Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Вто Мар 04, 2014 10:58 pm
Не се сещам да съм пускал тема малки хитринки със Стингер.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Вто Мар 04, 2014 11:07 pm
maas7eer написа:
Не се сещам да съм пускал тема малки хитринки със Стингер.
Покажи как работи. Или пазиш наученото само за себе си, или няма нищо за показване /посредствена работа/
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Сря Мар 05, 2014 9:12 am
Стингера беше на един познат .А аз си помислих ,че мога да го подкарам като монетар.Отговориха ми ,че за монети си има монетар не, че е невъзможно но нямам опит с такива апарати нито имах време да се уча.А и както виждаш е пълно с противоречива информация ,клипове,мнения и караници .Просто се отказах.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Сря Мар 05, 2014 9:56 am
maas7eer написа:
Стингера беше на един познат .А аз си помислих ,че мога да го подкарам като монетар.Отговориха ми ,че за монети си има монетар не, че е невъзможно но нямам опит с такива апарати нито имах време да се уча.А и както виждаш е пълно с противоречива информация ,клипове,мнения и караници .Просто се отказах.
Аз смятам, че от дълбочинната техника стингера е номер едно. Трябва да се купува и аз сега се чудя какво да е: стингер или тера 2...
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Сря Мар 05, 2014 10:39 am
jordan_nenov написа:
maas7eer написа:
Аз смятам, че от дълбочинната техника стингера е номер едно. Трябва да се купува и аз сега се чудя какво да е: стингер или тера 2...
Данчо за каква дълочинна техника говорите? дай малко инфо ако обичаш!!! напоследък здраво съм захапал въдицата с тези дълбочинни апаратури!
:
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Сря Мар 05, 2014 6:52 pm
Podlecii.avg написа:
jordan_nenov написа:
maas7eer написа:
Данчо за каква дълочинна техника говорите? дай малко инфо ако обичаш!!! напоследък здраво съм захапал въдицата с тези дълбочинни апаратури!
Краси, абе и я питам човеко, ама той нещо нищо не казва. Трябва да питаме Митака Comander. Той смятам да е най в час.
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Сря Мар 05, 2014 7:01 pm
имам точната машинка за вас вади много само да има дълбочината е страхотна и зависи колко сте упорити и мога да ви я дам да я тествате и да си извадите по нещо но после да ми я върнете защото е много ценна
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Сря Мар 05, 2014 10:34 pm
FILIP2 написа:
имам точната машинка за вас вади много само да има дълбочината е страхотна и зависи колко сте упорити и мога да ви я дам да я тествате и да си извадите по нещо но после да ми я върнете защото е много ценна
Спасе знаеш че не се шегувам когато реша да взимам нещо което ме интересува тук няма място за шеги, честно ти казвам в момента набирам инфо относно дълбочинната техника, и не се срамувам да искам съвети от всеки та дори и от не чак толкова компетентни ! за мен всяко мнение е много важно, затова щете помоля да не ме ебаваш в начинанието ми
:
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Чет Мар 06, 2014 7:03 am
Podlecii.avg написа:
FILIP2 написа:
Спасе знаеш че не се шегувам когато реша да взимам нещо което ме интересува тук няма място за шеги, честно ти казвам в момента набирам инфо относно дълбочинната техника, и не се срамувам да искам съвети от всеки та дори и от не чак толкова компетентни ! за мен всяко мнение е много важно, затова щете помоля да не ме ебаваш в начинанието ми
Краси, от теб до Етрополе е колкото от мен до Етрополе. Ако Спас се ебава, предлагам да му направим едно тежко госте... Ядене, пиене - ей тези три работи. Какво ще кажеш?
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Чет Мар 06, 2014 11:37 am
jordan_nenov написа:
Краси, от теб до Етрополе е колкото от мен до Етрополе. Ако Спас се ебава, предлагам да му направим едно тежко госте... Ядене, пиене - ей тези три работи. Какво ще кажеш?
аааа Данчо нема да го уплашим, на Спас съм му гостувал миналото лято, та искам да ти кажа че го познавам от близо, добра компания е
:
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Чет Мар 06, 2014 6:41 pm
вие двамата сте винаги добре дошли Краси не се ебавам а се шегувам и в наи скоро време ще ти покажа и малко видео с далбочинна техника но нека се пооправи времето че тука ще ме одави дъжд а и сам малко на работа та нема и време
valens60 Новобранец
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Вто Юни 24, 2014 6:02 pm
Един въпрос към Данчо Ненов-Колега, на това клипче: https://www.youtube.com/watch?v=8zVPig55gzM&feature=youtu.be След грундирането на кой процес си и би ли споделил другите настройки-сенз и дискриминация.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Вто Юни 24, 2014 7:25 pm
valens60 написа:
Един въпрос към Данчо Ненов-Колега, на това клипче: https://www.youtube.com/watch?v=8zVPig55gzM&feature=youtu.be След грундирането на кой процес си и би ли споделил другите настройки-сенз и дискриминация.
