Заглавие: Нов модел - Minelab Вто Дек 03, 2013 2:18 pm
В сайта на Minelab казват, че новият модел ще е над нивото на X-TERRA 705 Gold Pack и Eureka Gold, но под нивото на GPX серията. Май щял да бъде и водуустойчив?! Останалите подробности за уреда, ще ги кажат на 09.12.2013 год.
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Вто Дек 03, 2013 3:16 pm
Lamas написа:
В сайта на Minelab казват, че новият модел ще е над нивото на X-TERRA 705 Gold Pack и Eureka Gold, но под нивото на GPX серията. Май щял да бъде и водуустойчив?! Останалите подробности за уреда, ще ги кажат на 09.12.2013 год.
А дали ще става да се ползва за монети PI като GPX или VLF детектор X-TERRA 705 Gold Pack и Eureka Gold Спецификации Характеристики
който търси намира
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Вто Дек 03, 2013 3:36 pm
Lamas написа:
Останалите подробности за уреда, ще ги кажат на 09.12.2013 год.
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Вто Дек 03, 2013 4:02 pm
Дано да не е накичен като CTX 3030 с джи пи ес-и и тем подобни издайнически атрибути, а белким да са направили нещо от полза на търсача , освен красивият дизайн.
stanislav1916 Легионер
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Вто Дек 03, 2013 6:50 pm
дали ще е надежден не само на външен вид ?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Вто Дек 03, 2013 6:52 pm
Май следва епизода "Империята отвръща на удара"... Майнлаб и Гарет...
stanislav1916 Легионер
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Вто Дек 03, 2013 6:58 pm
галяма конкоренция ще бъдат новят GARETT изглежда доста надежден
deultum Цезар
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Вто Дек 03, 2013 7:01 pm
на мен ми мирише на нова версия на еуреката,само нея не са подобрявали скоро !
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Вто Дек 03, 2013 7:39 pm
Ако новата "изцепка" на Майнлаб е подобрена версия на Юрика Голд-а,и е водоустой4ива си заслужава да се из4ака и да се види.Все ми е на ума 4е Гарет отново яхнаха куцото магаре
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Сря Дек 04, 2013 6:44 pm
FELIX написа:
Ако новата "изцепка" на Майнлаб е подобрена версия на Юрика Голд-а,и е водоустой4ива си заслужава да се из4ака и да се види.Все ми е на ума 4е Гарет отново яхнаха куцото магаре
Ако не е Eureka gold новия модел на Minelab - няма ли да чакаме да видим кой е...?
Lamas Легионер
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Сря Дек 04, 2013 7:15 pm
С малко ровене се установи, че новият модел външно ще прилича на F3 Compact, но на цвят ще бъде син. https://www.youtube.com/watch?v=MFTbPH2z8KE&feature=youtube_gdata_player А характеристиките на уреда на 09 декември.
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Сря Дек 04, 2013 9:22 pm
Готиното при тази машинка е нейната ергономи4ност,ще ми е интересно да я сборят с новия Гарет-дет се вика двама запасняци един срещу друг
бобо Джадай
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Сря Дек 04, 2013 10:05 pm
FELIX написа:
Готиното при тази машинка е нейната ергономи4ност,ще ми е интересно да я сборят с новия Гарет-дет се вика двама запасняци един срещу друг
Е,той и моят пинпойнтер е ергономичен,ма каква работа върши!Атх се цели по-високо-в ДжПХ.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Сря Дек 04, 2013 10:12 pm
бобо написа:
FELIX написа:
Е,той и моят пинпойнтер е ергономичен,ма каква работа върши!Атх се цели по-високо-в ДжПХ.
Ми като не си доволен от ппойнтера,що не си ползваш детекторите-гледам 4е ги имаш поне два.Колкото до Гарет,вярно 4е е "бивш военен" ама пък 4ак в GPX-а да се цели...Да поживеем пък ще видим.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Сря Дек 04, 2013 10:13 pm
Lamas написа:
С малко ровене се установи, че новият модел външно ще прилича на F3 Compact, но на цвят ще бъде син. https://www.youtube.com/watch?v=MFTbPH2z8KE&feature=youtube_gdata_player А характеристиките на уреда на 09 декември.
