Честотата на детектора е 8.5 khz.Двата тона работят и на двата режима.Когато детектора е на ал-метал дискриминацията е двутонална. Теглото на детектора е 1,5кг. Работната честота на детектора може да се промени по избор на клиента. Избира си честотата и аз му слагам сонда на съответната честота.За цената още немога да кажа,замислям детектора да се предлага в комплект с 2 или 3 търсещи сонди с различен диаметър и на различна работна честота.Но ще има и вариант с една сонда по избор на клиента.Детектора ще бъде официално представен на събора в с.Сливек и след това ще кача в форума пълна спецификация на детектора.
Браво ,Наско! Излизаш и показваш възможностите на своя металдетектор и не се криеш да демонстрираш постигнатото от теб , а не да плюеш за другите и да казваш казваш зад гърба им колко са велик в очите на слепите!
Къде са другите БГ производители с клипове, освен маската и микрона!?
Намерихте си една ниша да изнасяте за чужбина и си трайкате. Иначе лалате , колко сте Велики! Мързеливци и търтей! Работете за нас Българските търсачи! Пфу! Интересчии!
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Pirate Black Devil 2 PRO Сря Май 01, 2013 8:36 am
Не че нещо,но до сега не съм виждал така да се прави recovery speed test,гвоздеите не са разположени правилно спрямо монетите.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Pirate Black Devil 2 PRO Сря Май 01, 2013 10:52 am
Mladencho написа:
Не че нещо,но до сега не съм виждал така да се прави recovery speed test,гвоздеите не са разположени правилно спрямо монетите.
Виждал съм как работят апаратите Пират на почва, на която фишера ми се грундира над 90... Смятам, че Пират е №1 от всички български машини !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Pirate Black Devil 2 PRO Сря Май 01, 2013 3:30 pm
Mladencho написа:
Освен това, когато се поставят монети между пироните детектора трябва да чува последователно това което има под сондата, в случая се чуват само монетите и накрая нисък тон от пирона . Което означава че детектора е бавен и чува само преобладаващият сигнал от монетите. Разстоянието между монетите и пироните е доста голямо . На 8.5кХц и господ да направи детектор няма как да е бърз !
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: Pirate Black Devil 2 PRO Сря Май 01, 2013 5:19 pm
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151392867367499&set=a.437857857498.234229.298006737498&type=1&theater - темп на развитие............... сравнение със западните модели
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Pirate Black Devil 2 PRO Сря Май 01, 2013 6:23 pm
jordan_nenov написа:
Mladencho написа:
Виждал съм как работят апаратите Пират на почва, на която фишера ми се грундира над 90... Смятам, че Пират е №1 от всички български машини !
Не споря,не съм казал,че не работят добре и аз съм виждал пират как работи,на ниво е със другите БГ апарати,но тук става въпрос за тест на видеото,че според мен не е правилно така да се прави,но както и да е
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Pirate Black Devil 2 PRO Сря Май 01, 2013 8:12 pm
Той Пирата работи ама как - рибката на антената след като мине над сигнала 10см. и тогава издава звук и на 18 килохерца да е включен пак така ще работи...Не знам операторите на тези детектори как успяват да центрират сигнала преди да копаят... Пък да не говорим за скорост на възтановяване...
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Pirate Black Devil 2 PRO Чет Май 02, 2013 12:54 am
akulata88 написа:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151392867367499&set=a.437857857498.234229.298006737498&type=1&theater - темп на развитие............... сравнение със западните модели
-Всъщност за това става дума: https://www.fakti.bg/news/tag/AвтоВАЗ - Лада беше купена още в края на 2011 началото на 2012г. от Френско-Японският консорциум Рено-Нисан и още същата година излезнаха новите серии Лада който немат нищо общо с показаният за сравнение с Форд модел на Лада който е мисля от 2005г. -Сравнението е общо взето тъпо и неуместно ма така е като вчерашни хлапетии без да са информирани вземат да са правят на знаещи щото ако намека е към българските пройзводители на металотърсачи е още по тъпичко понеже е известно че между моделите им космически разлики нема.
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Pirate Black Devil 2 PRO Чет Май 02, 2013 7:05 am
Сравнението по-горе май е между българските и западните производители http://fakti.bg/avto/60207-idva-izcalo-nov-vsadehod-lada От към дизайн долу горе са го докарали, ще видим по другите показатели как е. Озадачава, че това че е кросоувър с 3 врати Сори за офтопика.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Pirate Black Devil 2 PRO Чет Май 02, 2013 9:49 am
Ancient Hunter написа:
Сравнението по-горе май е между българските и западните производители http://fakti.bg/avto/60207-idva-izcalo-nov-vsadehod-lada От към дизайн долу горе са го докарали, ще видим по другите показатели как е. Озадачава, че това че е кросоувър с 3 врати Сори за офтопика.
-Доколкото видях мисля че започна да се заформя нещо като спор между ГМ и Пират.Колкото до офтопика той вече беше неуместно направен за това и апострофирах младежа.Иначе като се поразгледаш в линка който си дал май че и новият кросроувър на VW Taigun ще с три врати.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Pirate Black Devil 2 PRO Чет Май 02, 2013 1:15 pm
Golden Mask написа:
Mladencho написа:
Освен това, когато се поставят монети между пироните детектора трябва да чува последователно това което има под сондата, в случая се чуват само монетите и накрая нисък тон от пирона . Което означава че детектора е бавен и чува само преобладаващият сигнал от монетите. Разстоянието между монетите и пироните е доста голямо . На 8.5кХц и господ да направи детектор няма как да е бърз !
