Заглавие: Re: Още една простотия на родната полиция! Пет Юни 28, 2013 2:47 pm
handjata написа:
deultum написа:
Мисля че всички са забранени за детецтинг , понеже това са регистрирани арх. обекти . Все пак всеки сам си решава къде да ходи . Доколкото за хората без интернет и тези които не разбират от компютри ако има желание всеки може да разбере къде може и къде не може като попита някой който разбира . Нали знаеш поговорката че който има желание намира начин , а който няма намира оправдание така че всеки си носи кръста .
Аз ако се вдигна сега,и отида на 100 км,и пусна МД. в някой кър, от къде да знам арх. обект ли е,не е ли,има ли нужното разстояние,и т.н. Или първо трябва да ида в най-близкото село,да извадя тъпана на центъра, и прочее,а може и до най-близкото МВР,или мозеи. Тая държава трябва да си свърши работата както трябва веднъж,завинаги. При мен на 3км също има разкопки,но никои не ходи,и знаеш ли защо колега Защото са обозначени и се охраняват 24 часа.Та такива ми ти работи. Итернет и ПОИНТЕРЕСУВАНЕ,няма да ти свършат работа,защото инфото в нета или е старо и непълно,а ако разпитваш насам натам,не всеки ще ти каже,и накрая ще гризнеш дръвчето.
Айде със здраве,и късмет
Колега не ми се ядосвай , аз кво съм ти виновен за положението в България? Нито съм казал че това е пълен списък на обектите , нито пък те карам да не ходиш там ! Пък дали ще биеш тъпана или не ти си решаваш . На запад да не мислиш че е по друг начин като идеш да търсиш в нечия нива трябва да искаш разрешението на собственика или рискуваш да те гръмнат . Радвай се че тук все още не е така че с този закон и ако трябва да питаш и собственика на земята ей тогава ще търсиш само в двора си ! Айде със здраве
handjata Консул
Заглавие: Re: Още една простотия на родната полиция! Пет Юни 28, 2013 11:13 pm
Колега не ми се ядосвай , аз кво съм ти виновен за положението в България? Нито съм казал че това е пълен списък на обектите , нито пък те карам да не ходиш там ! Пък дали ще биеш тъпана или не ти си решаваш . На запад да не мислиш че е по друг начин като идеш да търсиш в нечия нива трябва да искаш разрешението на собственика или рискуваш да те гръмнат . Радвай се че тук все още не е така че с този закон и ако трябва да питаш и собственика на земята ей тогава ще търсиш само в двора си ! Айде със здраве [/quote]
Да ти кажа честно ,изобщо не ти се ядосвам,а само изказвам мнение. Форумо нали е затова А запада,ами те доколкото знам са поне 100г.пред нас, а ние май сме и след аборигените
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: Още една простотия на родната полиция! Пет Юни 28, 2013 11:27 pm
Как седи въпроса с детектинга в съседните на нас страни от ЕС.В Германия и Унгария знам със сигурност, че няма проблем, защо при нас е така?Щом сме част от общност би трябвало да се нагодим към правилата на останалите.Крайно време е за промяна..
deultum Цезар
Заглавие: Re: Още една простотия на родната полиция! Съб Юни 29, 2013 6:14 pm
Меко казано е че сме сред аборигените . Аз вече се чудя дали не ни е хубаво като ни шибат тия в парламента че стоим още да ни правят на маймуни !
deultum Цезар
Заглавие: Re: Още една простотия на родната полиция! Съб Юни 29, 2013 6:25 pm
а така и така спомена форума я да питам аз на някой ясно ли му е какво е това чудо че го намерих на плажа ?
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Още една простотия на родната полиция! Съб Юни 29, 2013 7:59 pm
deultum написа:
а така и така спомена форума я да питам аз на някой ясно ли му е какво е това чудо че го намерих на плажа ?
поразително ми прилича на жетон за количка от хипермаркет...
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
deultum Цезар
Заглавие: Re: Още една простотия на родната полиция! Нед Юни 30, 2013 5:34 am
и на мен на това ми прилича ама се чудя що е с дупка.
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Още една простотия на родната полиция! Нед Юни 30, 2013 8:02 pm
Колеги,обектите ни са на мили от археологическите,затова е така! Аз пък съм на корозирали пирони и капачки от бира-които намирам на прилична дълбочина.
Anubis_ Новобранец
Заглавие: Re: Още една простотия на родната полиция! Нед Юни 30, 2013 10:58 pm
deultum написа:
и на мен на това ми прилича ама се чудя що е с дупка.