Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Сря Апр 17, 2013 11:32 pm
ivanasen написа:
don написа:
Каво става с новите модели?Май вече се предлагат на запад: http://treasuredudedetectors.com/teknetics-eurotek-metal-detector/
Колега от тоя линк никъде не видях да пише работната му честота. Ако някой знае да пише.
знам че е апарат с автоматичен грунд,работи с 9V батерия ,7.81KHz http://www.reviewdetector.ru/lofiversion/index.php?t475060.html
който търси намира
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Сря Апр 17, 2013 11:53 pm
Благодаря и на двамата , Колеги писали по-горе! Честота от 10 кНz и нагоре ме вълнува. Над този диапазон може да търсим останалите интересни работи. Другото Лично за мен е 150% късмет. МД на над 10 години хвана на 10см. интересни неща , а аз , че не съм направил една крачка надясно или наляво си оставам с празни ръце.
КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ! Това е най-важното за мен - 99%!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Чет Апр 18, 2013 9:30 am
Доколкото знам преди седмица Светльо и Киро правиха тестове.Не знам дали са направили клипове и кога ще ги качат в форума?
adminn Admin
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Чет Апр 18, 2013 10:58 am
Скоро тестовете ще са в интернет.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Чет Апр 18, 2013 11:18 am
adminn написа:
Скоро тестовете ще са в интернет.
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Чет Апр 18, 2013 3:29 pm
чакаме ги с нетърпение !
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Пет Апр 19, 2013 12:00 am
Gandalf написа:
don написа:
Каво става с новите модели?Май вече се предлагат на запад: http://treasuredudedetectors.com/teknetics-eurotek-metal-detector/
Дали ще са по-добри от Ф5 на Фишер? А и тази цена от 160 долара е супер, баш за БГ сиромаха!!!
-Това са цени за Щатите ''приятел'' дока додат до тука и цените им вероятно ш са изравнят с цените на Фишер 2 и 4 -чийто аналог са доколкото виждам........................................
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Пет Апр 19, 2013 12:08 am
stan960 написа:
Gandalf написа:
don написа:
Дали ще са по-добри от Ф5 на Фишер? А и тази цена от 160 долара е супер, баш за БГ сиромаха!!!
-Това са цени за Щатите ''приятел'' дока додат до тука и цените им вероятно ш са изравнят с цените на Фишер 2 и 4 -чийто аналог са доколкото виждам........................................
Да това предположих и аз!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Пет Апр 19, 2013 7:04 pm
nasko75 написа:
ivanasen написа:
don написа:
Колега от тоя линк никъде не видях да пише работната му честота. Ако някой знае да пише.
знам че е апарат с автоматичен грунд,работи с 9V батерия ,7.81KHz http://www.reviewdetector.ru/lofiversion/index.php?t475060.html
- Хмм,в линка който си дал гледам и руснаците както и аз правят аналогия с Баунти Хънтър Платиниум,очевидно той е по разпространен в Русия докато при нас не -Разликата при новите модели е в интерфейса който си е точно като на Текнетикс -Цената за България на Про модела с 11" сонда ще е доста интересна и атрактивна ако е като Щатската.................................................
atina Про-Консул
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Съб Май 11, 2013 7:52 am
Какво става с новите модели има ли тестове!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Нед Май 12, 2013 10:27 am
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Сря Юни 12, 2013 1:22 am
Тук са вече http://mdetectors.com/product_info.php?cPath=21_47&products_id=372
антена 13"ULTIMATE за PRO ще има ли ??? направихте ли им и тестовете вече ???
който търси намира
laki Консул
Заглавие: по темата Пет Юни 14, 2013 9:36 pm
Мдетекторс,кога ще има тестове на Технетикс еуротек про?
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Чет Юни 20, 2013 4:07 pm
Да, тестове, цени? И някакви сравнения с други МД спрямо ценовия им клас, ако може де!!!
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Чет Юни 20, 2013 4:16 pm
Gandalf написа:
Да, тестове, цени? И някакви сравнения с други МД спрямо ценовия им клас, ако може де!!! Приятел още ли си търсиш машина ?
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Чет Юни 20, 2013 4:42 pm
Не съм в БГ, в момента! Но знам какво искам, като се върна ще го взема. Просто се интересувам, може пък и да си променя решението ако има нещо по добро на хубава цена!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Чет Юни 20, 2013 4:50 pm
За ПРО версията има и 33см. ULTIMATE и 38cm.x30 SEF Ако купувате Eurotek PRO , т.е. с малката сонда си заслужава да вземете и ULTIMATE 33см., защото ще има голяма разлика в дълбочината особено на орудени терени. Ако сте избрали Eurotek PRO 11DD няма голям смисъл да купувате ULTIMATE 33см, а по-добре е 38cm.x30 SEF, защото разликата ще е осезаема особено в орудине терени и за големи сигнали.
