова много по темата. Или искате да няма коментари .
Не напротив искам да се пише много по темата , а реален тест ще видиш скоро, а за да си сигурен направо заповядай на някой от съборите на БАТСЗМ
vanbg Консул
Заглавие: Re: Металотърсач Makro Gold Racer - тест със силно минерализирана скала Съб Фев 18, 2017 11:37 am
От 3 год. не съм ги пропускал + лекциите и тн. / апаратите Макро и Нокта ми харесват как работят / , вече трима консултирах и си взеха Макро Ресар 2 през изминалите две седмици от теб, сигурен съм че ще има и още.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Металотърсач Makro Gold Racer - тест със силно минерализирана скала Съб Фев 18, 2017 12:06 pm
vanbg написа:
От 3 год. не съм ги пропускал + лекциите и тн. / апаратите Макро и Нокта ми харесват как работят / , вече трима консултирах и си взеха Макро Ресар 2 през изминалите две седмици от теб, сигурен съм че ще има и още.
Заглавие: Re: Металотърсач Makro Gold Racer - тест със силно минерализирана скала Съб Фев 18, 2017 1:11 pm
mdetectors.bg написа:
Къде е скарата... Пукалите ша ми изфръкнат да се зверя ма нищо нема.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Металотърсач Makro Gold Racer - тест със силно минерализирана скала Пет Мар 16, 2018 5:27 pm
Колега член на БАТСЗМ има добро постижение с този модел и марка по златоносните дерета на общ. Гурково. Парче кварц със самородно злато по него заклещено в една цепка по коритото на реката. Големината е колкото монета от 50ст. Така че който има желание и упоритост късмета го намира.
Заглавие: Re: Металотърсач Makro Gold Racer - тест със силно минерализирана скала Пет Мар 16, 2018 7:41 pm
Браво на колегата, самородката е много красива.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Металотърсач Makro Gold Racer - тест със силно минерализирана скала Нед Мар 25, 2018 8:59 pm
Въпреки студа и леда колегата отново направи удар с металотърсач Makro Gold Racer за изминалото време той доказа, че е един от най-добрите металотърсачи за търсене на самородно злато очаквайте още включвания. https://www.shop.imperio.bg/makro-gold-racer-metalotarsach
Металотърсач Makro Gold Racer - тест със силно минерализирана скала