На този ден пострадах и всяка гидина си патя когато работя.Сега съм си вкъщи и почивам.Санувах къде трябва да се построи Църква на света Богородица.Тази година немога много работа и пътуваня,но догодина живот здраве ще запона.
На този ден пострадах и всяка гидина си патя когато работя.Сега съм си вкъщи и почивам.Санувах къде трябва да се построи Църква на света Богородица.Тази година немога много работа и пътуваня,но догодина живот здраве ще запона.
Направи и дарителска сметка и предполагам, че за това начинание ще се съберат достатъчно средства. Аз също ще дам моята лепта. Кьсмет !
Момчета майками е католик,бащами мисюлмюнин,аз съм християнин.Родителите ми казват така.Всеки има право по кой път да тръгне към Бога стига пътят да е верен.Е религи има пътеки също те са едно общо.Главният път е един в който се сливат всички оостанали.Дано не ми се наложи да търся помощ за църквата.
jagler Про-Консул
Заглавие: Re: Честито Успение Богородично! Пет Авг 16, 2013 7:09 am
Когато имаш желание всичко се постига.
Нищо не е това, което изглежда на пръв поглед...всичко изисква задълбочено проучване.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Честито Успение Богородично! Пет Авг 16, 2013 10:09 am
alireza написа:
Момчета майками е католик,бащами мисюлмюнин,аз съм християнин.Родителите ми казват така.Всеки има право по кой път да тръгне към Бога стига пътят да е верен.Е религи има пътеки също те са едно общо.Главният път е един в който се сливат всички оостанали.Дано не ми се наложи да търся помощ за църквата.
Като дадем и ние по нещичко за църквата, всъщност помагаме на самите себе си...