Като гледам как се сгъва , сигурно ще бъде много яка машинка .Дано и цената му е поносима. Колега ще чакам да качиш характеристиките на уреда.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
бобо Джадай
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Сря Дек 04, 2013 10:20 pm
FELIX написа:
Цитат :
Цитат :
ама пък 4ак в GPX-а да се цели...Да поживеем пък ще видим.
Еми всички "заявки"за възможностите на детектора,се сравняват с тези на Джпх,така че, ако от Минелаб пускат пехота срещу тежката артилерия,си е за тяхна сметка.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Сря Дек 04, 2013 10:28 pm
Най добре ще си покаже кой какво може на браздата
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Сря Дек 04, 2013 11:47 pm
На бразда малко трудно с този тип апарат, по скоро във гората.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Чет Дек 05, 2013 12:00 am
kronos555 написа:
Покрай европейските програми за земеделие доста бразди се опънаха , така че там е най -интересното . Има много интересни неща!В гората няма стимул! Всеки БГ апарат издуен до краен предел би свършил работа и то много добра. Наслука!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Чет Дек 05, 2013 10:08 am
http://www.humanitarian-demining.org/2010Design/resources/HSTAMIDS_FS.pdf http://www.cyterra.com/products/anpss14.htm http://www.cyterra.com/products/minih.htm Това е революционната идеа- металотърсач съчетан с GPR. Minelab участва в разработката на този металотърсач със значителен принос в търсещата глава и основни kомпоненти от елецтрониката съвместно с американски компании..... Та, ще бъде интересно да се види вариантът на F3 за широко потребление.... Тествах F3 и много ми хареса.... Ще чакаме до 12/09/2013.....
Последната промяна е направена от Aurelius на Чет Дек 05, 2013 6:49 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Чет Дек 05, 2013 2:33 pm
ivanasen написа:
kronos555 написа:
Покрай европейските програми за земеделие доста бразди се опънаха , така че там е най -интересното . Има много интересни неща!В гората няма стимул! Всеки БГ апарат издуен до краен предел би свършил работа и то много добра. Наслука!
И аз това имах в предвид,но наистина за там най добре машината да е ИБ.
deultum Цезар
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Пон Дек 09, 2013 2:12 pm
ей го и него http://www.reviewdetector.ru/index.php?showtopic=665968
бобо Джадай
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Пон Дек 09, 2013 3:00 pm
Ако като работа и функции е като последното sd,и цената му е наполовина на джпх-
,ама иначе.....
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Пон Дек 09, 2013 9:00 pm
Названието SDC2300 и MPS/F технология показват, че пред нас се намира един металотърсач-съчетание на SD серията на Минелаб и военния детеkтор F3 Compact. ВероRтно платформата на елеkтрониката му е тази на SD2200d (MPS), но с допълнението при военниR F3( F ), което показва, че чувствителността на детеkтора при ползването на МОНО антена ще бъде еднаква по цRлата площ на антената, а не Махимална в средата и. Освен това SDC2300 показва, че този детеkтор е с възмоjностите на F3 Compact za сгъване до минимални размери и логично получава 2300 номер като естественно продълjение на SD2200d. Определено ще има "дискриминациRта" на SD2200d и ще отговарR на изискваниRта на военните стандарти-като F3( а и малко по-добре за работа под вода-вероRтно до 3метра). Виjdа се, че ще се удължава телескопично и дано(надRвам се) антените да могат да се сменRт бързо-както при Гарретт АТХ. Апаратът ще се продава с базовата антена за F3, коRто е МОНО с дiaметър 20 см ( 8 инча), като ще б^де възмоjно да се ползва вече разработената за F3 36 см МОНО антена, а така и нRкоR от вече разработените от Минелаб DD антени, но със спецiaлниR kуплунг за F3, какъвто очаквам да е този на SDC2300. Всички тези мисли ми идват в главата гледаики снимката в руския форум, а иначе все още не съм намерил офиciaлната информациR на Minelab за този детеkтор. Не мислR, че ще се окажа пророк,а само изразRвам първите си впечатлениR.
Lamas Легионер
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Вто Дек 10, 2013 8:13 am
От Minelab са го наредили веднага след GPX 4800-5000 Това ми говори, че са му гласували голямо доверие... http://www.minelab.com/emea/consumer/knowledge-base/news?article=204672