Заглавие: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Пет Апр 25, 2014 8:16 pm
По време на събора фирма ,, ГМ Металдетекторс" ЕООД ще раздаде следните предметни награди :
50 суичъра Golden Mask 100 шапки Golden Mask 150 тениски Golden Mask 10 талона за 50% отстъпка при покупка на детектори и аксесоари Golden Mask . 1 бр. метал детектор Golden Mask 1+ с антена 10.5'' в к-т с кожена чанта Golden Mask 1 бр. метал детектор Golden Mask 3+ с антена 10х12'' в к-т с кожена чанта Golden Mask 1 бр. метал детектор Golden Mask 4W Pro и безжични слушалки WS103 с антени Spider 5'', 9'' 12'' в к-т с кожена чанта Golden Mask
По време на събора ще направим презентация на новите антени Spider 5'', 9'' и 12'', както и на новият безжичен модул Golden Mask WS110 с възможност за работа с всякакви жични слушалки (подобен на модула на CTX3030).
Всеки ще може да тества новия Golden Mask Deep Hunter Pro.
Последната промяна е направена от Golden Mask на Пет Апр 25, 2014 10:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път
lomidol Цезар
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Пет Апр 25, 2014 9:49 pm
pechkata Джадай
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Съб Апр 26, 2014 1:02 pm
Все се каня да присъствам на този събор и все ни ми се отдава възможност - пуста криза ми еба бойната слава...
Ма тази година съм наумил нещо...
И поздравления за Голден маск - винаги е на ниво...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Съб Апр 26, 2014 8:18 pm
pechkata написа:
Все се каня да присъствам на този събор и все ни ми се отдава възможност - пуста криза ми еба бойната слава...
Ма тази година съм наумил нещо...
И поздравления за Голден маск - винаги е на ниво...
Някой спомена,че на предишния събор било трудно да се доредиш една бира да изпиеш,дано сега да е по-различно.
Хаосът е или временен,или гибелен!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Съб Апр 26, 2014 10:12 pm
-То на тия събори май че най важната ви цел е да присъствате и колко бира и кебапчета ша ометете -Ааа да,щях да забравя, и да си разпределите наградите от Владо-ГМ -Баах гу оно такова еце са пече на гъзо на всички ни а вие си одите по сборовете и са кефите все едно сте цъфнали та вързали-Глеам оттатък се носят некви очевидно вече примиренчески призиви :-Пишете,алармирайте институцийте в ЕС и т.н. бла бла -А па тез дето да ви представляват що ги избрахте и що не пишат и не викат де требе,загадка -И чаканье му е майката,бъгъринът обича а чака и са размръдва сал кога усети че колеца му влиза у гъзо,ма тогаз веке е късно..........................................................
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Нед Апр 27, 2014 3:16 pm
stan960 написа:
-То на тия събори май че най важната ви цел е да присъствате и колко бира и кебапчета ша ометете -Ааа да,щях да забравя, и да си разпределите наградите от Владо-ГМ -Баах гу оно такова еце са пече на гъзо на всички ни а вие си одите по сборовете и са кефите все едно сте цъфнали та вързали-Глеам оттатък се носят некви очевидно вече примиренчески призиви :-Пишете,алармирайте институцийте в ЕС и т.н. бла бла -А па тез дето да ви представляват що ги избрахте и що не пишат и не викат де требе,загадка -И чаканье му е майката,бъгъринът обича а чака и са размръдва сал кога усети че колеца му влиза у гъзо,ма тогаз веке е късно..........................................................
тук е момента да благодаря за своевременната намеса на АДМИНА Станчо би ли ми отговорил на въпроса: кога и къде иначе бихме се събрали на по Бира, ако ги нямаше подобни сбирки?????
:
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Нед Апр 27, 2014 8:11 pm
-Винаги мое са съберем,и без туй кат стара лисица де отдалече гледа на къде отиват нещата преминах веке в другият сектор -Тъй че сал кажи какво, къде, и без туй маршрута в идните месеци със легенчето и улея ша ми е на към то вашите планински потоци и рекички,сал да не вали -Биричката ша ми е добре дошла...........................................................
кирката Консул
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Нед Апр 27, 2014 9:25 pm
[quote="stan960"]-Винаги мое са съберем,и без туй кат стара лисица де отдалече гледа на къде отиват нещата преминах веке в другият сектор -Тъй че сал кажи какво, къде, и без туй маршрута в идните месеци със легенчето и улея ша ми е на към то вашите планински потоци и рекички,сал да не вали -Биричката ша ми е добре дошла........................................................... [/quote] оти ,,стане ти пак си се напоил с ракйката
Око да види,ръка да пипне.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Нед Апр 27, 2014 9:58 pm
-Па она ракийката си ми е винаги на Пръво место в менюто бре -Иначе съм серйозен,ша тражим злато дока не вида бела лястовица за Металдетектинга в БГ- Щото паре по адвокати и тъпи закони ми са не трошат....................................................
