Заглавие: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Сря Авг 21, 2013 4:51 pm
Е как да не задам този въпрос .Опитат ми като любител и преброените места като Византийски гробове,пещерни и зидани галерии,както хайдушки тиррски,тракйски и подводни находища.Да не говорима за рудиGOLD . Та къде хванаха крака тия залежи и антики Грпбове на Римски и Византийски олигарси са поне 10 000 хиляди.По 5 кг в гроб съкровища сами виждате колко са откраднати.От нашите оправляващи 23години грабителство.Могили обрани тайно и затворени отново.Галерии с цели топове сорово машини за монети и ззлатни монети листове от злато.ПОЗДРАВЛЕНИЯ ГОСПОДА ПРОФЕСОРИ И ОКОПАТУРИ.МОЖЕ ДА СПИТЕ СПОКОЙНО. ЕДРОТО ГО НЯМА СА МОНЕТКА ДВЕ МОЖЕ.НО ГОРИВО ЗА ХИЛЯДИ ПРАХОСВАЛИСЕ ЗА ДРЕБНИ РАБОТИ.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Сря Авг 21, 2013 9:38 pm
alireza Консул
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Чет Авг 22, 2013 4:46 pm
Да колега въпросителен,яд ме е на тези които обраха50 процента от нещата.Музеите празни джобовете на окопаторите пълни.Но не всичко е загубено.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Чет Авг 22, 2013 10:05 pm
alireza написа:
Да колега въпросителен,яд ме е на тези които обраха50 процента от нещата.Музеите празни джобовете на окопаторите пълни.Но не всичко е загубено.
Здравей,Алиреза.Само демократите ли са крали и само в годините на прехода ли е крадено?Тези "твои" количества са направо главозамайващи!
Хаосът е или временен,или гибелен!
Radislav Цезар
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Чет Авг 22, 2013 10:09 pm
Не посмях да го попитам къде ги видя тези кило-тоно-грамове ???То много алтън много нещо бре...явно бая айдук е имало (има и сега, ама Дай Боже за в бъдеще да няма) по наште земи убави...
alireza Консул
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пет Авг 23, 2013 8:50 am
Ех момчета римското злато се измерва в десетки тонове.Гробове,галерии,пещери ,римски капани,каси.Сурово злато в Европа най големите находища като злато са в България още от римски времена.Злато е вадено на буци и бучки.Много а много е имало,според мен 10процента са обрани в древноста.20 процента от търсачи 20 процента на случайноста и Бого избрани,например тези които вадят от сън.50 процента държавата с нейните гропировки.
кирката Консул
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пет Авг 23, 2013 9:54 am
това търсачство ще те погуби alireza
Око да види,ръка да пипне.
alireza Консул
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пет Авг 23, 2013 1:36 pm
Да погубиме да ги гледам тия свине дето създадоха ударните групи.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пет Авг 23, 2013 3:16 pm
alireza написа:
Ех момчета римското злато се измерва в десетки тонове.Гробове,галерии,пещери ,римски капани,каси.Сурово злато в Европа най големите находища като злато са в България още от римски времена.Злато е вадено на буци и бучки.Много а много е имало,според мен 10процента са обрани в древноста.20 процента от търсачи 20 процента на случайноста и Бого избрани,например тези които вадят от сън.50 процента държавата с нейните гропировки.
Прави ми впечатление,че нищо не споменаваш за калетата.Един мой форумен познат от преди време много се уповаваше на тях.Дори бяха фундамента на "теориите"му,заедно с подземните монетарници,естествено....Спомням си,че и за римски музей под Витоша говореше и беше убеден в съществуването му.
alireza Консул
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пет Авг 23, 2013 9:34 pm
Римският музей е празен дори мрамора е свален.Намирасе точно на боянският водопат.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пет Авг 23, 2013 11:22 pm
alireza написа:
Римският музей е празен дори мрамора е свален.Намирасе точно на боянският водопат.
Извинявай,колега ,но предназначението на музея е да показва,да популяризира,да внася яснота в миналото и да влияе на бъдещето...Кому е потребен музеи в дълбока ,недостъпна "дупка"?
Radislav Цезар
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Съб Авг 24, 2013 8:45 pm
Абе то "музей" е в преносен смисъл...В смисъл, че толкова ценни и разнообразни неща са скътали в пещерката, че прилича на музей...
alireza Консул
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Нед Авг 25, 2013 7:44 am
Музей силно казано така го наричат но всъщност са се случвали ожесяващи неща.Разни и нечувани зловещи експерименти.Римляните са искали да създават човеци с различни по образ тела и глави.Предимно части от животни.Така създаденото тяло бива балсамирано с глава на животно или тяло.Плашилиса робите си били по лесни за подчинение.А те от страх се подчинявали.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Нед Авг 25, 2013 9:32 am
alireza написа:
Музей силно казано така го наричат но всъщност са се случвали ожесяващи неща.Разни и нечувани зловещи експерименти.Римляните са искали да създават човеци с различни по образ тела и глави.Предимно части от животни.Така създаденото тяло бива балсамирано с глава на животно или тяло.Плашилиса робите си били по лесни за подчинение.А те от страх се подчинявали.