За обикновения Eurotek засега няма по-големи сонди, защото буксата е по-различна, иначе сондите стават, но буксата е проблема.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Чет Юни 20, 2013 4:58 pm
Мерси за инфото! Цените са таман като за Българи. А някакво сравнение с Ф5 може ли! Дано не съм прекалено нагъл?:D
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Чет Юни 20, 2013 5:05 pm
Не бе човек, няма проблеми, затова е форума. Питай на воля!
Ами основната разлика, е че за разлика от Fisher F5, Eurotek PRO има опцията да и сложиш и голама 38смх30см. SEF, докато за Fisher F5 максимума е 33см., НО.... Fisher F5 има ръчен балан са земята и затова е по-дълбок особенно в по-орудени почви.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Чет Юни 20, 2013 5:13 pm
Аха, ясно! Мерси!
Kolev Цезар
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Съб Авг 24, 2013 12:55 am
Аз лично много съм доволен от Текнетикс Еуротек Про. За парите си мисля, че просто е без конкуренция. Дори му направих кратко ревю, което публикувах в един друг форум, където за съжаление се оказа, че мислещите хора, които си отстояват позицията не са на почит и рано или късно биват прогонени. Ето го ревюто:
Първите впечатления от качеството и ергономичността са много добри - много лека и удобна машинка със супер лесна навигация в менюто. С три бутона се правят всички настройки, а те са доволно малко - чувствителност, дискриминация и сила на звука. Има тритонална дискриминация - нисък тон за желязо (VDI число 0-40), VCO звук за цветни метали в ниско и средно проводящата зона (VDI число 40-80) и висок тон за метали с висока проводимост, като мед и сребро (VDI число 80-100). С дискриминацията може да се елиминира всичко от 0 до 80, като само металите с VDI число 80-100 не могат да бъдат елиминирани. Силата на звука се регулира от 1 до 10, като има възможност за допълнително десет степенно подтискане силата на звука за черни метали, при запазен силен звук за цветни. Има си пинпойнт бутон с показания в инчове, или сантиметри. И това, което ми хареса определено е възможността да бъдат запаметени вече направените настройки за чувствителност, дискриминация и сила на звука.
С две думи, машинката е упростена максимално, но същевременно си има всичко необходимо, че и повече за апарат в този ценови клас. Земният баланс е фиксиран и ферита не го чува въобще, както и да го движиш пред сондата.
Моята Pro версията е с 11" DD сонда. Направих някои тестове на въздух и в почва в моята импровизирана "саксия". Резултатите са следните:
Тест във въздух при максимална чувствителност: - Монета 1 лев - стабилна детекция с дискриминация на 28 см. На 30 см има детекция но е колеблива.
- Монета 10 ст. - стабилна детекция с дискриминация на 22 см. На 25 см има детекция но е колеблива.
Тест в средноминерализирана почва при максимална чувствителност:
- Монета 1 лев - стабилна детекция с дискриминация на 17-18 см в земята. На 20 см има детекция но е колеблива и със сонда стържеща по земята. На ход ще се засече на 15-17 см дълбочина.
- Монета 10 ст. - стабилна детекция с дискриминация на 12-13 см в земята. На 15 см има детекция но е колеблива и със сонда стържеща по земята. На ход ще се засече на 10-12 см дълбочина.
С две думи, дълбочината на машинката не е впечатляваща, но и няма как да бъде с оглед двадесетте часа време за работа с девет волтовата батерия и фиксираният земен баланс. Тук трябва да вметна, че почвата в която тествам не е от най-леките. В лека почва резултатите ще са близки до тези на въздушен тест.
Сега няколко думи за рекламираното Lighting Fast Recovery Speed, което се оказа, че не е чак толкова Lighting Fast. Скоростта на машината и сепарацията на сигналите са добри, но не могат да се сравняват с тези на Деус, или тези на Голден Маск 18 kHz. Въпреки това, за този ценови клас мисля, че скоростта и сепарацията на сигналите са без конкуренция.
Някой недостатъци, за които се сещам са: - невъзможността да се регулира силата на звука при навигация с бутоните. Всички в радиус 30 метра ще ви чуят, докато щракате из менюто. - при "претоварване" от много силен сигнал апарата издава звук с максимална сила, независимо, че сте намалили звука до край. - забелязва се силна интерференция с високочестотни устройства, като например, ако ви е включено 3G-то на телефона. Докато снимах клипчето с телефона и докато разбера, какъв е проблема падна чудене.
В заключение, мога да кажа, че макар и не супер дълбок и не бърз, като DEUS например, Teknetics EuroTek Pro е много хубав апарат за ценовия си клас. Супер лек и ергономичен, перфектно работеща дискриминация. Удоволствие е да се работи с него и мога да го препоръчам на всеки, който си търси лека и приятна за работа машинка, която си има всичко необходимо, но не затормозява с излишна функционалност.
Клипчетата, които съм направил може да видите, като търсите "Teknetics Eurotek Pro quick test"
в youtube.
Явно за момента нямам право да публикувам линкове. Надявам се ревюто, което съм направил да ви е от полза.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Съб Авг 24, 2013 9:10 am
Браво ве Колев поздравления за презентацията...
Lamas Легионер
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Съб Авг 24, 2013 9:35 am