И на 850 херца да е,ако го е направил Господ,ще е толкова бърз,колкото той е пожелал!
Хаосът е или временен,или гибелен!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Pirate Black Devil 2 PRO Чет Май 02, 2013 3:05 pm
Mladencho написа:
-Още по интересно ша стане ако гвоздейте са забити в земята между монетите и отгоре им стърчат сал главите,нема да е лошо да видим и такъв тест от пройзводителите и не само на БГ металдетектори........................................
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Pirate Black Devil 2 PRO Чет Май 02, 2013 3:20 pm
[/quote] -Още по интересно ша стане ако гвоздейте са забити в земята между монетите и отгоре им стърчат сал главите,нема да е лошо да видим и такъв тест от пройзводителите и не само на БГ металдетектори........................................ [/quote]
"Подозирам",че става въпрос за нещо стойностно,колега.Нещо,което може да се окаже притесняващо.
Става въпрос за рековъри спиид и в тоя клип детектора чува само монетите , ако е бърз ще чува и пироните. Нищо чудно на пирата акъла е колкото да прекопира 1:1 кутия електроника от Микрон и платката от Миладин.
atina Про-Консул
Заглавие: Re: Pirate Black Devil 2 PRO Пет Май 03, 2013 4:15 pm
наи после да прочета една от истините за пирата
laki Консул
Заглавие: Re: Pirate Black Devil 2 PRO Пет Май 03, 2013 4:33 pm
Става въпрос за рековъри спиид и в тоя клип детектора чува само монетите , ако е бърз ще чува и пироните. Нищо чудно на пирата акъла е колкото да прекопира 1:1 кутия електроника от Микрон и платката от Миладин.
Селянин,а твоя акъл колко е???
pirat1944 Легионер
Заглавие: Re: Pirate Black Devil 2 PRO Пет Май 03, 2013 5:23 pm
Селянин,а твоя акъл колко е???
Колега лъки,,и колко пара ще е апарата,,,за пр,,то питам,,че май цени не видях а и не чух,,ако имаш някаква по подробна информация,,за цени питам,,
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Pirate Black Devil 2 PRO Пет Май 03, 2013 5:46 pm
Смешник,ти изобщо работил ли си на Наско с уредите ? Или си поредния измислен клакьор ? Що си не пасеш овцетееееееееееееееееееееее,и не си търкаляш аспиринчетата през това време на село,ми си взел да пишеш глупости ? Ма то е така,и цървула се научил да кълве на клавиатурата и ейтиго резултата,простотий в интернет пространството!
hristo0o0 Новобранец
Заглавие: Re: Pirate Black Devil 2 PRO Съб Май 04, 2013 1:07 am
Смешник,ти изобщо работил ли си на Наско с уредите ? Или си поредния измислен клакьор ? Що си не пасеш овцетееееееееееееееееееееее,и не си търкаляш аспиринчетата през това време на село,ми си взел да пишеш глупости ? Ма то е така,и цървула се научил да кълве на клавиатурата и ейтиго резултата,простотий в интернет пространството!
Не съм работил но близки до мен пробваха, от тия проби на далавера беше само Еконт Когато научите какво означава рековъри спиид правете клипове . И последния показва колко бавна е копираната миладинка.
Ne6o Легионер
Заглавие: Re: Pirate Black Devil 2 PRO Съб Май 04, 2013 11:57 am
За електрониката не знам, но кутията с просто око се вижда, че е 1:1 кутията на Микрон. Толкова ли няма фантазия тоя Наско, че не можа да си измисли една кутия? Даже сайта му по същия начин поставен на заоблената част на панела над тръбата. Това ако не е копиране, не се сещам за друга дума
LAV DJOI Легионер
Заглавие: Re: Pirate Black Devil 2 PRO Съб Май 04, 2013 3:01 pm
Пичове какво значение има каква е кутията след като Пирата работи по-добре от другите два взети заедно,не разтягам локуми а го казвам от личен опит,и съм готов да го докажа на събора в пареалелни тестове.Успех на всички колеги.
Един грош да имаш,ама като чорбаджия да го дадеш
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Pirate Black Devil 2 PRO Чет Май 09, 2013 8:22 am
За електрониката не знам, но кутията с просто око се вижда, че е 1:1 кутията на Микрон. Толкова ли няма фантазия тоя Наско, че не можа да си измисли една кутия? Даже сайта му по същия начин поставен на заоблената част на панела над тръбата. Това ако не е копиране, не се сещам за друга дума
-Имаше по едно време неква тема за тия кутий която сигурно е оттдавна изтрита ма доколкото си спомням ставаше на въпрос за прилики на БГ металдетектори с модел на Тесоро и кво беше още не мое са сета сега,тогава мисля Наско още не беше почнал да пройзвежда неговите апарати в сегашният им вид -С две думи приятелю тоя модел кутия я имат и други металотърсачи пройзведени в България и ако някой им търсеше патентно право щеха да станат големи данданий,ма такова нещо няма така че не виждам що лаеш по кервана.................................
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Pirate Black Devil 2 PRO Чет Май 09, 2013 9:20 am
-Имаше по едно време неква тема за тия кутий която сигурно е оттдавна изтрита ма доколкото си спомням ставаше на въпрос за прилики на БГ металдетектори с модел на Тесоро и кво беше още не мое са сета сега,тогава мисля Наско още не беше почнал да пройзвежда неговите апарати в сегашният им вид -С две думи приятелю тоя модел кутия я имат и други металотърсачи пройзведени в България и ако някой им търсеше патентно право щеха да станат големи данданий,ма такова нещо няма така че не виждам що лаеш по кервана.................................