Последната промяна е направена от stan960 на Нед Апр 27, 2014 10:01 pm; мнението е било променяно общо 1 път
кирката Консул
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Нед Апр 27, 2014 10:00 pm
демек си алко
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Нед Апр 27, 2014 10:06 pm
-Според хамериканците де праят проучвания,тестове и анкети и на говното си -Всеки изпиващ 100гр. концентрат на ден е алкохолик -Таа статистика братиньо ма успокоявя веднагически понеже знам че нищожно количество са бъгарете де замръкват с по малко от 200-300...........................................
tepes Цезар
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Нед Апр 27, 2014 10:30 pm
Ей бат Стане, таа завис и злоба ти изела тимберицата
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Нед Апр 27, 2014 10:43 pm
-Кат винаги са обаждаш ни в клин ни в ръкав и естественно със закъснение -Предполагам трябва да го отнеса това към то по бавният ти начин на мислене или реагиране -Както и да е,толкоз си знаеш толкоз си можеш-Не ти са убиждам............................................................
tepes Цезар
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Нед Апр 27, 2014 11:12 pm
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Пон Апр 28, 2014 10:09 am
stan960 написа:
-Винаги мое са съберем,и без туй кат стара лисица де отдалече гледа на къде отиват нещата преминах веке в другият сектор -Тъй че сал кажи какво, къде, и без туй маршрута в идните месеци със легенчето и улея ша ми е на към то вашите планински потоци и рекички,сал да не вали -Биричката ша ми е добре дошла...........................................................
спор нема Станчо, винаги мое се съберем да смачкаме каса бира и скара с побелели кифтета, но!!! това е преди всичко сбирка на КОЛЕГИ!!!! хора със същото мислене като нашето, хора които имат нашите проблеми, хора от които винаги можеш да научиш нещо ново, хора които можеш да докоснеш и видиш на живо, а не като тук във форума!!!! ето това е тръпката от съборите, освен това бира винаги мога да пия където си искам и когато си искам, но не винаги може да се събереш със толкова много колеги на едно място
:
кирката Консул
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Пон Апр 28, 2014 5:58 pm
[quote="Golden Mask"]По време на събора фирма ,, ГМ Металдетекторс" ЕООД ще раздаде следните предметни награди :
[b]50[/b] суичъра [b]Golden Mask [/b] [b]100[/b] шапки [b]Golden Mask[/b] [b]150[/b] тениски [b]Golden Mask [/b] [b]10[/b] талона за 50% отстъпка при покупка на детектори и аксесоари [b]Golden Mask [/b]. [b]1 бр.[/b] метал детектор [b]Golden Mask 1+[/b] с антена 10.5'' в к-т с кожена чанта Golden Mask [b]1 бр.[/b] метал детектор [b]Golden Mask 3+[/b] с антена 10х12'' в к-т с кожена чанта Golden Mask [b]1 бр.[/b] метал детектор [b]Golden Mask 4W Pro и безжични слушалки WS103 [/b]с антени Spider 5'', 9'' 12'' в к-т с кожена чанта Golden Mask
По време на събора ще направим презентация на новите антени [b]Spider 5'', 9'' и 12''[/b], както и на новият безжичен модул [b]Golden Mask WS110[/b] с възможност за работа с всякакви жични слушалки (подобен на модула на CTX3030).
Всеки ще може да тества новия [b]Golden Mask Deep Hunter Pro[/b].[/quote] Браво Владо -мисля че и другите производители на МД трябва да се включат
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Пон Апр 28, 2014 9:27 pm
Владо ВИНАГИ Е БИЛ на НИВО и ПИЧ!
Променено Поради огромния интерес решихме да представим XP Metal detectors. Доста нови сонди за тестване, както и един металотърсач за тестване ... ще видите кой!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
titpulo Легионер
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Пон Апр 28, 2014 10:40 pm
или Ground EFX 300 или F19
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Вто Апр 29, 2014 8:05 am
Групата за подготовка на терена за събора.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Вто Апр 29, 2014 10:11 am
titpulo написа:
или Ground EFX 300 или F19
Ground EFX 300
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
tepes Цезар
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Вто Апр 29, 2014 10:39 am
А Гарет АТХ, няма ли да има?
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Вто Апр 29, 2014 11:02 am
tepes написа:
Всичко е капарирано още преди да дойде!
Аруки Минкоц Новобранец
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Вто Апр 29, 2014 11:24 am
tepes написа:
Вероятно не, защото единственият търсач у нас, който засега се е набутал с това недоразумение, приличащо на Хускварна, в момента го продава в другия форум за 3200 лв., апаратът е само на няколко излизания.
Radislav Цезар
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Сря Май 07, 2014 7:53 pm
На коя от трите посочени дати ще бъдат тестовете на GMDH Pro ? Надявам се да е окомплектована със сондите, които се предлагат за нея за да се добие пълна представа за възможностите на уреда.Както като дълбочинен така и като апарат за дребни предмети.
До инж.Войнов: Ако идваш на събора донеси това чудо (или го изпрати по твой човек) да го видим и пробваме :"сонди за пулсиндакшън-300 микрохенри, 60 см в диаметър,монокоил, не стават само за GPX серията на Minelab, цена 400лв."
Последната промяна е направена от Radislav на Съб Май 10, 2014 9:17 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Radislav Цезар
Заглавие: Re: ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко Сря Май 07, 2014 8:13 pm
До инж.Войнов: Ако идваш на събора донеси това чудо (или го изпрати по твой човек) да го видим и пробваме :"сонди за пулсиндакшън-300 микрохенри, 60 см в диаметър,монокоил, не стават само за GPX серията на Minelab, цена 400лв."
ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 16,17 и 18 май 2014 с.Сливек Ловешко