Колеги античен ли е този пръстен,дайте информация http://prikachi.com/images/913/5574913R.jpg http://prikachi.com/images/980/5574980l.jpg http://prikachi.com/images/913/5574913R.jpg
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Пръстен Пон Яну 14, 2013 7:57 pm
-Има вероятност да е-Ако в празните вдлъбнати квадратчета е имало паста значи вероятна Византия,макар че на мен таз изработката не знам що ми прилича на Латинска може би от същият период.
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Пръстен Пет Яну 18, 2013 4:26 pm
Според моето скромно мнение е келтски.
ganev82 Легионер
Заглавие: Re: Пръстен Пет Яну 18, 2013 5:08 pm
Не мога да намеря никаква информация за този пръстен,някои хора казват че е съвременен но аз мисля че е Византия. Благодаря все пак за мненията колеги ако някой е виждал подобен нека сподели.
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: Пръстен Пет Яну 18, 2013 6:14 pm
Не съм виждал такъв пръстен,но по нещо ми прилича на просфорник (прусорник) не знам как се пише точно.Това са дървени или бронзови печати които са се слагали на хляба в миналото.
bybyboys Легионер
Заглавие: Re: Пръстен Пет Яну 18, 2013 8:31 pm
Логично е ако беше печат релефните шарки да са на вдлъбнатите дупки. Или може и аз да се бъркам
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Пръстен Пет Яну 18, 2013 11:33 pm
bybyboys написа:
Логично е ако беше печат релефните шарки да са на вдлъбнатите дупки. Или може и аз да се бъркам
В това което пишеш просто няма никаква логика! Но откакто админите направиха тая глупост с рейтинга и разните му измислени звания,много подобни постово ще има !!! Важното е да имате постове.......... дерзайте,може пък от вас пишешти те братя да излезне наследника на Софронии Врачански .Дарзаите братя важното е да драскате.
bybyboys Легионер
Заглавие: Re: Пръстен Съб Яну 19, 2013 1:50 pm
buntar.1971 написа:
bybyboys написа:
В това което пишеш просто няма никаква логика! Но откакто админите направиха тая глупост с рейтинга и разните му измислени звания,много подобни постово ще има !!! Важното е да имате постове.......... дерзайте,може пък от вас пишешти те братя да излезне наследника на Софронии Врачански .Дарзаите братя важното е да драскате.
Аз така знам и тва си е мое мнение. Ти кат си голям разбирач що не му кажеш на човека кво е?
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Пръстен Съб Яну 19, 2013 2:02 pm
[quote="bybyboys"]
buntar.1971 написа:
bybyboys написа:
Аз така знам и тва си е мое мнение. Ти кат си голям разбирач що не му кажеш на човека кво е?Аз моето скромно мнение съм си го казал.И не го налагам на никого.Но и не драскам безмислени постове колкото само за рейтинг.
bybyboys Легионер
Заглавие: Re: Пръстен Съб Яну 19, 2013 2:15 pm
На мен лично ми е през оная работа за реитинга. Ама много ме кефят индивиди кат тебе дето винаги са на контра с някого.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Пръстен Пон Яну 21, 2013 10:42 pm
[quote="buntar.1971"]
bybyboys написа:
buntar.1971 написа:
bybyboys написа:
Аз така знам и тва си е мое мнение. Ти кат си голям разбирач що не му кажеш на човека кво е?Аз моето скромно мнение съм си го казал.И не го налагам на никого.Но и не драскам безмислени постове колкото само за рейтинг.
-По моето скромно мнение независимо дали пиша за рейтинг или не -Ти братле надали си виждал просфорник на живо щото и сравнението на колегата Върбанов мисля не е много удачно..................................
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Пръстен Пон Яну 21, 2013 11:01 pm
buntar.1971 написа:
bybyboys написа:
Брато ,Ти от коя планета си ! Или си поредният индивид , които има ник я консул , я цезар в този форум .! Мисля , че ти си СофрониЙ Врачански! Пиши , пиши , макар и с други никове!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!