kолеги даите едно барзо мнение за голден маск 3 имали доволни от него штот сиго купих днес,преди това имах пират,работеше доста добре,ама не знам дали ште се справи по добре от пирата благодаря
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: golden mask 3 Съб Фев 23, 2013 12:16 am
Колега свикна ли на маската,доволен ли си ?
pe6ternqka Новобранец
Заглавие: маската е много добар даже парвите находки са налице Съб Фев 23, 2013 7:41 am
Mladencho написа:
Колега свикна ли на маската,доволен ли си ?
terizis Новобранец
Заглавие: Re: golden mask 3 Пет Апр 19, 2013 8:50 am
kolko pari e,, maskata
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: golden mask 3 Пет Апр 19, 2013 1:41 pm
колега маската с два тона ли е смисъл като свири на цвят висок а на желязо нисък,или е като бг. апаратите
Двата тона на маската или тъй нареченото VCO, е много добър дискриминатор. Вече петта година работя единствено и само на VCO. Този сезон, покрай мене работят - хлт, игъл, миладинка, ваве,микрон,блистул,гарет- и всичките ги слагам в малия си джоб. По някога се бъзикам с артлиците, викам им моята маска нещо се развали, те ме гледат учудени, ами викам им аз- нещо много взема да вади.
миладинка и маска 3 сме работили при нас беше обратно маската нее летяшта чиния
миладинка - калашников маска - макаров Така , ги оприличавам! Правете си вие изводите. Както каза колегата по-горе - работих с миладинка и един мой колега работеше до мен с маска 2. Е освен кичизноста на маската , друго нищо не ми направи впечатление , освен че изкопах в пъти повече цветни сигнали от маската.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
колега маската с два тона ли е смисъл като свири на цвят висок а на желязо нисък,или е като бг. апаратите
Двата тона на маската или тъй нареченото VCO, е много добър дискриминатор. Вече петта година работя единствено и само на VCO. Този сезон, покрай мене работят - хлт, игъл, миладинка, ваве,микрон,блистул,гарет- и всичките ги слагам в малия си джоб. По някога се бъзикам с артлиците, викам им моята маска нещо се развали, те ме гледат учудени, ами викам им аз- нещо много взема да вади.
За толкова време си привикнал много добре с апарата си, затова е така. Аз имам колеги с гъдулки са от години, не искат да чуят за нищо друго.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: golden mask 3 Вто Апр 23, 2013 9:24 am
Avrelian написа:
Казваш че си доволен от Голден маск 3 в режим V.C.O. - а представяш ли си да е на авто-грунд баланс и в същото време да работи на V.C.O. ... Без да чуваш ефекта грунд, дупка, керамика, чер камък - а да чуваш само метал черен или цветен...
Адаш пробвал ли си местата дето си ги минал на ръчен режим да ги минеш отново на автоматичен? Лично за мен автоматичния режим е по ефективния!
За толкова време си привикнал много добре с апарата си, затова е така. Аз имам колеги с гъдулки са от години, не искат да чуят за нищо друго.
голямото желязо като лемеж например цвят ли го дава
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: golden mask 3 Чет Апр 25, 2013 9:12 pm
[quote="pechkata"]
Avrelian написа:
Двата тона на маската или тъй нареченото VCO, е много добър дискриминатор. Вече петта година работя единствено и само на VCO. Казваш че си доволен от Голден маск 3 в режим V.C.O. - а представяш ли си да е на авто-грунд баланс и в същото време да работи на V.C.O. ... Без да чуваш ефекта грунд, дупка, керамика, чер камък - а да чуваш само метал черен или цветен...
Тройката може ли да работи така- да е на авто-грунд баланс и в същото време да работи на V.C.O. ...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: golden mask 3 Пет Апр 26, 2013 8:55 am
Avrelian написа:
Тройката може ли да работи така- да е на авто-грунд баланс и в същото време да работи на V.C.O. ...
Не схемното рещение на Голден маск 4 е коренно различно от Голден маск 3 и е на 8 kHz по-ниската честота по трудно усвоява скороста на въстановявяне от приетия сигнал...И при Голден маск 4 има още една опция - да работи на авто-грунд баланс и да чува всички метали на един тон - това е много практично за табан...