колеги моля за съвет един старец ми каза че в дворамо има имане но незнае кидее претирсих с гарет гти 2500 нота. Nokta Velox One но никиде не открих хубав сигнал застото много боклуци из двора някаква идея моля или да взема багера и копам хи
versay Новобранец
Заглавие: e Сря Ное 13, 2013 12:31 pm
КОЛЕГИ НИКОЙ НЕ КАЗА НИЩО НИКОЙ ЛИ НЕЕ ОБИКАЛЯЛ ПО ДВОРОВЕ И СЪС КАВА МАШИНА БИ БИЛО ДА СЕ ПРОВЕРИ
Mark Antoni Легионер
Заглавие: Re: моля за помощ Сря Ное 13, 2013 3:18 pm
първо си оправи правописните грешки и тогава шати пишат
versay Новобранец
Заглавие: й Сря Ное 13, 2013 4:40 pm
то и на теб ти е нужно колега да си управиш правописа
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: моля за помощ Сря Ное 13, 2013 5:10 pm
Първо изчисти горните сигнали и тогава ако има нещо ще имаш по-голяма вероятност да го засечеш,но имай предвит това , че в дворовете е много замърсено и шанса ти е нищожен.
На тези слухове за иманета карти и подобни,аз не вярвам,всички казват така : в двора ми има имане,много злато и т.н. , че аз ако знам,че в двора си имам злато дали ще го кажа на някои си там да доиде да го копаем и да го делим после,друг път.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: моля за помощ Сря Ное 13, 2013 6:11 pm
Колега,мисля,че добър кантар с много опитен оператор би свършил работа,защото машината може да различава дълбоките от плитките сигнали. Младенчо е прав за почистването,така е по-сигурно.Но,ако е много замърсено,ще се изчанчиш от копане.
Хаосът е или временен,или гибелен!
versay Новобранец
Заглавие: р Сря Ное 13, 2013 6:45 pm
Mladencho написа:
Първо изчисти горните сигнали и тогава ако има нещо ще имаш по-голяма вероятност да го засечеш,но имай предвит това , че в дворовете е много замърсено и шанса ти е нищожен.
На тези слухове за иманета карти и подобни,аз не вярвам,всички казват така : в двора ми има имане,много злато и т.н. , че аз ако знам,че в двора си имам злато дали ще го кажа на някои си там да доиде да го копаем и да го делим после,друг път.
благодаря колега
versay Новобранец
Заглавие: ок Сря Ное 13, 2013 6:47 pm
Трибал-М написа:
Колега,мисля,че добър кантар с много опитен оператор би свършил работа,защото машината може да различава дълбоките от плитките сигнали. Младенчо е прав за почистването,така е по-сигурно.Но,ако е много замърсено,ще се изчанчиш от копане.
ще се опитам да не стигаме доо багер хи
stan960 Джадай
Заглавие: Re: моля за помощ Сря Ное 13, 2013 7:20 pm
-Па ти си със супер техника за поне до метър дълбочина -Ако беше с по обикновен детектор щех ти кажа че сигнала като от капачка за буркан мое си е и гърне, ма ти си знаеш..................................................................
versay Новобранец
Заглавие: с Сря Ное 13, 2013 7:27 pm
stan960 написа:
-Па ти си със супер техника за поне до метър дълбочина -Ако беше с по обикновен детектор щех ти кажа че сигнала като от капачка за буркан мое си е и гърне, ма ти си знаеш..................................................................