Схема на свързване на кабелите на сонда 11" fisher f75
3 posters
Автор
Съобщение
4EPEH Новобранец
Заглавие: Схема на свързване на кабелите на сонда 11" fisher f75 Нед Фев 21, 2016 8:30 pm
Здравейте колеги,имам фишер ф75 с две сонди сеф 38-30 и оригинална 11" сонда. Уреда работи прекрасно със сеф сондата, обаче 11" сонда се оказа за фишер ф70 и с нея уреда хваща левчето на 10 см. Имам два въпроса към вас : - оригиналната 11" антена за ф75 съвместима ли е с 11" антена за ф 70 - някой от вас може ли да ми предостави цветова схема за свързване на кабелите в буксата за антена 11" на ф70, защото мисля че някой преди мен е бърникал там. Благодаря предварително.
adminn Admin
Заглавие: Re: Схема на свързване на кабелите на сонда 11" fisher f75 Нед Фев 21, 2016 11:38 pm
Търсещите сонди на фишер f70, фишер f75 и фишер f75 лимитед са еднакви. Свържи я, както е свързана сеф антената.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
4EPEH Новобранец
Заглавие: Re: Схема на свързване на кабелите на сонда 11" fisher f75 Нед Фев 21, 2016 11:42 pm
Цветовете на кабелите са различни при двете антени, първо това пробвах
adminn Admin
Заглавие: Re: Схема на свързване на кабелите на сонда 11" fisher f75 Нед Фев 21, 2016 11:55 pm
Ползвай мултицет и виж по работещата, кои двоики как са свързани на буксата.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
4EPEH Новобранец
Заглавие: Re: Схема на свързване на кабелите на сонда 11" fisher f75 Пон Фев 22, 2016 8:29 am
Това ще го проверя още довечера, но подреждането като цветове е различно, ако някой от тях са разменени как да разбера коя е правилната подредба?
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Схема на свързване на кабелите на сонда 11" fisher f75 Вто Фев 23, 2016 5:33 pm
4EPEH написа:
Това ще го проверя още довечера, но подреждането като цветове е различно, ако някой от тях са разменени как да разбера коя е правилната подредба?
Справили се? Сега мернах на Ф70, която е и за Ф75: буксата е 5-ца на 1 и 2 са вързани кабелите, които дават около 40 ома, а на 3 и 4 са вързани тези, които дава около 2,5 ома
Пробвай различните комбинации на кабелите, като мериш съпротивленията и ще намериш двойките от горното описание.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
4EPEH Новобранец
Заглавие: Re: Схема на свързване на кабелите на сонда 11" fisher f75 Вто Фев 23, 2016 9:03 pm
Искам специално да благодаря на колегите от mdetektors, за това че бързо и акуратно се отзоваха на моя въпрос. Антената е оправена и работи перфектно. Проблема беше в подредбата на кабелите в буксата, на позиция 4-5 даваше 40 ома а на позиция 2-3 даваше 2 ома. След като сравних показанията на сеф сондата вече бях сигурен къде е проблема. Благодаря още веднъж. Темата е за коша
Схема на свързване на кабелите на сонда 11" fisher f75