Заглавие: Нови модели текнетикс Сря Апр 06, 2016 5:16 pm
Здравейте колеги ,носят се слухове за два нови модела текнетикс ,ета и капа които ще бъдат продължение на серията алфа делта омега гама.
adminn Admin
Заглавие: Re: Нови модели текнетикс Сря Апр 06, 2016 6:00 pm
Фишер и Мехнетикс бълват нови модели в ниския клас и вече стана много объркано. Има слухове, че ще пуснат нов първокласен модел, ама от 5 години го чакаме.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
magripal Новобранец
Заглавие: Re: Нови модели текнетикс Сря Апр 06, 2016 6:15 pm
Тоя вовия уж фишер са го кръстили моска,бе дано вече пуснат нещо по различно краино време е вече
adminn Admin
Заглавие: Re: Нови модели текнетикс Сря Апр 06, 2016 8:06 pm
Основният проблем е че технологията общо взето е изчерпана. Много са производителите, пускат се много сходни модели, цените падат, производителите се изнервят, а в същото време търсачите имат още по големи очаквания които все по трудно ще се изпълняват откъм новости, а иначе цените ще падат.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Нови модели текнетикс Сря Апр 06, 2016 9:44 pm
Те тия пъвокласните модели не са токова прости като ниския и средния клас. Появяват се много и сложни проблеми за решаване и затова не става бързо Почти всички производители напоследък тъпчат на едно място. За да има напредък трябват коренно различни решения. Вероятно бъдещето ще е на многочестотните детектори.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нови модели текнетикс Чет Апр 07, 2016 10:24 am
И аз така мисля, че първокласните металотърсачи ще се развизат в направление много честоти едновременно, но също така и намаляване на теглото, и размерите, безжични, интернет приложения и т.н.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Нови модели текнетикс Вто Апр 12, 2016 10:41 pm
magripal написа:
То дано вече пуснат нещо по различно краино време е вече
мен ако ме питаш ф75 си е прекрасен апарат само дето да му пооправят минусувите температури на работа, и да сменят тази грозна патерица с нещо телескопично за бързо разпъване .... и да скъсят малко събраното състояние че ми писна да се чудя как да го стъкмявам в раницата!!!!
:
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нови модели текнетикс Сря Апр 13, 2016 4:13 pm
Fisher F75 е аналога на Калашников - работи безотказно и просто.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!