Заглавие: Xp Adventis2 Помощ за избор на сонда Пет Мар 15, 2013 6:37 pm
Помогнете ми за избор на сонда за xp adventis2 колебая се между SEF и ULTIMATE благодаря.
Последната промяна е направена от shark на Съб Мар 16, 2013 12:46 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Селския Преторий
Заглавие: Re: Xp Adventis2 Помощ за избор на сонда Пет Мар 15, 2013 7:28 pm
shark написа:
Помогнете ми за избор на сонда за xp advensis 2 колебая се между SEF и ULTIMATE благодаря.
S.E.F. 12"/15"DD e добра.
shark Легионер
Заглавие: Re: Xp Adventis2 Помощ за избор на сонда Пет Мар 15, 2013 8:07 pm
Благодаря колега.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Xp Adventis2 Помощ за избор на сонда Пет Мар 15, 2013 9:15 pm
Оригиналните сонди няма ли да са по добрият вариант,иначе за ултимейт има добри отзиви от колеги.
п.п. колега сподели нещо за адвентиса,доволен ли си на дълбочина как е ??
shark Легионер
Заглавие: Re: Xp Adventis2 Помощ за избор на сонда Пет Мар 15, 2013 10:09 pm
Аз ми предстои да закупя xp-то искам да разбера с коя сонда да го закупя.
Richman Новобранец
Заглавие: Re: Xp Adventis2 Помощ за избор на сонда Пет Мар 15, 2013 11:08 pm
shark написа:
Помогнете ми за избор на сонда за xp advensis 2 колебая се между SEF и ULTIMATE благодаря.
Колега имам оригинална антена хр 27см за адвентис ако искаш давам я за 150лв,ползвана много малко
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Xp Adventis2 Помощ за избор на сонда Съб Мар 16, 2013 5:18 am
Richman написа:
shark написа:
Колега имам оригинална антена хр 27см за адвентис ако искаш давам я за 150лв,ползвана много малко
Е виждате ли само заради тази помощ която получи колегата си струва да влизаш в форумите за съвет някои ще ти предложи и това каквото си търсиш СУПЕР а че си има идиоти където ръсят простотии постоянно няма какво да се направи шарен свят
който търси намира
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Xp Adventis2 Помощ за избор на сонда Съб Мар 16, 2013 10:43 am
Добре след като го вземеш и поработиш,сподели как се справя апарата,защото за него почти няма информация,ще ти бъдем благодарни.
П.П. Ако съм на твое място и трябва да избирам сонда , за първо време ще избера малката,защото с нея ще може да се работи както на чисто така и на замърсено,а с голямата не е точно така,а в последствие,ако ти допадне апарата,ще се сдобиеш и със голяма сонда. Разнообразието от сонди си е необходимост.
shark Легионер
Заглавие: Re: Xp Adventis2 Помощ за избор на сонда Съб Мар 16, 2013 11:07 am
Аз ще го купя в комплект с неговата малка сонда но незнам коя да избера от другите два модела на SEF или ULTIMATE.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Xp Adventis2 Помощ за избор на сонда Съб Мар 16, 2013 11:41 am
Според мен Ултимейт-а..
shark Легионер
Заглавие: Re: Xp Adventis2 Помощ за избор на сонда Съб Мар 16, 2013 12:42 pm
И аз май на там клоня.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Xp Adventis2 Помощ за избор на сонда Съб Мар 16, 2013 1:30 pm
Ако не бързаш изчакай и мненията на другите колеги.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Xp Adventis2 Помощ за избор на сонда Нед Мар 17, 2013 10:04 am
Силата на тоя модел е в ниската честота на търсене 4.6 Кхц, т.е. дълбокото търсене в орудено - 38-30 СЕФ е за най-дълбоко търсене, а за сонда за търсене всеки ден на ход е Ултимейта 33см.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Xp Adventis2 Помощ за избор на сонда Нед Мар 17, 2013 11:05 am
www.mdetectors.com написа:
Силата на тоя модел е в ниската честота на търсене 4.6 Кхц, т.е. дълбокото търсене в орудено - 38-30 СЕФ е за най-дълбоко търсене, а за сонда за търсене всеки ден на ход е Ултимейта 33см.
Зависи от орудяването, Евгени от Пловдив има XP на 4,6 кХц и до сега колкото пъти сме тествали под камъни и керамика XP GOLDMAXX POWER на18кХц се спрявя много по-добре . Поради тази причина XP направиха DEUS-а, една машина да може да работи на различни честоти в зависимост от терена. Да не говорим че 4.6 Кхц не откъсва на злато ! Съветвам колегата да си купи DEUS, по-скъп е но си заслужава инвестицията !
shark Легионер
Заглавие: Re: Xp Adventis2 Помощ за избор на сонда Пон Мар 18, 2013 5:16 pm
Благодаря и аз мисля за Ultimate да си поръчам но все пак изчаквам още някой мнение някой който е работил и с двата вида.