Много търсачи ме питаха какво ще представлява новият пинпойнтер и реших да отворя нова тема. Има няколко месеца до официалното му представяне но за форума www.imperio.biz ще издам част от неговите възможности.
-Touch Button за включване на уреда. -Звукова и вибрираща аларма. -Пинпойнт детекция на върха на пинпойнтера,360 градуса обхват на детекция. -Най-обемната зона на детекция по дължина от 100 мм. на пинпойнтера . - Автоматично настройване при пускане. - Два процесора за по точна обработка на сигналите при работа. - Безжична връзка с детектора THOR. - Андроид апликация за настройка на режимите ,настройка на звука ,опция изгубен пинпойнтер. - Безжично зареждане на пинпойнтера когато е поставен на стика на детектора. - Интелигентна звукова индикация при засичане на метал ,изменяща звука си при по-голяма близост до засеченият предмет. - Вибро аларма с променящ се интензитет. - Водо-и прахоустойчив. - Усилен и здрав корпус издържащ на удари и екстремни натоварвания. - Температура на работа от -30 до +60 градуса по Целзий. - Контролни бутони – един бутон –за включване. - Дължина 21 см. - Дебелина 2 см. - Тегло – 80 гр. с батерията. - Батерия – една 12 волта батерия ( в комплекта )
vanbg кажи как да ти пратя приложението да си го инсталираш и да видиш че го ИМА просто няма да е активно без пинпойнтера..... xp fan сигурен ли си в това което си написал ?.....
п.п. Ето ви едно демо на апликацията / тя не е активна когато няма пинпойнтер /тоест бутоните не са активни и няма как да се правят настройки на пинпойнтера. http://dox.bg/files/dw?a=218b4f8997
Просто проверих да го открия за Андроид и не го намерих. Андроид е с отворен код и могат да се правят всякакви приложения. Радвам се че си се насочил към управление на настройките чрез Андроид приложения - бъдещето е в тази насока. Успех. Що се отнася до пинпоинтера /понеже имам 3 бр./затова не съм си поискал от твоите , надявам се в определен момент да стана притежател на един от новите.
Просто проверих да го открия за Андроид и не го намерих. Андроид е с отворен код и могат да се правят всякакви приложения. Радвам се че си се насочил към управление на настройките чрез Андроид приложения - бъдещето е в тази насока. Успех. Що се отнася до пинпоинтера /понеже имам 3 бр./затова не съм си поискал от твоите , надявам се в определен момент да стана притежател на един от новите.
Ще се радвам тази година да присъстваш на някое от мероприятията на БАТСЗМ там ще може да видиш както пинпойнтера така и новите апарати с бранда OMD. Късмет.
За предишните ти апарат и пинпоинтера съм много сигурен,а за новите ти продукти не съм
Сега ти видях поста,нямам слаб и лошо работещ апарат. Сигурно си се объркал нещо от постовете на хейтърите аутисти , лично ще те каня всеки път когато представям нов апарат за да видиш за какво става въпрос. Уважавам мнението ти въпреки че не е на място.