[/quote] Мнението на Вълчев не може да е пример ,тои лепи платки не бачка по селища.За дискриминация въобще не може да се говори, при едноканалови пулсови индукци.[/quote]
Колега comander, познаваш добре материята, ама и аз виждам какво пише на дисплея на моя LORENZ.Като каже че е алуминии ,си излиза такова/с антена 45см./, като каже желязо /включително ръждиво/ си е такова.Говоря за неща който са излизали от земята.Няма смисъл да споря има ли дискриминация или няма , отговора е какво виждат очите.Пулстара, може да няма дискриминация, но и той си е много стара разработка .На LORENZ Х3 дискриминацията е перфектна. Вълчев винаги е бил коректен и доста неща знае.Може би не го познаваш и затова го отряза.
Последната промяна е направена от lomidol на Пет Дек 28, 2012 6:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ivan_a2 Легионер
Заглавие: Re: STINGER 2 Пет Дек 28, 2012 1:56 pm
comander написа:
ivan_a2 написа:
comander написа:
Ancient Hunter написа:
Митак, пак се изказваш неподготвен Стингер2 може да работи с 10V до 24V и няма нищо общо с PD3200
никога не съм се изказвал не подготвен ИМА МНОГО ОБЩТО маистора е един,много ви ходи да се правите на вела пева просто просветлявам хората.за ваше сведение не знам някои да е изкарал далавера с стингер.
За твое сведение,ти като не знаеш не означава че няма.или ти всичко знаеш?
А аз да ти кажа за твое сведение повечето рамкаджи се знаем,горе в северна бг само пулс стар бачкат чирпанско и там, елхово, тополовград, пак чува се да ти кажа кои с кво бачка и кво вади ама тиа хора едва ли влизат в нета.
Aс знам че вълчев е коректен,тука ставаше въпрос за работа на селища, не тестове зад блока.за лоренца ме пита друг колега не ти,Ти просто си собственик на апарат които му се иска гроздето да е сладко и на ниско.всичко е стари разработки само кутите са нови.
Колегите ше ти обяснят,тука на клавиатурата всичко и на всякаде вадят,и то с перфектна дискриминация.
lomidol Цезар
Заглавие: Re: STINGER 2 Пет Дек 28, 2012 8:30 pm
Колега comander, като отида да си взема драгата от твоя градски ,репата/много готин тип/, мога да взема лоренца и да ти покажа как работи/вече знаеш как работи/.Ако нещо от това не е истина можеш да ме опровергаеш тук във форума.Бях си обещал да не се връзвам на форумни приказки , но аз отдавна чета твоите мнения и съм ти фен, пък сега излиза че се опитвам да подведа някого.Който е работил с Лоренц знае за какво говоря.
Колегите ше ти обяснят,тука на клавиатурата всичко и на всякаде вадят,и то с перфектна дискриминация.
то'' консул'' с бая чаткане по клавиатрата се става май
ти май се разсърди ,че те питат за други рамки ,а не за НАЙ ВЕЛИКАТА И НЕВЕРОЯТНО ВАДЕЩА РАМКА ---ИЗВЪНЗЕМНАТА пулс стар,тя рамката вади ,ама само собственика на излет да събере желязо за вторични ,то не стига това ами и Лоренца осра ,да не е пък ,че ти сглобяваш пулс стара за БГ
ти май се разсърди ,че те питат за други рамки ,а не за НАЙ ВЕЛИКАТА И НЕВЕРОЯТНО ВАДЕЩА РАМКА ---ИЗВЪНЗЕМНАТА пулс стар,тя рамката вади ,ама само собственика на излет да събере желязо за вторични ,то не стига това ами и Лоренца осра ,да не е пък ,че ти сглобяваш пулс стара за БГ
Ами ти Консула прочети ,ами годината на регистрацията 2009 не видя ли.
Ами ти Консула прочети ,ами годината на регистрацията 2009 не видя ли.
не видях
LX20 Легионер
Заглавие: Re: STINGER 2 Пет Дек 28, 2012 8:52 pm
кажи на колегата поне за THRACE TERRA,че хептен ще са набута,изглежда само на теб ще повярва
comander Цезар
Заглавие: Re: STINGER 2 Пет Дек 28, 2012 8:55 pm
А не нищто не казвам вече, пичове приятно ми беше ама ми писна да пиша