Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пон Дек 30, 2013 8:42 pm
Трибал-М написа:
FELIX написа:
Напълно си прав с това което пишеш,но някак си ми се вижда странно на фона на благите приказки някой да се вживява,и да дава определения за хора които изобщо си няма на идея кои са и за какво се борят.За такива нещастници не бих използвал думата "консервативни",но нека да не разваляме благите приказки...
Ами,използвай друга дума,която по им приляга,ако благоволиш да ги опишеш по-точно.Тук,на този терен "всичко" е позволено!
Дали на този или на друг "терен",нямам намерение да влизам в полемики,ако се върнеш малко нагоре в темата може и да забележиш подходящи думи дет по прилягат.А ако се окаже 4е зрението ти е избирателно,използвай малко въображение-"вси4ко" е позволено!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пон Дек 30, 2013 9:32 pm
Зрението ми никога не било и няма да бъде избирателно(опази, Боже от такава деформация),а въображението ми ме повежда не в препоръчаната от теб посока... Пожелавам ти щастлива и успешна Нова година!
Хаосът е или временен,или гибелен!
FELIX Цезар
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пон Дек 30, 2013 9:46 pm
Радвам се тогава 4е поне зрението ти си е наред...За другото не се впрягай,все пак никой не е съвършен...Жив и здрав.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пон Дек 30, 2013 9:54 pm
Настъпили жабата и тя взела да кряка! Но пак добре 5-6 крякания се търпят , а 211 миналата седмица?
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
FELIX Цезар
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пон Дек 30, 2013 10:01 pm
Абе друго си е когато 4ервеят излезе от дупката си!Хубаво е 4е можеш и да броиш,211 викаш,твоите от предишните седмици колко пъти ги надска4ат бе калкулатор?
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пон Дек 30, 2013 10:04 pm
FELIX написа:
Абе друго си е когато 4ервеят излезе от дупката си!Хубаво е 4е можеш и да броиш,211 викаш,твоите от предишните седмици колко пъти ги надска4ат бе калкулатор?
Ей , Тикво внимавай с думите!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пон Дек 30, 2013 10:07 pm
ivanasen написа:
FELIX написа:
Ако искаш да видиш тиква,погледни в огледалото...
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пон Дек 30, 2013 10:08 pm
FELIX написа:
ivanasen написа:
FELIX написа:
За последен път ти казвам да внимаваш с думите! Координатите са ти ясни!
FELIX Цезар
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пон Дек 30, 2013 10:12 pm
ivanasen написа:
FELIX написа:
ivanasen написа:
FELIX написа:
За последен път ти казвам да внимаваш с думите! Координатите са ти ясни!
Тук ли трябваше да по4на да се "гър4а от ужас",или на предишният ти пост?Координатите ми били ясни викаш,а?
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пон Яну 13, 2014 9:38 pm
Ванко къв ти е проблема не ми е ясно?
georgi_kz Новобранец
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Сря Фев 05, 2014 6:20 pm
alireza Консул
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Нед Апр 06, 2014 9:59 am
Сега сме бедна държава на Бог ми е свидетел,че ако се върне всичко Античноо изнесено от България щяхме да си възвърнеме силите.Бог да пази добрите по сърце.
Radislav Цезар
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Нед Апр 06, 2014 3:27 pm
Как да се върне бре Алийка, все едно да ти изям бан'цата и после да ти я върна...Пък и то с тези продажни управници дето са за бесилката по-добре да не се връща дори и да има възможност.
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Нед Апр 06, 2014 7:05 pm
Има или няма награда за изразени мнения не е важно,важно е колко са качествени тези мнения .Личните вражди ,нападки не правят форума привлекателен за хората
alireza Консул
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Нед Апр 06, 2014 8:31 pm
Преди всичко бъдете благородни..Кой каквото намерил да си го пази за децата му.
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Нед Апр 06, 2014 10:09 pm
alireza написа:
Преди всичко бъдете благородни..Кой каквото намерил да си го пази за децата му.
На кого за децата да го пази
alireza Консул
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Вто Апр 08, 2014 12:32 am
За вашите колега за вашите.
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Вто Апр 08, 2014 9:11 pm
alireza написа:
За вашите колега за вашите.
По тази логика няма смисъл да го търсим това злато ,като ще го пазим за децата си ,те пък за техните и така на татъка Каквото излезе веднага в обръщение
cecomotors Легионер
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Чет Апр 17, 2014 6:25 pm
http://treasures.zonebg.com/tums.htm Тук са доста от отговорите свързани с това къде са всички ценности намерени в България.А на колко въпроса отговорите са недостъпни за обществото оставям на вас колеги да предположите във форма на мнения различни от заяждания помежду си.
cecomotors Легионер
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Чет Апр 17, 2014 6:30 pm
http://treasures.zonebg.com/facts.htm Още малко от това което се знае,а колко не се знае особено от по скорошната ни история....
alireza Консул
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Вто Юни 10, 2014 3:26 pm
Бъдете добри в помощ.Нека начинаещите кои сега стъпват,да знаят какво и къде може намериш.А старите да помагат на новодошлите,учете ги.Бог и Син и Небесната Ерархия.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пет Юни 20, 2014 12:14 pm
alireza написа:
Ех момчета римското злато се измерва в десетки тонове.Гробове,галерии,пещери ,римски капани,каси.Сурово злато в Европа най големите находища като злато са в България още от римски времена.Злато е вадено на буци и бучки.Много а много е имало,според мен 10процента са обрани в древноста.20 процента от търсачи 20 процента на случайноста и Бого избрани,например тези които вадят от сън.50 процента държавата с нейните гропировки.
Али дали е истина това ------> http://www.lovechpress.info/index.php?option=com_content&task=view&id=6968&Itemid=53
:
mario321 Цезар
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пет Юни 20, 2014 2:17 pm
Podlecii.avg написа:
alireza написа:
Ех момчета римското злато се измерва в десетки тонове.Гробове,галерии,пещери ,римски капани,каси.Сурово злато в Европа най големите находища като злато са в България още от римски времена.Злато е вадено на буци и бучки.Много а много е имало,според мен 10процента са обрани в древноста.20 процента от търсачи 20 процента на случайноста и Бого избрани,например тези които вадят от сън.50 процента държавата с нейните гропировки.
Али дали е истина това ------> http://www.lovechpress.info/index.php?option=com_content&task=view&id=6968&Itemid=53
Като го чета и се сещам какви работи са ми разправяли едни доста стари колеги има доста истина в това
Санчо Легионер
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пет Юни 20, 2014 3:07 pm
* четвъртит дялан камък, който качихме на върха 250 души. Викахме му каменна бойница, защото на него пазехме караул.
Дали са верни тез описания.Четата на Хр.Ботев е била от 205 човека,Караджата-125.Петко войвода -30 калпака и т.н.Ботев и Караджата щом са влезли на територията на България и веднага са ги подгонили,а чета от 250 човека в центъра на страната,пък имали и време камъни да качват от 250 души.Малко странно ми звучи.Сведения за Ботев,Караджата,Петко и т.н. идва поне от няколко достоверни източника,а за Вълчана само от Поп Мартин и в турските летописи се споменава някой си Вълчан от различни части на страната.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Съб Юни 21, 2014 8:58 am
Санчо написа:
* четвъртит дялан камък, който качихме на върха 250 души. Викахме му каменна бойница, защото на него пазехме караул. Дали са верни тез описания..
това с тези 250 чЕляка не знам дали е истина!! но по-странното е дали е истина това с невероятните 6000 - ОКИ алтъни!!!!