Заглавие: Топографски карти и приложения за Android Нед Авг 28, 2016 8:13 pm
В тази тема ще споделя няколко приложения за Android които според мен доста помагат при търсенето в пресечени местности. Ето и първото Tect O Trak то е разработено специално за металдетектинг , лично не съм го тествал но ми се вижда читаво.
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Топографски карти и приложения за Android Нед Авг 28, 2016 8:24 pm
Ето още едно с топографски карти MyTrails
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Топографски карти и приложения за Android Нед Авг 28, 2016 8:38 pm
Това за мен е най-доброто има топографски карти и работи с изключителна точност , винаги при излет го включвам и така си записвам маршрута който се нанася на топографската карта. Приложението има и топографски карти на България , също работи и с направени такива , аз работя с стари интегрирани топографски карти.
Приложението се казва Soviet Military Maps Free и е на руски.
vanbg Консул
Заглавие: Re: Топографски карти и приложения за Android Нед Авг 28, 2016 10:48 pm
Я также работаю с этой программой.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Топографски карти и приложения за Android Пон Авг 29, 2016 6:40 pm
Новата версия на софтуера на XP DEUS 4, която всеки ще може да си инсталира, доколкото знам ще предвижда връзка с андроид и използване на всички възможности идващи от там като маркиране на точки, споделяне и т.н.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Топографски карти и приложения за Android Пон Сеп 05, 2016 4:53 pm
Преди малко се върнах от обстойно тестване на приложението за Андроид "Tect O Trak" Приложението ми беше пратено като пълен вариант от детекториста и мой приятел Mark Seeley той е и създател на това приложение. От тестовете които направих, мога да кажа че работи страхотно и е незаменимо при нощно търсене.Първо се маркира и огражда набелязаният терен и след това се пуска тракинга,може да маркирате всеки намерен сигнал както и неговите координати .Когато намерите сигнал може да го снимате и добавите към картата с тракингите ,тази карта може да се записва и после офлайн да се анализира и разглежда. Ето един клип, не е мой в който се вижда колко лесно се борави с приложението. https://www.youtube.com/watch?v=Qe6v7i7J5I4
vanbg Консул
Заглавие: Re: Топографски карти и приложения за Android Нед Сеп 18, 2016 7:20 pm
Съвсем скромно ще ви предложа да погледнете следното приложение - Go-Detect , има го в Google Play. Аз съм го инсталирал и го ползвам, на мен ми харесва.
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Топографски карти и приложения за Android Нед Сеп 18, 2016 7:26 pm
vanbg написа:
Съвсем скромно ще ви предложа да погледнете следното приложение - Go-Detect , има го в Google Play. Аз съм го инсталирал и го ползвам, на мен ми харесва.
Как се държи приложението? Може ли да работи с GPS или иска и интернет връзка ? С каква точност работи ?
vanbg Консул
Заглавие: Re: Топографски карти и приложения за Android Нед Сеп 18, 2016 7:36 pm
Много точно работи , има и избор с какъв модел детектор работиш. За локализиране работи с GPS , но поради това че имам постоянно вкл. "данни" и може и интернетх да ползва но за да визуализира картата която е сателитна. Могат да се правят и снимки и тн. Не се е налагало скоро да го ползвам , но при възможност ще пиша. Приложението не е тежко така че изпробвайте ако не ви хареса - трийте.