Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Съб Авг 24, 2013 9:56 am
Поздравление за ревюто което си направил,аз го имам също и все не ми оставаше време да напиша коментар по темата за марката и модела.Това не е реклама а просто едно ревю за един модел в който аз имам участие в разработката му и мога да кажа че наистина това е един прекрасен апарат за този си ценови клас и даже малко над него.В заключение само ще кажа че който го вземе в ръцете и поработи известно време поне 50-100 часа ще види за какво става въпрос и ще остане доста изненадан от бързия процесор на работа, както и от добрата му работа на различни почви.Да си го ползваш със здраве и да имаш доста късмет при практикуването на хобито.
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Съб Авг 24, 2013 10:09 am
Kiril62 написа:
Поздравление за ревюто което си направил,аз го имам също и все не ми оставаше време да напиша коментар по темата за марката и модела.Това не е реклама а просто едно ревю за един модел в който аз имам участие в разработката му и мога да кажа че наистина това е един прекрасен апарат за този си ценови клас и даже малко над него.В заключение само ще кажа че който го вземе в ръцете и поработи известно време поне 50-100 часа ще види за какво става въпрос и ще остане доста изненадан от бързия процесор на работа, както и от добрата му работа на различни почви.Да си го ползваш със здраве и да имаш доста късмет при практикуването на хобито.
Благодаря колега! Наистина много хубав апарат за парите си.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Съб Авг 24, 2013 10:36 am
Колев я кажи на най долната дупка на кофата кой от детекторите чува 1 лев...?
Kolev Цезар
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Съб Авг 24, 2013 10:53 am
pechkata написа:
Колев я кажи на най долната дупка на кофата кой от детекторите чува 1 лев...?
До този момент никой. Включително и е-трак. Последният издава някакво подобие на звуци, но за мен това не е копаем сигнал. На ход няма начин да чуе каквото и да е. В тази почва лимита на е-трак-а е 25 см за левче със зор.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Съб Авг 24, 2013 11:07 am
"Последният" ако го включиш на 12 kHz ще го закове левчето...
Kolev Цезар
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Съб Авг 24, 2013 11:44 am
pechkata написа:
"Последният" ако го включиш на 12 kHz ще го закове левчето...
Ще пробвам как се представя на различните канали на Noise Cancel, но ме съмнява разликата да е драматична. Честно казано не съм човъркал тази настройка в ръчен режим, понеже функцията и е друга. Ще го пробвам.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Съб Авг 24, 2013 3:09 pm
Не ве Колев нали "последния" ти детектор е ГМ4 про ...? - писал съм ти л.с.
Kolev Цезар
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Пон Авг 26, 2013 12:48 pm
Вчера успях да пробвам Eurotek Pro-то на лека почва. Левчето го хваща комфортно на 25 см набутано в 15 см джоб. Голден Маск 4 Про го хвана с почти същия уверен сигнал. Под уверен сигнал имам предвид сигнал със сонда 3-4 см над земята, който би се хванал и на ход.
ecobo Новобранец
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Пон Яну 20, 2014 4:34 pm
Един приятел иска да си вземе детектор за свободното време, съвсем за кеф, да си ходим заедно на фитнес по планините и се е насочил към Юротек Про. Въпроса ми е дали може да се вземе направо с някаква СЕФ сонда или трябва да се вземе с някаква друга, и СЕФ да се купи допълнително?
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Пон Яну 20, 2014 6:57 pm
Kolev написа:
Вчера успях да пробвам Eurotek Pro-то на лека почва. Левчето го хваща комфортно на 25 см набутано в 15 см джоб. Голден Маск 4 Про го хвана с почти същия уверен сигнал. Под уверен сигнал имам предвид сигнал със сонда 3-4 см над земята, който би се хванал и на ход.
