[quote="ivaylo.minkov.5"]някой има ли от врачанска енигма с ръчен грунд? без стрелка да сподели менение за апарата който има[/quo
Да аз имах такъв преди година и половина,майстора на тая ЕНИГМА е Пламен и е от Враца. Не знам кой модел конкретно те интерсува,защото той има няколко негови разработки. Но ако ни пуснеш снимки би било най добре. Като цяло,машините на Пламен са доста добри в смисъл,дълбоки с добра дискриминация,стабилни в нормални почви. Но нервни в други почви,тежки поради самата конструкциа и старите сонди залети с епоксидната смола. В общи линий това е впецатлението ми от машинките на Пламен от Враца от преди година и половина,може сега да е променил много неща,така,че най-добре е да качиш снимка на машината.
ivaylo.minkov.5 Новобранец
Заглавие: Re: Врачанска ЕНИГМА? Пон Апр 29, 2013 9:13 am
[img] [/img]
[img] [/img]
[img] [/img]
Това е машината
Заглавие: Re: Врачанска ЕНИГМА? Пон Апр 29, 2013 10:39 am
работих няколко години със Врачанска енигма,беше модела със стрелка,работеше много добре продадох го защото батерията бързо се изтощаваше и ми тежеше на ръката,а тази енигма от снимките мисля че не е Врачанска моята беше със български букви
Те може да си приличат и да нямат нищо общо. Явно всички в БГ крадът от другите. То е все едно да кажете че и Пирата е Микрон . Щом нещо започне да се продава и веднага и другите копват я дизайна, я схемата.
Щом нещо започне да се продава и веднага и другите копват я дизайна, я схемата.
Винаги ще е така.
Заглавие: Re: Врачанска ЕНИГМА? Пон Май 20, 2013 1:26 pm
продавам врачанската енигма някой ако има интерес да пише на лично
adminn Admin
Заглавие: Re: Врачанска ЕНИГМА? Чет Май 23, 2013 3:17 pm
Колеги производители/визирам 90% от производителите/, дайте по външноприятен вид на металотърсачите си и по-чистички снимки, че така си бие на сделано ин дъ гарааааж.