Четирима души са задържани за незаконна търсачска дейност
5 posters
Автор
Съобщение
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Четирима души са задържани за незаконна търсачска дейност Вто Юни 04, 2013 2:09 pm
Ето колеги заради такива прости маладжии всички ние страдаме. Толкова ли няма къде да ровят ми,че и в крепосната стена !!! Направо не ми го побира акъла това нещо !
Заглавие: Re: Четирима души са задържани за незаконна търсачска дейност Вто Юни 04, 2013 2:17 pm
buntar.1971 написа:
Ето колеги заради такива прости маладжии всички ние страдаме. Толкова ли няма къде да ровят ми,че и в крепосната стена !!! Направо не ми го побира акъла това нещо !
Сори,грешка при копиране на линка и заглавието на темата. Имах впредвид този линк: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5821491
А горния исках само да го покажа като "новина", с предопреждението към МОГИЛАРИТЕ да внимават да не е и тяхните имена да се появят в медиите !
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Четирима души са задържани за незаконна търсачска дейност Чет Юни 06, 2013 10:10 am
http://btvnews.bg/kriminalno/imanyari-izkopaxa-dupka-v-stena-ot-krepostta-zbaba-vida.ht..... -Те това е още по кофти макар че очевидно вътре е намешана и охраната на обекта -В статията във в.ТРУД обаче неква тъпа очевадно не запозната с нещата овца слагаше прилагателни от рода на Търсачите на злато,Златотърсачите и тем подобни алабализми........................................
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: Четирима души са задържани за незаконна търсачска дейност Чет Юни 06, 2013 12:39 pm
https://www.youtube.com/watch?v=0g-CJrLGQaM -тигрите от скат пак в действие
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Четирима души са задържани за незаконна търсачска дейност Чет Юни 06, 2013 6:25 pm
-Ми разрешаването на проблема е лесно -Да им дадат на ората заплати поне колкото на директоро на музея и ни те ша идат там ни па на него ша му са налага да гони некой.......................................
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Четирима души са задържани за незаконна търсачска дейност Чет Юни 06, 2013 10:18 pm
и на това му викате imaniari !!!!!! това са котлари (КАЗАНДЖИЙ)
:
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Четирима души са задържани за незаконна търсачска дейност Чет Юни 06, 2013 10:25 pm
Podlecii.avg написа:
и на това му викате imaniari !!!!!! това са котлари (КАЗАНДЖИЙ)
Ма то както е тръгнало и в музеините трезори ще влезнат да копаят някой хора.Това колеги ще доведе до по тежко положение за всички нас.Легализиране на хобито,да ама не до както има такива тъпанари посред бял ден в архелогически обект да копаят !!!!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Четирима души са задържани за незаконна търсачска дейност Чет Юни 06, 2013 10:41 pm
-Бе не знам дали са тъпанари ма що ли ми се струва че тия от тивито не са биле поканени там....................................................
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Четирима души са задържани за незаконна търсачска дейност Чет Юни 06, 2013 10:52 pm
stan960 написа:
-Бе не знам дали са тъпанари ма що ли ми се струва че тия от тивито не са биле поканени там....................................................
Абе незнам,но ме накара да се замисля относно поканата на ТВ-то ! Ми ако разиграем варянта,че умишлено са поканени какво ще се получи тогава?
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Четирима души са задържани за незаконна търсачска дейност Чет Юни 06, 2013 11:09 pm
-Е или е умишлено или не е -Трети вариант нема -И на мен както и на теб вероятно ми стана интересно как директоро де гонеш втората кола с търсачи услужливо им затръшна вратата на колата вместо геройски да увисне на нея...................................................
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Четирима души са задържани за незаконна търсачска дейност Чет Юни 06, 2013 11:25 pm
stan960 написа:
-Е или е умишлено или не е -Трети вариант нема -И на мен както и на теб вероятно ми стана интересно как директоро де гонеш втората кола с търсачи услужливо им затръшна вратата на колата вместо геройски да увисне на нея...................................................
До колкото чух,им искаше и касови белешки за металдетекторите . До къде я докарахме,директор РИМ да играе ролята на данъчен ? Ма така ще да е,нали трябва да се изпросят парички за музея,уж под формата на "спасителни разкопки" та да има какво да откраднат,хем от парите за "спасителни раскопки" хем пък и от самите артефакти при тия разкопки. И как ще стане това ? Ми естествено като крадеца вика -"Дръжте крадеца"! Много тъпа инсоноациа ма лови декиш за съжаление !
atina Про-Консул
Заглавие: Re: Четирима души са задържани за незаконна търсачска дейност Пет Юни 07, 2013 7:57 am
Не знам,ама има ли такива нагли издънки да не очакваме добри промени в закона
Четирима души са задържани за незаконна търсачска дейност