Колев, аз да попитам разликата в тестовете много ли е голяма между Голден Маск 4 Про и Eurotek Pro, или почти на едно ниво? По-твоя преценка, понеже ги имаш и двата и си работил и с двата което е много важно!
maslinata Преторий
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Пон Яну 20, 2014 7:01 pm
Днес си поръчах Teknetics Eurotek PRO MEGA ULTIMATE 2 сонди апък квот то никой нищо не казва тази тема замря
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Пон Яну 20, 2014 7:37 pm
maslinata написа:
Днес си поръчах Teknetics Eurotek PRO MEGA ULTIMATE 2 сонди апък квот то никой нищо не казва тази тема замря
Ако не е тайна колко се изръси за детектора с голямата сонда? И от къде си го купи, онлайн ли? Дано останеш много доволен от Teknetics-а, колега!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Пон Яну 20, 2014 7:41 pm
maslinata написа:
Ами тя темата не е замряла просто още като се пусна темата и никой нищо не знаеше за тези двата модела защото са нови и никой ги нямаше! То от сега на татък ще почне да се пише за тях. Иначе дано да си прочел презентацията на колегата Колев за Eurotek PRO, преди да си си поръчал машината...
maslinata Преторий
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Пон Яну 20, 2014 9:37 pm
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Вто Яну 21, 2014 12:01 am
Lamas написа:
Ето и клипа на колегата Колев.https://www.youtube.com/watch?v=oOwU7MDqOyY&feature=youtube_gdata_player
ето на това му казвам реален клип!! браво колега Колев , изненадан съм от възможностите на този апарат
:
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Вто Яну 21, 2014 12:55 am
https://www.youtube.com/watch?v=_7XM4jno6BY антената ли е причината та работи само до 20см. с ултимейта колко ще е разликата ?
:
maslinata Преторий
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Вто Яну 21, 2014 10:08 pm
Дойде и моята красавица много красива и супер лека с 33 см антена остава да я пробвам. Като гледам клипа е доста плитка дано с 33см да е малко по дълбока.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Вто Яну 21, 2014 10:14 pm
maslinata написа:
Дойде и моята красавица много красива и супер лека с 33 см антена остава да я пробвам. Като гледам клипа е доста плитка дано с 33см да е малко по дълбока.
За парите си си струва, като гледам клипа!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Вто Яну 21, 2014 10:21 pm
maslinata написа:
дано да останеш доволен за малко да я поръчам и аз, но ме разубедиха !!! така или иначе мойта булка ми изяде главата , за това че преди няколко месеца и продадох бангията , та съм решил да и взема нещо .... все още набирам инфо. кво да бъде
:
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Вто Яну 21, 2014 10:27 pm
Podlecii.avg написа:
maslinata написа:
дано да останеш доволен за малко да я поръчам и аз, но ме разубедиха !!! така или иначе мойта булка ми изяде главата , за това че преди няколко месеца и продадох бангията , та съм решил да и взема нещо .... все още набирам инфо. кво да бъде
Какво ще кажеш за GARRETT EURO ACE-350-MEGA! Един познат работи и е много доволен. Пък и не е скъп -670лв. за двете сонди.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Вто Яну 21, 2014 11:08 pm
Podlecii.avg написа:
така или иначе мойта булка ми изяде главата , за това че преди няколко месеца и продадох бангията , та съм решил да и взема нещо .... все още набирам инфо. кво да бъде
Не са ли ти казали вече,ДЕУС..? шегувам се ....
veidar Новобранец
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Сря Яну 22, 2014 6:37 pm
maslinata написа:
Колега пробва ли машинката с голямата антена,как е като дълбочина (на колко хваща 1лв. в земята).
maslinata Преторий
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Сря Яну 22, 2014 6:40 pm
Сигурно колкото хваща във въздуха толкова ще хваща и в почвата Не ми остава време да изляза да и се нарадвам
atina Про-Консул
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Сря Яну 22, 2014 6:43 pm
Колко го хваща въздушно колега с 33ката
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Сря Яну 22, 2014 6:50 pm
Podlecii.avg написа:
https://www.youtube.com/watch?v=_7XM4jno6BY антената ли е причината та работи само до 20см. с ултимейта колко ще е разликата ?
Със сигурност ще е двойно повече...
Последната промяна е направена от pechkata на Сря Яну 22, 2014 7:06 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти