Заглавие: Re: Новите продукти на XP Deus - 2016 Съб Фев 11, 2017 4:05 pm
Следващата седмица ще отворим специална тема за новостите в софтуер XP Deus, но за да избързам малко и само да издам една тайна, че в него има опция както при Ака металотърсачите така наречения ходометър или изражение на засечени в метал на XY абсциса и ордината.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Новите продукти на XP Deus - 2016 Съб Фев 11, 2017 11:00 pm
Продължавам с новините за версия 4 на XP Deus, лъжичка по лъжичка в новата версия има абсолютно нов подход при балансиране на апарата, който ще позволи най-дълбоката дискриминация в минерализирани почви, която е правена от металотърсач някога второто важно нещо е че най-вероятно ще комуникира и със смартфон с приложението XP Go Detect. Точно връзката с приложение беше атакувана от Minelab, но явно не им е минал номера
Във връзка с много обаждания днес, които получих - отново обръщам внимание всеки който има Xp Deus ще може да инсталира новия софтуер версия 4 просто няма да работи на високите честоти, защото няма такава сонда, но ако иска може просто да си вземе но всичко е съвместимо и работи.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Новите продукти на XP Deus - 2016 Съб Фев 11, 2017 11:19 pm
ето тази опция е от Ака или по-точно прилича на нея
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Новите продукти на XP Deus - 2016 Нед Фев 12, 2017 9:05 pm
ще има и специално дълбочинна програма Deep
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Новите продукти на XP Deus - 2016 Съб Фев 18, 2017 1:48 pm
Новите продукти на XP за 2017 година са вече тук при нас в www.mdetectors.bg. Това са тестови бройки още не са пуснати в серийна продажба. Имаме и бета версията на новия софтуер версия 4 започваме тестове и постоянно ще ви уведомяваме за различните много сте и впечатления.
SPVS Легионер
Заглавие: Re: Новите продукти на XP Deus - 2016 Съб Фев 18, 2017 10:06 pm
Най-сетне дочакахме новите продукти Как се държи Бета версията? HF сондата ще става ли за търсене на монети (нови естествено ) на 15khz например? Какви са новостите свързани с Goldfield програмката? Струва ми се, че все повече колеги ще прибягват до нея. Имало промяна и в Pitch програмата? Може ли да се видят новите неща при вас в магазина или още не са за клиенти? Много въпроси станаха, но дълго време чакахме
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Новите продукти на XP Deus - 2016 Нед Фев 19, 2017 12:48 pm
SPVS написа:
Най-сетне дочакахме новите продукти Как се държи Бета версията? HF сондата ще става ли за търсене на монети (нови естествено ) на 15khz например? Какви са новостите свързани с Goldfield програмката? Струва ми се, че все повече колеги ще прибягват до нея. Имало промяна и в Pitch програмата? Може ли да се видят новите неща при вас в магазина или още не са за клиенти? Много въпроси станаха, но дълго време чакахме
Разбира се, ела в магазина за да ги разгледаш. Това важи за всички, които се интересуват. Става за монетар и то даже е супер. Записал съм клипчета вече и ще ги пусна.
batned Про-Консул
Заглавие: Re: Новите продукти на XP Deus - 2016 Пон Фев 20, 2017 1:30 pm
mdetectors.bg написа:
SPVS написа:
Разбира се, ела в магазина за да ги разгледаш. Това важи за всички, които се интересуват. Става за монетар и то даже е супер. Записал съм клипчета вече и ще ги пусна.
За кантара някакви новини има ли
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Новите продукти на XP Deus - 2016 Пон Фев 20, 2017 7:35 pm
batned написа:
mdetectors.bg написа:
SPVS написа:
За кантара някакви новини има ли
За голямо съжаление не Има две версии: 1. от Whites имат претенции към нарушено тяхно патентно право 2. големия интерес за търсене на самородно злато по света е направил новите сонди по-привлекателна инвестиция за XP
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Новите продукти на XP Deus - 2016 Вто Фев 21, 2017 10:46 pm
Новостите в софтуера са доста и ще обърнем на тях специално внимание в отделна тема следващите дни, но едно от нещата които определено ми прави впечатление за пореден ден при тестовете е че силно минерализирана та скала работи още по-добре, защото самия процес по балансиране доста "по-оптимизиран". Днес дойдоха колеги от форума и се убедиха в действителност.
SPVS Легионер
Заглавие: Re: Новите продукти на XP Deus - 2016 Сря Фев 22, 2017 12:04 am
Това, което видях днес е доста стабилен апарат с по-добра дискриминация, даже на 55khz с новата високочестотна сонда. От XP го бяха написали в брошурата, че има подобрен баланс, особено на тежка минерализирана земя и се видя днес с минерализираната скала. Под нея си засича цветния сигнал и успява да дискриминира. Интересно ще е с версия 4.0
vanbg Консул
Заглавие: Re: Новите продукти на XP Deus - 2016 Сря Фев 22, 2017 5:10 pm
SPVS написа:
Това, което видях днес е доста стабилен апарат с по-добра дискриминация, даже на 55khz с новата високочестотна сонда. От XP го бяха написали в брошурата, че има подобрен баланс, особено на тежка минерализирана земя и се видя днес с минерализираната скала. Под нея си засича цветния сигнал и успява да дискриминира. Интересно ще е с версия 4.0
Какво означава "Интересно ще е с версия 4.0" да не сте го пробвали с версия 2.0 на 55 kHz. ??? - какво тогава сте гледали ? Май е била версия 4.0 / В.17 !!!!!
Новите програми 6 DEEP и 9 HOT - видяхте ли ги - ако сте ги видели значи е софта 4.0.
Последната промяна е направена от vanbg на Сря Фев 22, 2017 5:59 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
batned Про-Консул
Заглавие: Re: Новите продукти на XP Deus - 2016 Сря Фев 22, 2017 5:57 pm
mdetectors.bg написа:
Новостите в софтуера са доста и ще обърнем на тях специално внимание в отделна тема следващите дни, но едно от нещата които определено ми прави впечатление за пореден ден при тестовете е че силно минерализирана та скала работи още по-добре, защото самия процес по балансиране доста "по-оптимизиран". Днес дойдоха колеги от форума и се убедиха в действителност.
За софтуер 4.0 ли става въпрос
SPVS Легионер
Заглавие: Re: Новите продукти на XP Deus - 2016 Чет Фев 23, 2017 12:14 am
vanbg написа:
SPVS написа:
Какво означава "Интересно ще е с версия 4.0" да не сте го пробвали с версия 2.0 на 55 kHz. ??? - какво тогава сте гледали ? Май е била версия 4.0 / В.17 !!!!!
Новите програми 6 DEEP и 9 HOT - видяхте ли ги - ако сте ги видели значи е софта 4.0.
Изпробвахме новата сонда с Бета версия 4.00 B.17 , която е тестова версия дадена от XP на представителите. Новите сонди няма да работят с версия 3.2 и по-ниски версии. Ще работят само с версия 4 и ако има бъдещи версии занапред. Новите програми 6-DEEP и 9-HOT са налични в Бета версията 4 и ги видяхме.
Интересно ще е, когато официално излезе версия 4.0 за безплатно изтегляне от сайта: http://www.xpmetaldetectors.com/metal-detector/deus-update/ (очаква се да е най-късно до 31 март 2017г.) в такъв смисъл интересно, че всеки безплатно ще може да се възползва от новостите и подобренията, които идват с версия 4.0 на своя апарат.
batned Про-Консул
Заглавие: Re: Новите продукти на XP Deus - 2016 Чет Фев 23, 2017 5:26 pm
mdetectors.bg написа:
SPVS написа:
Пускай по-бързо клипчетата че зимата е дълга че и снегът е дълбок- пускай ги да изплакнем очите
vanbg Консул
Заглавие: Re: Новите продукти на XP Deus - 2016 Пон Фев 27, 2017 9:14 pm
Софтуера 4.0 Вета е наличен вече в нета . Успех .
batned Про-Консул
Заглавие: Re: Новите продукти на XP Deus - 2016 Вто Фев 28, 2017 5:26 pm
vanbg написа:
Софтуера 4.0 Вета е наличен вече в нета . Успех .
В официалния сайт го няма колега- поне аз не го видях
adminn Admin
Заглавие: Re: Новите продукти на XP Deus - 2016 Вто Фев 28, 2017 6:34 pm
Няма го още е тестова версия и го имат само някои дистрибутори.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
vanbg Консул
Заглавие: Re: Новите продукти на XP Deus - 2016 Вто Фев 28, 2017 7:03 pm
Може и така да е , но аз го имам и линка към изтеглянето го имам от Франция. Софтуера е 4.0 Бета версия от дата 20.02.2017г.
adminn Admin
Заглавие: Re: Новите продукти на XP Deus - 2016 Вто Фев 28, 2017 7:16 pm
vanbg написа:
Може и така да е , но аз го имам и линка към изтеглянето го имам от Франция.
Може да си го имал но вече той не работи подготвя се още по-нова версия
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
vanbg Консул
Заглавие: Re: Новите продукти на XP Deus - 2016 Вто Фев 28, 2017 7:18 pm
adminn написа:
vanbg написа:
Може и така да е , но аз го имам и линка към изтеглянето го имам от Франция.
Може да си го имал но вече той не работи подготвя се още по-нова версия
Какво означава - не работи??? Като си работи отлично.
Legionario Новобранец
Заглавие: Re: Новите продукти на XP Deus - 2016 Чет Мар 02, 2017 9:22 am
Бих искал да видя едно сравнително клипче на засичане на различни по грамажи самородни парчета злато с двете златарски сонди. Между Дуеса и Фишер Голд бъг. Ще ми бъде интересна както показването на цифрите на засичане така и примерната дълбочина на търсене. Успех.
adminn Admin
Заглавие: Re: Новите продукти на XP Deus - 2016 Чет Мар 02, 2017 3:55 pm
Legionario написа:
Бих искал да видя едно сравнително клипче на засичане на различни по грамажи самородни парчета злато с двете златарски сонди. Между Дуеса и Фишер Голд бъг. Ще ми бъде интересна както показването на цифрите на засичане така и примерната дълбочина на търсене. Успех.
Засега, е само 22,5 см. за XP но и тя е по-добра от Fisher Gold Bug 19khz