Заглавие: Re: 2ХИЛИКОПТЕРА РОВАТ ИЗ БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ Съб Фев 08, 2014 9:42 pm
Ало колеги,сия кои са тези хора според мен няма значение,,верно казва колегата ,,,за нас ,,трохите,,така няма кой но кой да се сърди,,нали знаете оная поговорка,,,голямата риба изяжда малката,,е и тука при нас е така,,ний сме малките риби,,и нас ни изяждат,,а вари се оплачи на някой,,е ще те гепне някоя ,,голяма риба,,и край,,,,със хобито,,е наздраве колеги,,и карайте по полека,,,,и за нас има,,,
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: 2ХИЛИКОПТЕРА РОВАТ ИЗ БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ Нед Фев 09, 2014 9:58 am
lizimaxy написа:
Ало колеги,сия кои са тези хора според мен няма значение,,верно казва колегата ,,,за нас ,,трохите,,така няма кой но кой да се сърди,,нали знаете оная поговорка,,,голямата риба изяжда малката,,е и тука при нас е така,,ний сме малките риби,,и нас ни изяждат,,а вари се оплачи на някой,,е ще те гепне някоя ,,голяма риба,,и край,,,,със хобито,,е наздраве колеги,,и карайте по полека,,,,и за нас има,,,
...Няма да е във вреда на сайтове и форуми,ако при регистрацията на кандидатите действа правописен ценз! Както ще е полезно за обществото,ако се изисква необходимия образователен ценз,при провеждане на избори...Право на глас има всеки,положил минималните усилия да си го придобие.Тези,които се подписват с пръстов отпечатък ни дърпат назад,към пещерите!
Хаосът е или временен,или гибелен!
sashometila Легионер
Заглавие: Re: 2ХИЛИКОПТЕРА РОВАТ ИЗ БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ Нед Фев 09, 2014 10:23 am
То по някога всеки допуска грешки-било от бързане, било от неграмотност, ама поне да се разбира смисъла на написаното като минимален критерий.
Имаме си земя, имаме си вода, и си правиме кал !
lizimaxy Легионер
Заглавие: Re: 2ХИЛИКОПТЕРА РОВАТ ИЗ БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ Нед Фев 09, 2014 11:17 am
сега да ви питам колеги,тези камъни които ги хвърляте в моята градина ли падат,че да се разберем,и не знам каква е тази злоба,и аз до колкото знам,правилото е да се пиши на български език,аз да не съм писал на арабски,или си чешите езиците и трупате май постове,и тези коментари,,изобщо,,що не си,,,,,,
sashometila Легионер
Заглавие: Re: 2ХИЛИКОПТЕРА РОВАТ ИЗ БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ Нед Фев 09, 2014 12:10 pm
Колега, нищо лично.Визира се по принцип, а не конкретно ти.Неправилното писане според мен е израз на неуважение към останалите.Не може просто да надраскаш нещо, и да чакаш някой да се мъчи да ти го дешифрира, та камо ли да се отнесе сериозно и да ти обърне внимание.А що се отнася до трупането на постове, не ме вълнуват рейтингите.Като отида на работа или на полето никой не ме пита какъв ми е рейтинга в еди кой си форум, че да се напъвам да го трупам.
Имаме си земя, имаме си вода, и си правиме кал !
pirat1944 Легионер
Заглавие: Re: 2ХИЛИКОПТЕРА РОВАТ ИЗ БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ Нед Фев 09, 2014 1:43 pm
Колега,,Сашо,,що си подхванал момчето ва,,яла мен подхвани,,че ти разскажем играта,що не погледнеш и на друго място как пишат и други хора,а,а си се се хванал с момчето,Брат лизимах,,няма страшно,,тоя го познавам,,ще ни падне в ,,ръчичичките,,,в някоя гора и ще се поговорим,,,насаме,,,на 4 очи,,та да го видя,,,Стояне обаче ти няма да се месиш,аз ще си поговоря,,на български с тоз,,,айде де,,,че ми развали кефа,,имам една разшивровачна машина,,Енигма,,,от втората световна война,ам да ти я дам,,че да разшивроваш какво се пише тука,,ам друго нещо не щеше ли,,,
lizimaxy Легионер
Заглавие: Re: 2ХИЛИКОПТЕРА РОВАТ ИЗ БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ Нед Фев 09, 2014 1:49 pm
Бате,много те моля да не се месиш,че знам като почнеш,,,да биеш не се спираш,а и няма кой да те спре,,той човека ще се усети че нагазил в ,,калта,,а аз до колкото знам темата беше че 2 хелихоптера кръжат над българските земи,,ами аз да попитам,е само 2 ли са,че нещо излязохме от темата,е късмет на всички колеги
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: 2ХИЛИКОПТЕРА РОВАТ ИЗ БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ Нед Фев 09, 2014 3:06 pm
qnus123 написа:
alireza написа:
Доста са прекарали с този турски тир.Сега съм сигурен ,че турчаляка Доган има иманннярска група.Доста приятели ми споделяха,че турчака има бригада ама не ми се верваше ДПС с сигурност има пръст.Когато бях тази година в Ахтополис видях граничния хеликоптер.Виждал съм доста и търсачски за съжаление ги държат гадните мутри в парламента.
Какво значи турчаляка бе колега не мога да те разбера нещо???Би ли ми го превел??
Колега,Алиреза е употребил и думата "турчак",както е видно от цитата...Ако не е чиста небрежност,или затруднения с българския език(възможно е),вероятно и двете му думи имат връзка с нещо,което само той знае и може да обясни...Ако желае,разбира се.
Хаосът е или временен,или гибелен!
alireza Консул
Заглавие: Re: 2ХИЛИКОПТЕРА РОВАТ ИЗ БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ Нед Апр 06, 2014 9:49 am
Здр колеги.Не се карайте бъдете сплотени.Колкоо много антично злато е напуснала България десетки тонове.А колко са мъртвите от КЛЕТВИТЕ стотици...
TORNADO_HUNT Новобранец
Заглавие: Re: 2ХИЛИКОПТЕРА РОВАТ ИЗ БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ Вто Мар 01, 2016 11:34 pm
alireza написа:
Здр колеги.Не се карайте бъдете сплотени.Колкоо много антично злато е напуснала България десетки тонове.А колко са мъртвите от КЛЕТВИТЕ стотици...
много от старите търсачи си отидоха ..явно от клетви...