Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

Fisher f5 запитване

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Stoka
Новобранец
Новобранец

Fisher f5 запитване Empty
ПисанеЗаглавие: Fisher f5 запитване   Fisher f5 запитване EmptyНед Сеп 15, 2013 8:16 pm

Здравейте от скоро имам ф5 и съм доволен като цяло от машината.Добре работи , но ме интересува дали ще стане и по добре с по голяма сонда.Става въпрос за NEL BIG Tornado 38 x 46
и дали ще стане много нервна с по замърсени почви и дали ще хваща малки монети.
Ще помоля колеги само с наблюдения да пишат.
Благодаря за мненията предваритело
Върнете се в началото Go down
ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

ПисанеЗаглавие: Re: Fisher f5 запитване   Fisher f5 запитване EmptyНед Сеп 15, 2013 11:51 pm

Stoka написа:
Здравейте от скоро имам ф5 и съм доволен като цяло от машината.Добре работи , но ме интересува дали ще стане и по добре с по голяма сонда.Става въпрос за NEL BIG Tornado 38 x 46
и дали ще стане много нервна с по замърсени почви и дали ще хваща малки монети.
Ще помоля колеги само с наблюдения да пишат.
Благодаря за мненията предваритело

Колега 150% с тази антена абсолютно нищо няма да хванеш на замърсени терени . Тя гони дълбочина само в чисти терени. За замърсени терени използвай 10" моното или ако искаш по.голяма дълбочина с 11"-та или ултимейта , но с последните две трябва много бавно да се работи.

Категорично с тази нел биг торнадо за замърсен терен ефекта ще бъде нулев! Поздрави! Very Happy 

Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.

Понякога за да бъде истинско приятелството  е  нужен и скалпел!!!
Stoka
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Fisher f5 запитване   Fisher f5 запитване EmptyНед Сеп 22, 2013 5:43 pm

Аз съм с 11инча но ми се струва доста плитка за сравнение с други монетари с ултимейтката как е ?
ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

ПисанеЗаглавие: Re: Fisher f5 запитване   Fisher f5 запитване EmptyНед Сеп 22, 2013 7:37 pm

Stoka написа:
Аз съм с 11инча но ми се струва доста плитка за сравнение с други монетари с ултимейтката как е ?

ултимейтката е по-дълбока в сравнение с 11" -та.

Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.

PeshkoDM
Новобранец
Новобранец
PeshkoDM

ПисанеЗаглавие: Re: Fisher f5 запитване   Fisher f5 запитване EmptyВто Окт 01, 2013 1:16 am

колега не е плитка просто големи те сигна ли ги няма вече.
ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

ПисанеЗаглавие: Re: Fisher f5 запитване   Fisher f5 запитване EmptyВто Окт 01, 2013 1:20 am

PeshkoDM написа:
колега не е плитка просто големи те сигна ли ги няма вече.
Що не намалиш треша да се появят? И другото искам да поясня фишер 5 е монетар, а не рамка.Поздрави!Very Happy 

Fisher f5 запитване
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ Fisher F75 и Fisher F75LTD С НАЙ-НОВ СОФТУЕР DST (Digital Shield Technology)
» Продавам: PCB за White's IDX- PRO (by Eduardo)
» Запитване

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Металдетектори-монетари :: Fisher Металотърсачи-
Идете на: