Заглавие: моля за информаця Чет Ное 01, 2012 11:15 pm
здравеите колеги немога да изпратя лични съобwтеня моля за ниwана за бика ако знае някои неwто да ми пиwе скаипа мие giorgi1987a име георги пярката моля ако знае някои не6то дами помогне каквото намерим делим по равно
Последната промяна е направена от marselo1980 на Пон Ное 05, 2012 8:53 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: моля за информаця Чет Ное 01, 2012 11:29 pm
а ти ме намери в скайпа ,пиша се hagemon4o ...
marselo1980 Легионер
Заглавие: съобщения Нед Ное 04, 2012 6:01 am
колега зд абе wто немога да изпраwтам лични съобwтеня направих 1О поста и пак немога wто
Споко този форум е така и аз направих над 10 поста и пак не мога, може би след година или по скоро година и половина и ще можеш, може би
Колеги, писането на лични е позволено след 20 одобрени и смислени поста. Не е редно всеки новорегистриран да почва да пише лични, защото има оплаквания от това.
Споко този форум е така и аз направих над 10 поста и пак не мога, може би след година или по скоро година и половина и ще можеш, може би
Колеги, писането на лични е позволено след 20 одобрени и смислени поста. Не е редно всеки новорегистриран да почва да пише лични, защото има оплаквания от това.
Пишете скайп на който да си пишете лично.
А това само в този форум ли го има. Според мен е малко неудобно.
hubavito Легионер
Заглавие: Re: моля за информаця Вто Ное 06, 2012 1:03 am
Този пост който пиша сега съм сигурен, че ще бъде сметнат за не смилсен и неодобрен от админа, но здраве да е. Първо темата с метал детектинга е малко на везна в момента спрямо закона и мисля, че не уместно хората да си пишат свободно скайповете, това е лично мнение. Личните съобщения са за това за да могат хората да общуват по спокойно, без да ги притеснява някой по скайп или по телефон ! На лични ако някой притеснява някой админите имат правата да блокират юзари. Хората сами могат да преценят дали е по добре да си дават телефона за връзка пред всички или само на един човек например. Това е само лично мнение и не искам да ангажирам никой с него. Поздрави на администраторите във форума
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: моля за информаця Вто Ное 06, 2012 9:09 am
hubavito написа:
Този пост който пиша сега съм сигурен, че ще бъде сметнат за не смилсен и неодобрен от админа, но здраве да е. Първо темата с метал детектинга е малко на везна в момента спрямо закона и мисля, че не уместно хората да си пишат свободно скайповете, това е лично мнение. Личните съобщения са за това за да могат хората да общуват по спокойно, без да ги притеснява някой по скайп или по телефон ! На лични ако някой притеснява някой админите имат правата да блокират юзари. Хората сами могат да преценят дали е по добре да си дават телефона за връзка пред всички или само на един човек например. Това е само лично мнение и не искам да ангажирам никой с него. Поздрави на администраторите във форума
Ако бяхме една нормална държава съм абсолютно съгласен с теб. Но за съжаление живеем в Абсурдистан, дето нещата са малко по-различни...
Колега, защо си мислиш, че хората от онези структури и разните му там комитети не ти следят цялата кореспонденция и не те слушат? Та ти си имаш досие, знаят че се занимаваш с детектинг и т.н. Просто за момента не си им интересен. Така че спокойно си пиши и на лични и във форума. Твоя телефон, както и моя и на всички други са отдавна известни там където трябва. Добре дошъл в България !!! Успех колеги !