ха ха ха какви са тези комедий бе колега?
:
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Вто Юни 24, 2014 9:07 pm
С няколко думи всичко се хваща на 60 см ,не подбира капачка от буркан ли е левче ли е!
https://www.youtube.com/watch?v=nHATwgRlxX4
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Сря Юни 25, 2014 9:55 pm
Даже с дигната от земята антена ги лови.....
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Сря Юни 25, 2014 11:35 pm
колеги вие не разбирате , на Ненов fishera не е от нашата галактика . на двойно по малка дълбочина пак няма да чуе този сигнал
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Съб Юли 05, 2014 9:09 am
Колеги,явно сте предубедени към Фишера.Който е работил с такава машинка и е добре запознат с възможностите и знае за какво става въпрос.Случка на излет-бронзов звънец за добитък,с големина на яйце-само корубата-1метър с дискриминация.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Съб Юли 05, 2014 9:42 am
F-75 написа:
Колеги,явно сте предубедени към Фишера.Който е работил с такава машинка и е добре запознат с възможностите и знае за какво става въпрос.Случка на излет-бронзов звънец за добитък,с големина на яйце-само корубата-1метър с дискриминация.
Колега,ако разделиш на две тази дълбочина ще е по-естествено...Иначе и на мен ми се иска да е 1 метър,защото тази марка ми е една от любимите.
Хаосът е или временен,или гибелен!
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Съб Юли 05, 2014 10:23 am
С тия дълбочини направо станахме като рибарите с техните размери
Санчо Легионер
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Съб Юли 05, 2014 7:23 pm
F-75 написа:
Колега,ако си от северозапада пиши ми,че искам да го видя лично това.Ако идваш на сбирката на БАТСЗМ пак пиши да доведа човек да изкопае тоз един метър,че ми мина времето за вълчановите съкровища
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Съб Юли 05, 2014 11:01 pm
F-75 написа:
Идваш до Варна, показвш как фишеря хваща тая камбана на 1м. въздушно и ти давам пет бона, ако не ти го чупя в главата и си отиваш по живо, по здраво, навит ли си?
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Нед Юли 06, 2014 12:16 pm
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Нед Юли 06, 2014 12:35 pm
kronos555 написа:
F-75 написа:
Идваш до Варна, показвш как фишеря хваща тая камбана на 1м. въздушно и ти давам пет бона, ако не ти го чупя в главата и си отиваш по живо, по здраво, навит ли си?
Колега,няма как да не счупиш апарата в главата му,така,че не може да си отиде по здраво... Дано отиването е по живо!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Нед Юли 06, 2014 3:58 pm
F-75 написа:
Колега,сега ще ти кажа нещо съвсем ,ама съвсем истинско: Намирал съм бронзов звънец със същите размери на дълбочина 50 сантиметра,под покривна керамика.Хванах го почти уверено,с дължина на зоната около 40 сантиметра... После го закопах в едно полигонче с глинеста почва на дълбочина 70 сантиметра. Кантарът,под чийто предавател "тревата пуши",го хваща на границата на изпускането и то само по надлъжната ос! Поздрави!
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Нед Юли 06, 2014 9:29 pm
Сега пък аз ще Ви разкажа как колега "хвана" сребърна турска монета на около 80см.-голяма около 20гр. На метност, където се знае, че е имало село, (което вече го няма) Есента в разораната нива човека чува сигнал...Копаем и проверяваме дупката-апарата свири.На Третата лопата-пак свири на четвъртата-пак...и като се заформи една траншея-70-80см. и излиза една тлъста сребърна монета.Всички се чудим и маем.Апарата- гаражен правеняк.Всички в недоумение почваме да оглеждаме апарата, да питаме кой е майстора...По едно време един колега (с маска) се сети да провери изкопаната пръст и от там излезе още една медна турция...явно са били една над друг, но първата сме я изхвърлили с лопатата с пръста, която не проверихме и в дупката е хванал втората... Цял ден след това само с това се бъзикахме.