Ей голяма реклама с тоя пръстен..., дали от него или от клиповете на хейтърите аутисти поръчките за ГМ5 заваляха като дъжд над Варна . Само днес заминаха 48 бр. (8 мастер бокса) за братския чешки народ . Помолиха ме да ги пусна с експрес за да стигнат там най-късно в петък, въпреки три пъти по-скъпия транспорт.
Добре зглобения детектор не му е нузна реклама Радвам се че бг детектор се търси извън България.На 22.10 2016 ще има събиране на търсачи от почти цяла Испаня ако ми остане свободно време ще снимам за да видите колко от тях са с Голден маск.С риск сега да ме нападнат бургазлии че съм човек на Владо Лилов ,
С риск сега да ме нападнат бургазлии че съм човек на Владо Лилов ,
Търсиш си ти белята, а?.....
satir Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 5wd Чет Окт 13, 2016 12:10 am
И каква стана тя.....,,хората" казаха,че ще фалира пък той изпраща,изпраща.....
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 5wd Чет Окт 13, 2016 12:56 pm
satir написа:
Кучетата лаят, а кервана си върви .... Нали тия същите хора ти продадоха Тесоро Лобо, че работел много добре. Напиши ако не те мързи колко добре работи ?
Nexus metal detectors Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 5wd Чет Окт 13, 2016 1:13 pm
Golden Mask написа:
satir написа:
Кучетата лаят, а кервана си върви .... Нали тия същите хора ти продадоха Тесоро Лобо, че работел много добре. Напиши ако не те мързи колко добре работи ?
Ми те кученцата не си дават сметка, че света не се върти около тях и лаенето им не стига даже и до другия баир.
satir Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 5wd Чет Окт 13, 2016 7:11 pm
Суперлативите които прочетох за сивото Тесоро лобо ме накараха да си купя този апарат.За мен в това хоби има определени колеги на които се доверявам безрезервно,но в случая заложих на куц кон,бях подведен.Имам един обект който е с орудяване и търся подходящ апарат само за него.Определено бях подведен от темата за този модел тесоро.В действителност се оказа една близалка която с оригиналната /малката/сонда е абсолютно детска играчка.Така и не набрах кураж да купя голяма сонда.Бях разочарован тотално.Апарата може би има друго приложение,но според мен не става за релик машина.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 5wd Чет Окт 13, 2016 7:15 pm
Тоя кон конкретно не е само куц, но е и трътлест май Тоя доста хора подлъга с тия Tesoro, ама нищо не казвам, че и те са ми за продажба...
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 5wd Чет Окт 13, 2016 8:30 pm
Георги Чаушев написа:
vasilio написа:
С риск сега да ме нападнат бургазлии че съм човек на Владо Лилов ,
Търсиш си ти белята, а?.....
Абе ас съм далече от Бургас така че ще ми се размине маи