Заглавие: НОВ ПИНПОЙНТЕР Сря Фев 24, 2016 12:12 pm
Здравейте на всички метало-търсачо-манияци,искам да ви представя нов китаиски пинпойнтер с възможности и характеристики които бият всеизвестния GARRETT PINPOINTER ето вижте тестовете от Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=ixjcjtX0v4c Цената му в Алиекпрес е 60 евро (120 лв) Ако някой не знае как да си го поръча или няма възможност аз бих рискувал да му го поръчам и пратя по еконт с малко оскъпяване от 15-тина лева,така избягвате да : рискувате вашите пари,ходене до пощата за получаване на пратката,спорене с продавача ако пинпоинтера е развален при получаването му.Марката е GOLD HUNTER PRO-PINPOINTER,и да работи в статичен режим просто китайците избиха рибата.Ако имате начини да си го поръчате сами ще се радвам че съм ви помогнал с тази информация.Аз лично съм си поръчал един очаквам доставка от 15-до 60 дена,за съжаление безплатната доставка отнема толкова,когато пристигне ще направя демо филмче и лично мнение..ААААА и още нещо ако има желаещи от ВАРНА метало-търсачи търся си компания за хобито,и поделяне на разходите за горивото с ентусиасти като мен.Ако някой си е закупил от този пинпоинтер моля за мнение.Пък и да не си е закупил ще ми е интересно какво си мислите.
vanbg Консул
Заглавие: Re: НОВ ПИНПОЙНТЕР Сря Фев 24, 2016 8:32 pm
Това е фирмата производител - ShenZhen Well-Dam Technology Co., Ltd. Те правят и китайския Garrett/някои модели/. На есенното изложение в Китай предлагаха пинпоинтера по 35$ за една бройка. Този модел е копие на един друг китайски пинпоинтер. При не добре направените и евтини машинки проблемите се появяват след максимум една година и всичко се дължи на по ниското качество на материалите от които ги правят, има и качествени но като цена са около цената на добрите марки - аз имам китайче но е 270 лв. Дано да не се променят параметрите във времето. Успех и да пишеш отзиви, както като го вземеш , така и след време.
valentingn Новобранец
Заглавие: Re: НОВ ПИНПОЙНТЕР Чет Фев 25, 2016 1:44 pm
Да това е от фирма ShenZhen Well-Dam Technology Co., Ltd. И от филмчетата из youtube-to ме накараха да го поръчам и видя дали наистина си заслужава,след като го получа и тествам може да направя демо филмче ако се интересувате въобще.Да-китайско е ,да-не е евтино,да-не се знае дали е качествено.Ще го пробвам,ако някой има другата имитация на GARRETT от китай може да сподели мнения защото режима на имитацията е само динамичен а не статичен и трябва да махаш като замаян все едно че си с метал детектор в ръка.А този GOLD HUNTER е с статичен режим.
peneff72 Легионер
Заглавие: Re: НОВ ПИНПОЙНТЕР Чет Фев 25, 2016 4:36 pm
най-добър е гарета, тоя подводния.
valentingn Новобранец
Заглавие: Re: НОВ ПИНПОЙНТЕР Чет Фев 25, 2016 9:44 pm
най-добър е гарета, тоя подводния. - ама и цената му добра,като на цял метал детектор от нисък клас,или 2-ра ръка.
valentingn Новобранец
Заглавие: Re: НОВ ПИНПОЙНТЕР Пет Апр 22, 2016 7:37 pm
Пристигна пинпойнтера от китай неФероятен еее,пътува 45 дена.Много съм доволен ,който си поръча няма да съжалява.
vanbg Консул
Заглавие: RE Пет Апр 22, 2016 7:54 pm
Много находки да откриеш с него. Успех.
adminn Admin
Заглавие: Re: НОВ ПИНПОЙНТЕР Пет Апр 22, 2016 9:26 pm
Като поработиш малко с него напиши с впечатленията ти.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
galus Легионер
Заглавие: Re: НОВ ПИНПОЙНТЕР Съб Апр 23, 2016 1:51 pm
И за какво ви са тия х...и?Не можете да центрирате или нямате ръчички да разделите една буца на две и да си направите хубавото.?
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: НОВ ПИНПОЙНТЕР Съб Апр 23, 2016 2:53 pm
Когато има кой да копае сигналите е по-бързо ако му дадеш и един пинпойнтер, защото тогава човека с металотърсача не губи време, а само маркира и продължава да търси. По този начин се увеличава доста скоростта на работа. Ако има сачми в почвата питпойнтера също е много ефективен, защото с търсещата сонда може да загубиш много време в намирането на една сачма. Следващото нещо, е че помага да не се съсипе изкопаното с лопатата или кирката. Но имам доста приятели, които не свикнаха дори и с подарени пинпойнтери.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!