Заглавие: Re: помощ за избор на метелдетектор Чет Ное 27, 2014 9:32 am
Трибал-М написа:
Балкански написа:
Симплич незнам за тебе как ще се оправяш с това колело по тия тревисти местности .НО аз вече си купих кола , сега имам 2 , една за работа и една за Баири ..
...Судански по ранна доба захвана разговор с него си?
Ей бай Селяндур аз нали ти казах ,че от тебе не искам никви коментари по-мой адрес ? Колко пъти трябва да повтарям ?
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: помощ за избор на метелдетектор Чет Ное 27, 2014 2:20 pm
Балкански написа:
Трибал-М написа:
Балкански написа:
Симплич незнам за тебе как ще се оправяш с това колело по тия тревисти местности .НО аз вече си купих кола , сега имам 2 , една за работа и една за Баири ..
Ей бай Селяндур аз нали ти казах ,че от тебе не искам никви коментари по-мой адрес ? Колко пъти трябва да повтарям ?
Вместо да ръмжиш и опъваш синджира,по-добре ни запознай с твоята тежка,супер пулс индукция,най-хубаво в отделна тема...
Хаосът е или временен,или гибелен!
Балкански Преторий
Заглавие: Re: помощ за избор на метелдетектор Чет Ное 27, 2014 4:56 pm
Трибал-М написа:
Балкански написа:
Трибал-М написа:
Балкански написа:
Вместо да ръмжиш и опъваш синджира,по-добре ни запознай с твоята тежка,супер пулс индукция,най-хубаво в отделна тема...
Е ти като искаш да знаеш ,защо не попита кат човек преди, а ми правиш намеци ? Нямам никви тайни за машината си и ще си кажа всичко само да ме питате кат човек !!!
Ето линк към машината: http://olx.bg/metalotrsach-metaldetektor-dlbochinen-i61636528 През лятото ще замина за Германия , мисля да си купя още по силна машина направо оттам ! Машината я купих от Ноци детектори от Варна , работи перфектно може да видите характеристиките й и в сайта им !
бобо Джадай
Заглавие: Re: помощ за избор на метелдетектор Чет Ное 27, 2014 10:16 pm
Трибал-М написа:
Балкански написа:
И тва си е дарба
Petronii Цезар
Заглавие: Re: помощ за избор на метелдетектор Чет Ное 27, 2014 10:53 pm
Трибал-М написа:
Балкански написа:
Трибал-М написа:
Балкански написа:
Ааааа, супер плюс индукция, затова бърза да се отърве от нея и я продава. Ако беше проучил техниките, нямаше да се метне на измислените машини на Моци, а да си купи за тези пари истинска пулс идукция. На пазара в момента има наистина добър избор, освен Минелаб, предлагат се и други качестени, и то български.
Балкански Преторий
Заглавие: Re: помощ за избор на метелдетектор Пет Ное 28, 2014 8:03 am
Petronii написа:
Трибал-М написа:
Балкански написа:
Трибал-М написа:
Балкански написа:
Ааааа, супер плюс индукция, затова бърза да се отърве от нея и я продава. Ако беше проучил техниките, нямаше да се метне на измислените машини на Моци, а да си купи за тези пари истинска пулс идукция. На пазара в момента има наистина добър избор, освен Минелаб, предлагат се и други качестени, и то български.
Хах .. машината е добра ! без оплаквания съм към машината .. хората и Минелаби продават ЗНАЧИ са лоши такали ? хахаха много логично разсъждаваш браво ! Аз си имам мои си неща дето немога да кажа ,дето нямат нищо общо с машината така ,че продавам ,не защото е лоша машината .Това е едно от най-тъпите неща ,които един може да измисли без да знае изобщо грам за такива машини . Ти 100% си някакъв селянин ,който няма пукнат грош зада си купи някоя свястна машинка и плюе всичко останало ( до този извод стигам , след като предоставя информация за машината си по най-любезния начин ,а получавам такъв просташки отговор от селяндур като тебе) Който има желание винаги може да се свърже с мене , да уговорим ден и час и ще му направя демонстрация !