Заглавие: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Чет Юли 11, 2013 7:18 pm
Колеги, някой да има идея от къде мога да закупя упътване и настройки за Спектра V3i
Благодаря
Купих новата, ама защото е купих от щатите ми дойде със упътване на английски.
markos Преторий
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Чет Юли 11, 2013 10:46 pm
Колега ти си баш-майстора за какво ти е упътване на български.Не беше ли на "ти"с тази техника.
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Пет Юли 12, 2013 6:19 pm
Тая новата има много повече екстри, има експерт настройки а там нямам идея кое да пипам. За това ми трябва упътване на Български. Иначе другото е лесно, ама искам да разуча експерт настройките, защото баш там и е силата в сравнение със старата.
markos Преторий
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Пет Юли 12, 2013 7:02 pm
За каква сума купи новата Спектра?В Хидролок няма ли,да принтират и да ти я пратят няма да струва кой знае каква пара.Благодарение на колегата Aurelius оттук може да си дръпнеш за по напреднали като теб но също на английски http://forums.whiteselectronics.com/showthread.php?46072-V3i-Advanced-Use-s-Guide
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Съб Юли 13, 2013 1:24 pm
Платих със Пейпал и ми легна 1236 евро. Нямам идея колко $ са. Мисля във понеделник да се обадя на Хидролог да питам дали ще свършат работа, а аз ще си платя за това.
Аз`имам регистрация във форума на Уайтс , ама тоя гугъл много криво превежда.
ton69 Преторий
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Съб Юли 13, 2013 3:37 pm
Ето на руски.Много пълно и добре обяснено.http://libk.ru/instruktsiya-whites-spectra-v3.html В Хидролог цената на Спектрата В3и е 2300лв.Гаранцията е 1 година
markos Преторий
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Съб Юли 13, 2013 3:49 pm
Не две години е.
ton69 Преторий
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Съб Юли 13, 2013 3:53 pm
Да 2 години е.Натиснал съм съседния клавиш
ton69 Преторий
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Съб Юли 13, 2013 3:56 pm
Четете и тук.Много практически изводи .http://www.reviewdetector.ru/index.php?s=b60672ff16495283989f7dbd3591e7c1&showforum=4
markos Преторий
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Съб Юли 13, 2013 4:01 pm
ton69 написа:
Да 2 години е.Натиснал съм съседния клавиш
Спектра V3İ е уникална с нея може да се сравнява само Майналаб 5000 която е във пъти по тежка и тройно по скъпа.Бих помогнал на колегата с инструкцията на български и без туй ми е на 30 мин. път ама сега съм по чужбина и не мога.Дано от Хидролок му пратят ако не някъде по средата на август мога да дам едно рамо все пак сме хора.
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Нед Юли 14, 2013 12:01 pm
Благодаря колеги за инфото има интересни неща във двата форума. Тя спектрата имала и 4-5 различни езика. Сега е направих на руски,да видим дали ще си припомня от ученическите години
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Нед Юли 14, 2013 1:10 pm
Защо имам чуството че Деуса ряпа да яде пред Спектрата...?
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Пон Авг 12, 2013 10:08 pm
White's Spectra V3 е уникален апарат! Моjе би единственниR на пазара VLF детеkтор, способен да детеkтира тънка златна верижка на прилична дълбочина. Може би е равностоен на е-Track за обекти от сребро в дълбочина след натрупване на известен опит. За Деус-не знам, не съм го тествал още... Вече съм сигурен, че Spectra ще влезе траино в арсенала ми!
axil Новобранец
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Пон Авг 26, 2013 9:27 am
за spectra v3 само ultimate 13'' това е сондата с другите е плитък програма на общ режим и гледаш баровете цветното в дълбочина го дава черно каквито и настройки да му направиш.за това на общ режим така е най дълбок и следиш баровете направи ги примерно ,черно зелен бар,цветно червен дълбокот цветно ще ти го върти на бара и много важно настройката е правиш на къра заравяш някоя пара и настройваш баровете
axil Новобранец
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Пон Авг 26, 2013 9:40 am
забравих да кажа монетата е заравяш така че апарата едвам да я чува
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Пон Авг 26, 2013 10:43 am
То и ДФХ-са е най дълбок с Ултимата...Спектрата на колко чува 1 лев със твоите настройки с Ултимата...?
mishot Новобранец
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Пон Авг 26, 2013 10:46 am
Дайте идея как мога да изрежа капачка от буркан? Те нали са алуминиеви и ми ги свири цвят(капачките от бутилки ми ги реже успешно). Апарата е новата Spectra v3i с 10” DD и заводските настройки.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Пон Авг 26, 2013 10:53 am
Даже и бутлковите капачки не трябва да режеш - там е сагнла на златото...
mishot Новобранец
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Пон Авг 26, 2013 10:57 am
pechkata написа:
Даже и бутлковите капачки не трябва да режеш - там е сагнла на златото...
Това е полезна информация за мен
Забелязвам, че понякога трешхолда се чува по-силно от нормално. Проблем ли е ако го намаля/изключа - има такава опция. Още нещо да питам, понеже имам апарата от седмица, в Audio менюто има опция ALL METAL, DISC., и още 2. На кое е по-добре да работя? Сега бачкам на дискриминация, но не знам дали на ALL METAL няма да е по-дълбок.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Пон Авг 26, 2013 11:58 am
Когато праг-звук заглъхне значи под антената има сигнал - черен или цветен дълбок... На ал метал става по дълбок но по трудно се работи и е необходимо повече опит на този режим...
mishot Новобранец
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Пон Авг 26, 2013 12:10 pm
pechkata написа:
Когато праг-звук заглъхне значи под антената има сигнал - черен или цветен дълбок... На ал метал става по дълбок но по трудно се работи и е необходимо повече опит на този режим...
ton69 Преторий
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Пон Авг 26, 2013 12:13 pm
Свиквай от сега в миксмод режим.Тогава работят и двата канала-диск и олметал
mishot Новобранец
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Пон Авг 26, 2013 12:25 pm
ton69 написа:
Свиквай от сега в миксмод режим.Тогава работят и двата канала-диск и олметал
Пуснах го за малко да видя за какво става въпрос. В новата версия(моята) има опция за Stereo mix mode(или нещо подобно беше), където черните сигнали ги свири в едното ухо, цветните в другото. Ще поработя известно време на него, да му свикна. Благодаря за съвета!
ton69 Преторий
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Пон Авг 26, 2013 12:36 pm
Имаш Мерцедеса на металдетекторите.Изключителна машина-вадил съм коце затрито на бръснач в спекла като бетон почва от жегите на близо 25см.Чети тествай но най вече вниквай в самите опции на настройките.Много полезна имформация има в руския ревюдетектор.Успех и не се отказвай да го разучаваш-заслужава си
mishot Новобранец
Заглавие: Re: Упътване,настройки за Спектра V 3 i на български? Пон Авг 26, 2013 1:02 pm
ton69 написа:
Имаш Мерцедеса на металдетекторите.Изключителна машина-вадил съм коце затрито на бръснач в спекла като бетон почва от жегите на близо 25см.Чети тествай но най вече вниквай в самите опции на настройките.Много полезна имформация има в руския ревюдетектор.Успех и не се отказвай да го разучаваш-заслужава си
Ще разгледам сайта за повече инфо. Никакво отказване - четене и проби!