Заглавие: Re: Купих си миладинка Пон Яну 28, 2013 11:14 am
N@SKO написа:
ivanasen написа:
krasko написа:
здравеите вчера тествахме миладинката с един фишър нема да казвам модел но че ви кажем само че миладинката го разби по сички параграфи.
Къде бе , Колега си го разбил по всички параграфи , сложи на 30см. 1лв след това парче от желязо 4см. и широко 0,5см. След това сложи пръст и керамика дебела 2.5см, след това пръст и отгоре още едно като първото желязо и след това пръст и слушай с миладинката " Няма никой в къщи, а с фишера/изрязано желязо/ го дава цвят. Махни 1лв. и след това направи същият тест и ще видиш и ми кажи резултата.
Колега ти май за физични закони не си чувал.При 2 сигнала един над друг детектора регистрира по силния сигнал.Дори ако желязото е встрани но е по-голямо пак няма да хване монетата.
А ти колега, не виждаш ли че е написано ИЗРЯЗАНО ЖЕЛЯЗО...
Ако левчето се показва отстрани на желязото, в едната посока свири желязо, но в другата го дава цвят. А всички знаете закона на търсача - при най-налкото съмнение, най-добрия детектор е лопатата.
Колега повтарям и държа точно да ми разбереш думите. Това е тест които направих с фишер ф5 с ултимейт 13" ДД сонда. Изкопана дупка около 30см. най отдолу 1лв. до него желязо около 5 см. дълго , 0,5см широко и 0,5 см дебело. Върху него слагам около 10см земя . След това керамика дебела около 2.5 см и с около 30 кв.см площ. Малко земя и върху нея горе долу същото желязо. След това запълваш дупката. Изрязваш на уреда желязото с копчето може и ноч, и с дискриманатора на 15 тогава се появява черта върху желязото и над закопаната монета свири свят. Показва между 40 и 60 на дисплея. С още два БГ апарати минаха над дупката - няма никой в къщи. Само пропукване на горното желязо. След това махнах изрязването на желязото и над дупката свиреше с два цвята желязо и цветен сигнал на дисплея 6 и 40 - 45.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
...В смисъл, че хвашаш най-горното желязо и не стигаш до монетата.
Не! Правих го същия тест , но без монетата .Асолютна същата подредба на предметите . На изрязване на желязото апарата мълчеше като пуяк. Когато премахнах изрязването свиреше само дебел тон и показваше на дисплея 4- 6 желязо. Това е истината и ако ми остане време ще направа клип.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
купих си миладинка значи 1лв наши пари ги лови на около 35см .интересува ме някои БГ апарат може ли да даде едното левче на около 40см.Ако некои знае за такъв аз че хвърлим миладинката прес терасата и ще си купя от по дълбокия.
:Мохарем може да ти нагласи апарат и да хваща 1 лв на 40см няма да имаш проблеми
Последната промяна е направена от niki3 на Пон Яну 28, 2013 11:15 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Направи теста, това си заслужава да се види, пък ако е истина ще се навия да си купя ф5.
Ще го направя! С мен беше и колега член на федерацията и той може да го потвърди. Също така направих и друг тест 1лв на земята, а върху него , сложихме около 18см керамика /дебела около 2,5 см/. Фешера с ултимейта го дава цвят и на звук и на дисплея , а БГ апарата мълчи или припуква. Калегата е редовно посещава този форум. Така , че ако иска може да потвърди казаното от мен.
Направи теста, това си заслужава да се види, пък ако е истина ще се навия да си купя ф5.
Ще го направя! С мен беше и колега член на федерацията и той може да го потвърди. Също така направих и друг тест 1лв на земята, а върху него , сложихме около 18см керамика /дебела около 2,5 см/. Фешера с ултимейта го дава цвят и на звук и на дисплея , а БГ апарата мълчи или припуква. Калегата е редовно посещава този форум. Така , че ако иска може да потвърди казаното от мен.
Така е не лъже Фешера Ф 5 проби повече керамика верно е и си дава монетата цвят
май ни взимаш за мезе с твоите тестове, направи една дупка в земята на 30см сложи левчето и отгоре сложи керамиката и затвори дупката и тогава направи теста
май ни взимаш за мезе с твоите тестове, направи една дупка в земята на 30см сложи левчето и отгоре сложи керамиката и затвори дупката и тогава направи теста
Кирка ще сложа и два пирона и ще спечеля! Има два недостатъка: !. Лови монетата до определена дълбочина и след нея, ако и 1см да увеличим спира/но тук идва ултимейта и прави една доста добра дълбочина/. Докато при аналоговите го дава още няколко см. като веещ сигнал. 2. Дребни оловца , като сачма за зайци ги дава като железен сигнал точно върху него трябва да си върху нея /буквално/, за да ти даде цвят.
Но за замърсени и уродени терени бие БГ апаратите.
приятелю не си мисли че се заяждам с теб, просто искам да знам далбочината на фишера, и дали ще видя гърне с тоз апарат, аз имам летварка както тук казват гъдулка,казваш че оловото ти дава черен синал това е лошо, демек златна пара няма да видиш с тоя фишер
приятелю не си мисли че се заяждам с теб, просто искам да знам далбочината на фишера, и дали ще видя гърне с тоз апарат, аз имам летварка както тук казват гъдулка,казваш че оловото ти дава черен синал това е лошо, демек златна пара няма да видиш с тоя фишер
Олово колкото сачма за заек, всичко по-голямо го дава без грешка.
явно още си зелен в тая свера, един металдетектор дава ли ти черен на олово веднага го махай, няма значение каква марка е, това го запомни от мен приятелю.аз с моята летварка сам вадил златна заготовка за монета колкото е сачма за заек (аз лично не вярвам на метал детектори с дисплеЙ стават само за плаж)
явно още си зелен в тая свера, един металдетектор дава ли ти черен на олово веднага го махай, няма значение каква марка е, това го запомни от мен приятелю.аз с моята летварка сам вадил златна заготовка за монета колкото е сачма за заек (аз лично не вярвам на метал детектори с дисплеЙ стават само за плаж)
Та то закопчалка за златно синджирче да не е голямо /колкото сачмата , а го дава перфектно/ , а с 11" дд сонда хваща и сачмата. Досега говорих за ултимейта- може да не си ме разбрал. Ти сачма за заек на каква дълбочина можеш да хванеш с твоя уред ?
Та то закопчалка за златно синджирче да не е голямо /колкото сачмата , а го дава перфектно/ , а с 11" дд сонда хваща и сачмата. Досега говорих за ултимейта- може да не си ме разбрал. Ти сачма за заек на каква дълбочина можеш да хванеш с твоя уред ?
Бах маа му ,как ги хващате тез съчми,че и заешки....Аз тука със свинските зор виждам .повече от три санта-никс.Златна обица към 0.7гр-върху пясъка-пак никой,хем с доста голяма площ.Направо ми идеше да го фърля моя,хем таман го бях купил.Малко се успокоих когато и едно ес де не можа да я фане.Та кат ви чета,чак не ви вярвам