Алиреза,ти направо ме гръмна от упор... Големи специалисти по генно инженерство били тези римляни?... ...Или са рязали с гладиусите и са пришивали глави към тела и обратно направо с губерките.
alireza Консул
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Нед Авг 25, 2013 2:20 pm
Rim Дявол когато са пленявали малки дечица ,слагали да им железни ризници през цялото им тяло.Прекъсвали растежа им и от деформацията се образували джуджета.Използвали са ги в мините да копаят по златните жили,тесни и малки дупки само детенце да влезе.Хората техният живот роби те не са нищо златоото е по важно за тях.
alireza Консул
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Нед Авг 25, 2013 2:23 pm
Как са правили секс с робинии,когато забремене е повреме на половият акт разпорва и корема,има и още по озасяващи неща.Римляните извратени болни луди безсърдечни.Не слзчайно техните мръсни клетви збиват.
batned Про-Консул
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Нед Дек 29, 2013 11:10 pm
alireza написа:
Rim Дявол когато са пленявали малки дечица ,слагали да им железни ризници през цялото им тяло.Прекъсвали растежа им и от деформацията се образували джуджета.Използвали са ги в мините да копаят по златните жили,тесни и малки дупки само детенце да влезе.Хората техният живот роби те не са нищо златоото е по важно за тях.
Здравей колега, първо да ти се извиня ама или не си българин или си на градус когато пишеш или ползваш гугъл преводач най-вероятно.Кой си всъщност
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Нед Дек 29, 2013 11:35 pm
batned написа:
alireza написа:
Здравей колега, първо да ти се извиня ама или не си българин или си на градус когато пишеш или ползваш гугъл преводач най-вероятно.Кой си всъщност
Дядо , Коледа. А ти кой си ? с регистрация 2010г и сега възкръсна!? felix , sorry исках да кажа phoenix
Ти си поредният плъх напуснал кораба и сега си се върнал за материална награда. От днес нататък ти си вече в историята както Rinobs , felex или batnet! Взехте си "хубавите слушалки" / ха-ха -ха/ и чантички/ те със сигурност са супер/ и сега беж да ви няма. Чудно ми е как човек с няколко ника ще подържа въпросните никове. Тримата за мен - Rinobs, felexу , batnet сте едни улавци/ или един улавец/ !
бобо sorry пич. Сбърках.
p.s. alireza го знаем всички във форума! Вижте коментарите на alireza , дали има компютър или е пийнал. Човека си е в добра форма , но има шушомиги , които незнаят на кой свят са!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пон Дек 30, 2013 9:10 am
ivanasen написа:
Дядо , Коледа. А ти кой си ? с регистрация 2010г и сега възкръсна!? felix , sorry исках да кажа phoenix
Ти си поредният плъх напуснал кораба и сега си се върнал за материална награда. От днес нататък ти си вече в историята както Rinobs , felex или batnet! Взехте си "хубавите слушалки" / ха-ха -ха/ и чантички/ те със сигурност са супер/ и сега беж да ви няма. Чудно ми е как човек с няколко ника ще подържа въпросните никове. Тримата за мен - Rinobs, felexу , batnet сте едни улавци/ или един улавец/ !
бобо sorry пич. Сбърках.
p.s. alireza го знаем всички във форума! Вижте коментарите на alireza , дали има компютър или е пийнал. Човека си е в добра форма , но има шушомиги , които незнаят на кой свят са!
Ако си прав,колега,става малко не весело. ...От кокошкари-кокошкарски работи.
borislav123 Консул
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пон Дек 30, 2013 2:09 pm
Много е тъпо за някакви си награди да се избиват да пишат глупости.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пон Дек 30, 2013 4:47 pm
borislav123 написа:
Една от положителните страни на томболи и подобни състезания е,че действат като лакмусна хартия:При едни се "оцветява в синьо,при други-в червено"...,за не участвалите-не дава реакция.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пон Дек 30, 2013 5:23 pm
Трибал-М написа:
borislav123 написа:
Една от положителните страни на томболи и подобни състезания е,че действат като лакмусна хартия:При едни се "оцветява в синьо,при други-в червено"...,за не участвалите-не дава реакция.
И на мен ми прави впе4атление това явление,но също така се наблюдава при такъв експеримент като томболи и тн. ,колко е "багажа" на някои дето се изживяват като съвестта на форума,4е 4ак запо4ват да придибиват и ясновидски дарби-абе пълни измекяри
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пон Дек 30, 2013 5:59 pm
...Рискуваме да навлезем в особена материя,която е по-чужда на благите приказки.. Тези,които вярват,че целта оправдава средствата,по правило са по-мобилни и свободно действащи ,в сравнение с "консервативните"участници.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пон Дек 30, 2013 6:33 pm
Напълно си прав с това което пишеш,но някак си ми се вижда странно на фона на благите приказки някой да се вживява,и да дава определения за хора които изобщо си няма на идея кои са и за какво се борят.За такива нещастници не бих използвал думата "консервативни",но нека да не разваляме благите приказки...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ. Пон Дек 30, 2013 8:08 pm
FELIX написа:
Напълно си прав с това което пишеш,но някак си ми се вижда странно на фона на благите приказки някой да се вживява,и да дава определения за хора които изобщо си няма на идея кои са и за какво се борят.За такива нещастници не бих използвал думата "консервативни",но нека да не разваляме благите приказки...
Ами,използвай друга дума,която по им приляга,ако благоволиш да ги опишеш по-точно.Тук,на този терен "всичко" е позволено!