Заглавие: Програми за F75 Пет Фев 17, 2017 10:52 am
До колегите които притежават Ф75,искам да споделим кой на каква програма работи.Аз лично пускам на JE дискриминация 0,сенс 70,тон на 2F и ръчен грунд баланс,антената ми е ултимейт.Още не съм разгадал индикацията за минерализация на почвата дали променя нещата или е само информативна.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Програми за F75 Пет Фев 17, 2017 7:21 pm
unreal_66 написа:
До колегите които притежават Ф75,искам да споделим кой на каква програма работи.Аз лично пускам на JE дискриминация 0,сенс 70,тон на 2F и ръчен грунд баланс,антената ми е ултимейт.Още не съм разгадал индикацията за минерализация на почвата дали променя нещата или е само информативна.
При така зададена дискриминация, не ти ли чирулика постоянно уреда?
unreal_66 Преторий
Заглавие: Re: Програми за F75 Съб Фев 18, 2017 10:02 am
Чурулика но мисля че на дискриминация 0 апарата е най дълбок,ниския тон е желязо а капачките ги свири различно.Да не забравяме че има и дисплей.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Програми за F75 Съб Фев 18, 2017 9:50 pm
unreal_66 написа:
Чурулика но мисля че на дискриминация 0 апарата е най дълбок,ниския тон е желязо а капачките ги свири различно.Да не забравяме че има и дисплей.
Така реално на обект едва ли ще работиш, на ал метал в режим мотион е малко по дълбок, но в керамиката вкарва цвета при железата- пробвано.
unreal_66 Преторий
Заглавие: Re: Програми за F75 Нед Фев 19, 2017 10:08 am
Сподели ти на каква програма и с какви настройки работиш.Нека и други колеги да споделят как го чувстват да работи най добре Ф75.
pfilipopol Новобранец
Заглавие: Re: Програми за F75 Сря Фев 22, 2017 8:04 am
Колега за чистия ф 75 ли става въпрос.От скоро съм собственик на ф 75 лтд,с един колега от форума направихме първи стъпки,да е жив и здрав,но мъглата е още много голяма
unreal_66 Преторий
Заглавие: Re: Програми за F75 Сря Фев 22, 2017 11:12 am
Става въпрос за чистия Ф75,но според мен настройките са им едни и същи,единствено ф75лтд има една или две програми повече.Можеш да споделиш твоите настройки все пак.