Заглавие: Продавам Металотърсач,успешно копие на Т2 Нед Юни 19, 2016 2:05 pm
Машинката е купена преди няколко дни.Направен и е тунинг,както е видно от снимките:Електронния блок вече е независим от стика,вече и със осветление на дисплея,което е независимо от това дали е включен уреда или не,леко общо усилване на уреда за по голяма дълбочина.окомплектован с оригинална и СЕФ сонда 36 см.Вградена ЛиПо батерия 2000 мАч с вграден модул за зареждане и,позвляващ зареждане с всяко зарядно за телефон,индикация на дисплея за начало/чрвен/,и край на заряда/син/.За възможностите може да видите доста клипове в нета + малко отгоре.Минала е преглед в МВР след доставката. .Цена 1160.00лв.За контакт 0879131299
Последната промяна е направена от kelesis_ss на Пон Юни 20, 2016 10:52 am; мнението е било променяно общо 1 път
adminn Admin
Заглавие: Re: Продавам Металотърсач,успешно копие на Т2 Нед Юни 19, 2016 4:37 pm
Много интересно напиши малко повече впечатления. Добра ли е машинката ако имаш наблизо teknetics t2 сравни я с него.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
kelesis_ss Преторий
Заглавие: Металотърсач,успешно копие на Т2 Нед Юни 19, 2016 5:15 pm
Имах намерение днес да я разходя за по дълго,но мнооого кърлеж.Много лека и удобна.Иначе нищо кой знае какво повече от Сорекс,Ат про,Ф5 с които я сравнявахме.На Алл метал ги би,но на дискриминация е с много ма лко отгоре,да не кажа на кантар.Това са първи впечатления.Пуснах я за продажба,защото не можах да я окомплектовам с НЕЛ ка,както си бях решил.По натам ако не се разделя с нея ще пиша.
adminn Admin
Заглавие: Re: Продавам Металотърсач,успешно копие на Т2 Нед Юни 19, 2016 8:02 pm
Колко пари ти излезе всичко с доставката, митото и ддс?
kelesis_ss Преторий
Заглавие: Металотърсач,успешно копие на Т2 Пон Юни 20, 2016 10:50 am
Един ден бягане+283.80$+120.28лв+20.00лв+++=689.00лв+260лв SEF,груба сметка,без таксите по преводите.Най гадно е размотаването в митницата,иначе китайците излязоха точни.За по малко от седмица изпълниха поръчката.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Продавам Металотърсач,успешно копие на Т2 Пон Юни 20, 2016 11:40 am
kelesis_ss написа:
Един ден бягане+283.80$+120.28лв+20.00лв+++=689.00лв+260лв SEF,груба сметка,без таксите по преводите.Най гадно е размотаването в митницата,иначе китайците излязоха точни.За по малко от седмица изпълниха поръчката.
280$ е много висока цена. Преди година купих от производителя за 120$ същия и за 115$ копие на Gold Bug. Китаеца ме пита дали да бъдат с оригиналните лепенки на Т2 и Gold Bug или с другите . Детекторите пристигнаха с оригинални кутии от Т2 и Gold Bug както и рекламни брошури за Т2 и Gold Bug. Машините работят по същия начин като Т2 и Gold Bug само антените не стават за нищо, тестовете са правени със SEF . Антените на китайците нямат екран и свирят навсякъде където махнеш . Успях да договоря 100$ цена на детектор без антена ( цена при поръчка на 10 бр.) Проблема е че могат да ме глобят при внос на такива детектори понеже Fisher имат сериозни адвокати и не си струва риска .
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Продавам Металотърсач,успешно копие на Т2 Пон Юни 20, 2016 12:45 pm
А като се има в предвид, е сме им представители ние, по-добре оргиналното
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
kelesis_ss Преторий
Заглавие: Re: Продавам Металотърсач,успешно копие на Т2 Пон Юни 20, 2016 7:59 pm
Ми то аз си търсих оригинален втора ръка ама няма,а новия е доста по нагоре.Влади,той и тоя по фактура от там е 140,ама през алиехспрес става на 280 с доставка.За 120 бих си взел пак.Търся му НЕЛ или МАРС антена.Ако Деуса имаше кадърна голяма антена нямаше да се лутам из моделите.Първото изискване е да е възможно лек.Абе краста.
adminn Admin
Заглавие: Re: Продавам Металотърсач,успешно копие на Т2 Пон Юни 20, 2016 8:28 pm
kelesis_ss написа:
Ми то аз си търсих оригинален втора ръка ама няма,а новия е доста по нагоре.Влади,той и тоя по фактура от там е 140,ама през алиехспрес става на 280 с доставка.За 120 бих си взел пак.Търся му НЕЛ или МАРС антена.Ако Деуса имаше кадърна голяма антена нямаше да се лутам из моделите.Първото изискване е да е възможно лек.Абе краста.
34 см. за ХP Deus не е ли достатъчно голяма.
kelesis_ss Преторий
Заглавие: Re: Продавам Металотърсач,успешно копие на Т2 Пон Юни 20, 2016 8:41 pm
Админ,писах КАДЪРНА голяма.За в гора,а не за тестове.Не че и на тестовете е нещо,ами китайчето със СЕФ ката 38/30 ми се струва по леко.утре ще ги претегля.
colin96 Консул
Заглавие: Re: Продавам Металотърсач,успешно копие на Т2 Пон Юни 20, 2016 9:02 pm
Golden Mask написа:
Машините работят по същия начин като Т2 и Gold Bug само антените не стават за нищо, тестовете са правени със SEF . .
Абе чак по същия начин е малко пресилено. Няма нищо общо с оригиналните. Работих с golgbug pro dp, продадох го и после реших отново да си купя същия. Само че случих на такъв от алиекспрес и на първата минута разбрах че е менте. И то по работата. После като започнах да го разглеждам видях разликите с оригинала. Така че не си мислете, че за по малко пари ще получите повече детектор.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Продавам Металотърсач,успешно копие на Т2 Сря Юни 22, 2016 12:24 am
kelesis_ss написа:
Не говоря за фактурна стойност, толкова съм платил - 120.00 USD за GF(T2) . В Китай имам познат (българин) който върши полезна работа за БГ фирми, намира производители на дадена стока (не търговци), оправя проблеми с недоставена стока, както и при забавяне с изпращането, което е много често срещано явление при работа с китайци. Та същия китайски производител на метал детектори е купил 100% цялата документация (открадната от китайска фирма която прави оригиналните модели) , чертежи, схеми , софтуер и т.н. на T2 и GB. Само с антените са се наакали , тя си работи но няма хубав екран и детектора става много шумен при работа на терен и не може да работи на максимална чувствителност. Предполагам и твоята е така ? Платките ги има на много места в нета и са 1:1 с оригинала, както и работата е 1:1 ( при тестове на детектори с една и съща читава антена) има писано на много места за това. Не съм имал проблеми на митницата понеже работя с една и съща куриерска фирма и едни и същи митничари, които рядко правят визуален преглед на стоката ми . На кашоните пишеше T2 и Gold Bug , но бяха поставени в други кашони без надписи (както правят и с оригиналните), ако бяха отворили пратката щяха да я конфискуват и да ми праснат някой АКТ. За това и повече не съм се занимавал с внос на такива детектори.