Заглавие: тесоро вакуеро-антена Нед Мар 29, 2009 4:11 pm
и аз се сдобих преди няколко дена с вакуеро.апарата е доста прили4ен и много компактен за възможностите си.някой слагал ли е по-голяма антена от стндартната за вакуеро?дали допълнителна по голяма антена трябва да е задължително от тесоро(фабри4на)?
Гост Гост
Заглавие: Re: тесоро вакуеро-антена Нед Мар 29, 2009 5:38 pm
От каде го купи и каква му е цената ???
CLASSICA Новобранец
Заглавие: Re: тесоро вакуеро-антена Нед Мар 29, 2009 5:44 pm
[quote="MONOMACHUS"]От каде го купи и каква му е цената ???[/quote от форума го намерих на 2 месеца 700лв.ина4е нови вакуеро са кам 1000.внасяли ги софико .но ако има6 пари си вземи тежон Tejon - 826 USD Vaquero - 620 USD Cortes - 1002 USD http://www.sophilco.com -това е адреса от където можете да си ги вземете на тези цени.апаратите са нови и фирмата е в българия
ето това е от колегата xristobg
Гост Гост
Заглавие: Re: тесоро вакуеро-антена Нед Мар 29, 2009 5:57 pm
TEJONA колко струва с DD най-голямата
Гост Гост
Заглавие: Re: тесоро вакуеро-антена Нед Мар 29, 2009 5:58 pm
Имат ли в наличност и имат ли и други антени за Tejon.
markantony Преторий
Заглавие: Re: тесоро вакуеро-антена Нед Мар 29, 2009 6:40 pm
neroni написа:
Имат ли в наличност и имат ли и други антени за Tejon.
трябва да се обадиш на фирмата,вчера звънях и ми казаха че чакат оше няколко да се съберат.Антената трябва да си я поръчаш отделно.
Гост Гост
Заглавие: Re: тесоро вакуеро-антена Нед Мар 29, 2009 6:45 pm
Значи за 826 долара получавам един брой Тежон със стандартна антена, ако искам друга поръчвам и нея и чакам да се съберат няколко човека и чак най-накрая ще ми приемат поръчката. А парите сигурно напред ги искат?
markantony Преторий
Заглавие: Re: тесоро вакуеро-антена Нед Мар 29, 2009 6:47 pm
така е в българия бе човек и аз това им казах
CLASSICA Новобранец
Заглавие: Re: тесоро вакуеро-антена Нед Мар 29, 2009 7:10 pm
markantony написа:
за вакуеро коя антена да си пора4ам?
markantony Преторий
Заглавие: Re: тесоро вакуеро-антена Нед Мар 29, 2009 7:13 pm
CLASSICA написа:
markantony написа:
за вакуеро коя антена да си пора4ам?
доколкото разбрах ,Comandera епо-навътре в нещата има Tejon , но питаи и във фирмата.
amm Преторий
Заглавие: Re: тесоро вакуеро-антена Нед Мар 29, 2009 10:36 pm
има DD антени на тесоро 10"x12" и 5,75" втората има дълбочина като стандартната и е перфектна за замърсени обекти . голямата не губи дълбочина за дребните сигнали и е идеалния избор за по дълбоко търсене , с DD 12"x10" бес проблем се засича права монета както с концетричната . антените са само от Tesoro засега няма други , но то и няма смисъл Tesoro добре са покрили апаратите си с различни антени .
как е тесорото колега доволен ли ?си пробва ли го на полето ?
CLASSICA Новобранец
Заглавие: Re: тесоро вакуеро-антена Нед Апр 05, 2009 10:03 am
pgd написа:
работи перфектно.много е лесен за настройка.правя земния баланс,тре6холда и сензитива ги карам по4ти на мах,а дискриминацията е супер.на пълно дясно се обажда само на злато,малко по надолу на сребро и т.н.смятам 4е за месец сте му свикна.
работи перфектно.много е лесен за настройка.правя земния баланс,тре6холда и сензитива ги карам по4ти на мах,а дискриминацията е супер.на пълно дясно се обажда само на злато,малко по надолу на сребро и т.н.смятам 4е за месец сте му свикна.
колега несам работил с тесоро но това което си написал са пални глупости няма апарат на които сенса дамо е на мakc и даработи стабилно в полето ако пак е и наплна дisk по скоро ще ти отреже златото отколкото желязото